Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Για πολύ ξύλο...

Χθες πήγαμε για φαγητο με το boyfriend σε ένα απο τα καλά ξενοδοχεία της Αθήνας για φαγητό.. Η τοποθεσία μαγευτική έβλεπες μέχρι την Αίγινα από το τραπέζι μας... Το φαγητό επίσης πολύ καλό.. Εγώ έφαγα αρχικά φαβα με χταποδάκι, και ένα ριζότο με μανιτάρια που ήταν θεικό!!Γενικά το περιβάλλον ήταν ειδυλιακό αν δίπλα μας δε καθόταν μια γνωστή σοβαρη συμπαρουσιαστρια πρωινής εκπομπής!!

Η τυπισσα ήταν για σφαλιάρες.. Ψώνιο από τα λίγα .. Και μετά σκέφτεσαι αυτοί οι άνθρωποι κάθε πρωί φωνάζουν για το δίκιο των εργαζομένων, κλαίγονται για τους φτωχούς συνταξιούχους και δήθεν συμπάσχουν.. Και όμως αυτούς η κρίση δε τους έχει αγγίξει καθόλου..

Με τις ατάκες της του τύπου " χίλια ευρώ είναι το ενοίκιο μου και το κομμωτήριο μου" ή " δε θέλω τίποτα άλλο για το Πάσχα απλά να κάτσω στη σουίτα μου στο κρουαζιερόπλοιο και να κάνω τζακούζι" απλά γελάγαμε..Όταν όμως ακούσαμε να λέει για τον αδερφό της " μια χαρά είναι σε δυο χρόνια μονιμοποιείται , τα κανόνισα όλα ... πήρα τηλέφωνο τον Α...πουλο (γνωστός υπουργός) και τα κανόνισε όλα νόμιμα..  Την αδερφή μου όταν γυρίσει θα την τακτοποιήσω και αυτή" Εκεί τρελάθηκα.. μου ήρθε να την πετάξω από τη βεράντα.. Είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο σαν χώρα και αυτοί να εξακολουθούν να βολεύουν δικά τους παιδιά από τα παράθυρα??  Το χειρότερο δεν ένιωθε κάν ντροπή. Δεν κατέβασε ούτε καν τον τόνο της φωνής της..  Ηταν περήφανη που μπορεί και μιλάει με υπουργούς και βολεύει την οικογένεια της.. Ήθελε να την ακούσουμε..




3 σχόλια:

  1. Γεια σου φιλενάδα! Το μήνυμα σου για κάποιο λόγο είχε παραπέσει στα ανεπιθύμητα. Πως άντεξες και δεν της ζήτησες να κρατήσει την ιδιωτικότητά της ιδιωτική γιατί εκεί δεν την πληρώνει κανείς για να την εκθέτει. Εγώ θα της το έλεγα με θάρρος όπως λέω σε καλλιτέχνες μετά τις συναυλίες "Σας αγαπώ". Ίσως αυτό να βελτίωνε λίγο την κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς μπροστά στο μεγαλλείο της βλακείας ορισμένων ανθρώπων κολλάω.. Μετά σκέφτομαι ένα σωρό ωραία πράγματα που θα μπορούσα να είχα πει αλλά πλέον είναι αργά!!! Ισως φταίει ότι οι γονείς μου μου είχαν πει μικρή να είμαι καλό κορίτσι και εγώ δυστυχώς το πήρα σοβαρά το ρόλο μου!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή