Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει?????

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει, λένε οι Θεσσαλονικιοί. Εγώ δε μπορώ να το πω με σιγουριά καθώς η Ελλάδα έχει τόσα όμορφα μέρη. Σίγουρα όμως η Χαλκιδική είναι ένα μέρος με ιδιαίτερη ομορφιά και ιδιαίτερο χαρακτήρα! Η Χαλκιδική είναι το κατάλληλο μέρος για να πας εάν δεν έχεις σχέση. Επίσης είναι το κατάλληλο μέρος για να πας εάν δε θες να κάνεις σχέση! Εμείς μέναμε στον Αρμενιστή στο δεύτερο πόδι. Σε ένα κάμπινγκ πάνω σε μια υπέροχη παραλία. 

Μύνημα προς τον Θ: Στην περίπτωση που σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ανακαλύψεις το μπλοκ μου, θέλω να θυμάσαι ότι σε αγαπώ και ότι ό,τι διαβάσεις παρακάτω είναι όλα ψέματα!


Στη Θεσσαλονίκη έφτασα Παρασκευή απόγευμα. Ήρθε η φίλη μου και με πήρε από το αεροδρόμιο και κατευθείαν φύγαμε για Χαλκιδική. Μέχρι να πούμε τα νέα μας, είχαμε φτάσει στον Αρμενιστή. Στήσαμε τις σκηνές μας και μετά από λίγο ήρθαν και οι άλλες τρεις της παρέας. Το βράδυ βγήκαμε για ένα χαλαρό ποτάκι στο μπαράκι του κάμπινγκ και γυρίσαμε πίσω για ύπνο. Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε νωρίς (το κακό της σκηνής) και κατεβήκαμε παραλία για ένα απερίγραπτο λιώσιμο. Όλη μέρα το μόνο που κάναμε ήταν να βάζουμε αντηλιακό, να βουτάμε στη θάλασσα, να γυρνάμε γύρω-γύρω από την ομπρέλα αναλόγως κατά που έπεφτε η σκιά και να βαθμολογούμε τους τριγύρω αρσενικούς. Είχαμε και δύο ελεύθερα κορίτσια στην παρέα.... 

Το απογευματάκι αποφασίσαμε να πάμε σε ένα δίπλα μπιτσόμπαρο που απ' ότι μου είπανε έκανε πάρτυ! Η φάση εκεί μου θύμισε Μύκονο και Super Paradise. Όλοι με τα μαγιό να πίνουν και να χορεύουν. Είχα χρόνια να βρεθώ σε παρόμοια κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια στις παραλίες που πάμε όχι μπιτσόμπαρα δεν έχει αλλά ούτε καντίνα να πάρεις ένα νερό. Το καταδιασκέδαζα όμως. Μετά από δύο mojito, που σε πραγματική ώρα δε ξέρω πόση ήταν, ήρθε ένας φίλος μιας κοπέλας. Πάνω στη βλακεία της στιγμής του είπαμε ότι κάνουμε μπάτσελορ και αυτός πρότεινε να μας φέρει αγόρια να μας χορέψουνε. Φεύγει λοιπόν και μετά από λίγο γυρίζει πίσω με δυο τύπους. Ο ένας ήταν από αυτούς που στην παραλία είχαν σκοράρει πολύ ψηλά και τα ματάκια της μιας ελεύθερης κοπελιάς βγάλανε καρδούλες, θαυμαστικά, και δολάρια ταυτόχρονα. Δυστυχώς όμως για εκείνη ο τύπος ,που παρακάτω θα τον λέμε ο Τύπος, άρχισε να δείχνει από νωρίς μια προτίμηση προς τα εμένα. "Ρε μαλάκα ο Τύπος έχει κολλήσει πάνω σου" μου λέει σε κάποια φάση η Μαρία." Μίλα του" της λέω , "εγώ έτσι και αλλιώς δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι". Μόνο τότε παρατήρησα βέβαια ότι εκτός από εμένα ο Τύπος δε μίλαγε σε καμία άλλη. Όταν του απηύθυναν το λόγο απαντούσε μονολεκτικά ενώ με εμένα έκανε συζητήσεις και μόνο το πώς πέρασε την παιδική του ηλικία δε μου είπε. Ο Τύπος ήταν από αυτούς τους τύπους που όταν είσαι μόνη σου παρακαλάς να σου την πέσουν. Μελαχρινός, μουσάτος, όχι πολύ ψηλός, αδύνατος, ελαφριά γυμνασμένος, γιατρός, Θεσσαλονικιός, άκρως ενδιαφέρον, γλυκός, με ζεστά μάτια και υπέροχο χαμόγελο.

Αφού κλείσαμε το μπιτσόμπαρο, η ώρα είχα πάει ήδη μία, εμείς ήμασταν ακόμα με τα μαγιό και τ΄αλάτι και αποφασίσαμε πως ένα ποτό ακόμα είναι μια καταπληκτική ιδέα. Ο Τύπος μου πρότεινε να με γυρίσει πίσω με τη μηχανή (αυτό ξέχασα να το προσθέσω στα παραπάνω to die for χαρακτηριστικά) αλλά εγώ αρνήθηκα ευγενικά και προτίμησα να γυρίσω στριμωγμένη στο πίσω κάθισμα ενός Honda. Πίσω στον Αρμενιστή πήγαμε κατευθείαν στο μπαράκι, όπου και εκεί είχαν ένα τύπου πάρτι αλλά πιο χιπστέρικο. Με χιπστέρικη μουσική και χιπστέρικο κόσμο. Εκεί χωριστήκαμε σαν παρέα. Οι δυο ελεύθερες φύγανε με τον Τύπο και τον έναν  φίλο του τον Ψηλό και καθίσανε σε ένα τραπεζάκι. Εγώ, προσπαθώντας να ξεφύγω από τον Τύπο, με τις δυο δεσμευμένες και κάργα μεθυσμένες φίλες πήγαμε στο μπαρ αλλά εκεί έπεσα πάνω σε πιο γελοίους και γλοιώδεις τύπους οπότε επέστρεψα εκεί που καθόταν η μισή παρέα και ο Τύπος. Μετά από λίγο η μια ελεύθερη έφυγε για ύπνο και έτσι έμεινα εγώ με τον Τύπο και τους άλλους δύο. Η μία η κοπέλα γούσταρε τον Ψηλό οπότε όταν με ρώτησε ο Τύπος εάν θέλω να πάμε βόλτα στη παραλία το θεώρησα καλή ευκαιρία για να τους αφήσουμε μόνους τους. 

Στη παραλία καθήσαμε και κοιτάζαμε τα αστέρια. Αφού συμφωνήσαμε ότι ο ήχος τον κυμάτων είναι ο πιο υπέροχος ήχος που υπάρχει και αφού συμφωνήσαμε ότι ο έναστρος νυχτερινός ουρανός είναι ο πιο τέλειος πίνακας που υπάρχει, μείναμε για λίγο σιωπηλοί. Στα χέρια μου κρατούσα έναν από αυτούς τους φακούς με τη μανιβέλα που λειτουργούν χωρίς μπαταρίες. Από τη νευρικότητα μου τον φόρτισα για το υπόλοιπο βράδυ. "Κρυώνεις;" με ρώτησε και έβγαλε και μου έδωσε τη ζακέτα του. Είχε  ξαπλώσει στο πλάι και με κοιτούσε. Το στομάχι μου είχε δεθεί κόμπος. Σκεφτόμουν απλά τον Θ. Όχι γαμώτο δε γίνεται να τον κερατώσω και ας είναι ο άλλος τόσο τέλειος. Το ήξερα ότι την επόμενη μέρα θα ήμουν σκατά. Όχι, δε γίνεται να του το κάνω αυτό. Εκείνη τη στιγμή με ακούμπησε απαλά και τον ένιωσα να με πλησιάζει. "Έχω σχέση" του λέω και αυτός κοκάλωσε και έριξε τα υπέροχα μάτια του στην άμμο. " Να πω ότι λίγο πολύ όλοι κάτι έχουμε ή θα θεωρηθεί υπερβολικό?" μου είπε. "Θα θεωρηθεί υπερβολικό" του απάντησα. "Εσύ μόνος?" τον ρώτησα. "Ναι" μου απάντησε."Καλύτερα" του είπα και τον είδα να με κοιτάει απορημένος. "Αλλιώς θα ήσουν μαλάκας" συνεχίσα και αυτός μου γέλασε. "Πάμε πάνω" τον ρώτησα." Δε θέλω, αλλά πάμε" μου είπε. Στο δρόμο με σταμάτησε και με ρώτησε "αξίζει να έχεις σχέση?". "Άλλες φορές ναι και άλλες όχι" του απάντησα και ήξερα ακριβώς ότι αυτή ήταν μια στιγμή που δεν αξίζει να έχεις σχέση. Αργότερα όμως που γύρισα στη σκηνή και πήρα τηλέφωνο τον Θ και μιλήσαμε για όλα αυτά που για μας έχουν σημασία τότε ναι, αξίζει να έχεις σχέση. Και τότε κοιμήθηκα ήρεμη!







64 σχόλια:

  1. τι διαβάζουν τα ματάκιαααααααα μου!!!!!!!!!!!
    δε θέλω να γρουσουζέψω αλλά θα το σπάσει ο διάολος το ποδάρι του , θα στο επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που σε διαβάζει χιχιχι και είναι χειρότερα να τα μάθει από εδώ από το να του τα πεις εσύ! φυσιολογικό είναι να γίνει κάτι τέτοιο,αφού πήγες μόνη....το βασικό είναι πως του είπες πως εισαι δεσμευμένη!
    νομίζω πως δεν ειναι κακό να λες τα φλερτ σου στον άνθρωπό σου! ίσα ίσα αναζωογονείς τη σχέση σου και αποκτάς περισσότερη εμπιστοσύνη ,άσχετα αν τώρα δεν το καταλαβαίνεις...
    τώρα μου θύμισες τα δικά μου φλερτ στην Κάσο!πότε θα σας τα πω βρε παιδιά να γελάτε μέχρι δακρύων!εντρέπομαι χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω και εύχομαι να μη μάθει ποτέ για την ύπαρξη αυτού του μπλοκ...Οπως και κανένας γνωστός μου!

      Τώρα όσον αφορά το φλερτ. Δε με ρώτησε. Οπότε δε χρειάστηκε να του πω ψεματα. Απλά παρέλειψα ορισμένα κομμάτια του ΣΚ. Νομίζω ότι και ο ίδιος προτιμά να μη ξέρει...

      Διαγραφή
    2. Όπως θα διάβασες Νάσια μου, είπανε τα ΔΙΚΑ τους με τον Θ. ... κι όπως σου απάντησε ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ να τα πει ... χιχιχιχι

      Α ρε έρμε Θ. .... καλά σ' έχω συμπονέσει από την αρχή... ;)

      Διαγραφή
    3. Γιατί τον συμπονείς δεν έχω καταλάβει???? Τι έπαθε δηλαδή???

      Διαγραφή
    4. έμπλεξε μαζί σου, θες κι άλλο? ;)

      Διαγραφή
    5. καλά κάνει!νέο κορίτσι είναι ,δεν τον παντρευτήκαμε κιόλας τον κύριο Θ!

      Διαγραφή
    6. 1.ενα μεγάλο μπράβο για τη στάση που κράτησες
      2.να ξέρεις ότι σε διαβάζω πάντα
      3. πάω να ετοιμάσω τις λάμπες ανάκρισης για τη Νάσια...

      Διαγραφή
    7. αντί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του για την Χριστίνα ,το έσπασε για μένα!!!!ήμαρτον πια!

      Διαγραφή
    8. Κώστας, το ξέρεις, εγώ μαζί σου!!! Πάρε από 'κείνες τις μεγάλες, των σταδίων :)

      Νάσια, αμέσως, γυναικεία αλληλεγγύη!!! χαχαχαχα
      (γυρίιιισατεεεεε?)

      Διαγραφή
    9. τι είναι αυτά των σταδίων;;;;
      γυρίσαμε,εσείς ακόμα να φύγετε;
      δεν ειναι γυναικεια αλληλεγγύη !κοινή λογική λέγεται!

      Διαγραφή
    10. 1. Κώστα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αντρική υποστήριξη!
      2. Δεν το ήξερα ότι με διαβάζεις.
      3. Η Νάσια είναι το καλύτερο παιδί! Δε χρειάζεται λάμπες , τα λέει από μόνη της.

      Διαγραφή
    11. Προβολείς, Νάσια μου, προβολείς! Μα καλά, ούτε ένα αγώνα ποδοσφαίρου δεν έχεις δει? :)

      Έτσι το λέμε τώρα (ή πάντα), κοινή λογική :Ρ

      Αύγουστο.

      Διαγραφή
  2. Νομίζω, το ερώτημα αν αξίζει να έχει κανείς σχέση είναι λάθος. Το θέμα είναι, όπως το βλέπω εγώ, αν αξίζει κανείς να έχει σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει σχέση, κάθε φορά. Και, αν το άτομο αξίζει, φαίνεται από αυτά που "θυσιάζεις" για να είστε μαζί. Γιατί ναι, υπάρχουν αλληλοαποκλεισμοί: μια καλή σχέση αποκλείει τις περιπετειούλες. Ομοίως, αν θέλεις πολύ τις περιπετειούλες, μάλλον δεν έχεις μια καλή σχέση.
    Παρεμπιπτόντως, ο Τύπος, όπως τον περιέγραψες, μου έδωσε την εντύπωση ανώριμου, εγωιστή και αγενούς ανθρώπου. Και δεν τους μπορώ τέτοιους τύπους (φαίνεται, ε; :-) )!
    Κάτι τελευταίο: στη Χαλκιδική δεν έχω πάει, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σας προτείνω όμως ανεπιφύλακτα (για του χρόνου, ή για όποτε) την Καρδαμύλη στη Μεσσηνία: είναι προορισμός που τον λατρεύω! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον κάτι έκανα λάθος στην περιγραφή του τύπου. Πραγματικά ήταν πολύ ευγενικός. Μάλλον ξέρω τι σε χάλασε που ενώ του είπα πως είμαι με άλλον αυτός επέμενε. Ε να σου πω κάτι? Ψιλολογικό...

      Διαγραφή
    2. Να σου πω τι με χάλασε. Και αυτό που έγραψες ήταν, ότι επέμεινε ενώ του είχες πει ότι έχεις σχέση. Αλλά και η στάση του προς τους υπόλοιπους νωρίτερα, που δεν τους έδινε ουσιαστικά σημασία, αν και με σένα έλεγε την ιστορία της ζωής του! Οπότε, ήταν μεν πολύ ευγενικός και γλυκός - αλλά μόνο με εσένα, που τον ενδιέφερες, όχι γενικά. Γιατί, ok, δε γίνεται να σε ενδιαφέρουν ή να συμπαθείς τους πάντες. Το να τους δείχνεις, όμως, ότι τους έχεις γραμμένους ...

      Διαγραφή
    3. Νομίζω ότι δεν το έκανε τόσο από σνομπισμό όσο ότι γενικά ήταν κλειστός...

      Τεσπα! Δε θα μάθουμε ποτέ τι ήταν πραγματικά!

      Διαγραφή
    4. Δεν το λες και ψιλολογικό.

      Επίσης όταν βλέπεις που πάει η δουλειά με τον Τύπο, και τον κάθε Τύπο, του λες από πριν πως έχεις σχέση. Είτε με υπονοούμενα, είτε χύμα και τσουβαλάτα, είτε μέσω τρίτων.

      Δεν κάθεσαι να παίζεις μαζί του και να πηγαίνεις στην παραλία. Κι αυτός να νομίζει άλλα.

      Τέλος, θα πρέπει να προβληματιστείς πάρα πολύ για την καρδούλα σου που ξέρει τις ασκήσεις αυτοσυγκράτησης που χρειάστηκε να επιστρατεύσεις.

      Διαγραφή
    5. Kanthare είσαι η φωνή της συνείδησης μου.

      Το λες ψιλολογικό γιατί ο τύπος έμενε θεσ/νικη , εγώ Αθήνα. Το πράγμα εάν ήμουν ελευθερη και το προχωρούσα θα πήγαινε για μια βραδιά. Δεδομένων των καταστάσεων θα ήταν χαζό να νόμιζα οτι θέλει σχέση...Οπότε χέστηκε και εάν εγώ είχα σχέση...

      Τώρα για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Κανονικά θα έπρεπε να έχω μιλήσει νωρίτερα...Αλλά είναι γλυκο το πιοτό της αμαρτίας...Πάντως του ζήτησα συγνώμη για αυτό. Το θεωρώ μεγάλη μαλακία να δίνεις ελπίδες και μετά να τις παίρνεις πίσω. Εάν και μεταξύ μας δεν του έδωσα ελπίδες. Μονος του τις πήρε...

      Μετά από έξι χρόνια αποκλειστικής σχέσης, ναι το παραδέχομαι γοητεύεσαι όταν κάποιος σε φλερτάρει. Οταν επιπλέον αυτός ο κάποιος σου αρέσει, είσαι κάπου μόνη σε ένα ειδυλιακό περιβάλλον και ψιλοζαλισμένη τότε χρειάζεσαι μπόλικες ασκήσεις αυτοσυγκράτησης. Ανθρώπινο. Οχι απαραίτητα σωστό αλλά ανθρώπινο. Αλλωστε δεν είπα ποτέ ότι είμαι αγία... Ούτε υπήρξα στο παρελθόν ... Προσπαθώ! Ενίοτε σκληρά...

      Διαγραφή
    6. "Άφες αυτής...ου γαρ οίδασι τι πιούνει" ;)

      Άι τέικ μάι χατ οφ φορ γιορ άνσερ :)

      Διαγραφή
    7. Τι λες μωρέ και εσύ??? Μου έβγαλες τα μάτια να καταλάβω τι γράφεις!!

      Διαγραφή
    8. τι φωνάζεις? το κατάλαβες, δεν το κατάλαβες? :)

      Διαγραφή
    9. Το ψιλοκατάλαβα....
      Ψιλό όμως...

      Διαγραφή
    10. Σιγά ρε παιδιά, δεν έκανε τίποτα η μικρή μας, το φλερτ σε ζωντανεύει, το ότι δεν προχώρησε σημαίνει πολλά για το πως αισθάνεται! Δεν είναι αμαρτία καρδιά μου!

      Διαγραφή
    11. Και πάλι, ψιλολογικό δεν είναι.

      Επίσης, άλλο φλερτ, το οποίο πάντοτε σε γοητεύει ανεξαρτήτως αν έχεις σχέση ή όχι, κι άλλο φτάνω ένα βήμα πριν βράξω το παξιμάδι. Έχει διαφορά.

      Διαγραφή
    12. Εχουμε διαφορετική άποψη περί βρεγμένου παξιμαδιού....Εμείς δε προλάβαμε να το μυρίσουμε το παξιμάδι, όχι ένα βήμα πριν το βρέξουμε κιολας δε φτάσαμε...

      Διαγραφή
    13. Μέσα στο κείμενο γράφεις καθαρά ''Όχι γαμώτο δε γίνεται να τον κερατώσω''. Πλην των σαφών υπονοιών. Είναι προφανές ότι η φάση είχε ξεφύγει από τα όρια του φλερτ και πήγαινε σε άλλα μονοπάτια. Εν γνώσει σου. Εχουμε κι εμείς εμπειρίες και καταλαβαίνουμε λίγα πράγματα.

      Και στεναχωριέμαι σφόδρα με την ελαφρότητα που το παίρνουν οι αναγνώστες γένους θηλυκού. Μπορώ να πω δε, ότι εκπλήσσομαι αρνητικά. Ίσως διότι σας έχω κάπως ψηλότερα από πολλούς ομόφυλούς μου. Και για αυτό δέχομαι συχνά πυκνά τα πυρά τους.

      Διαγραφή
    14. Το φλερτ είναι ο προάγγελος των άλλων μονοπατιών. Δε γίνεται να φλερτάρεις χωρίς να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλό σου την άλλη φάση. Σε ένα από τα δυο μυαλά σίγουρα υπάρχει η διαθεση για παραπάνω.Η φάση δεν είχε ξεφύγει από τα όρια του φλερτ γιατί απλά μετά το όριο του φλέρτ έρχεται ακτευθείαν το όριο της φάσης... Δε γίνεται να μείνεις μετέωρος μεταξύ των δύο ορίων. Νιώθεις πότε ο άλλος ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση του. Από τη στάση του σωματος, από τη ξαφνική σιωπή και τότε είναι η σειρά σου να τον κόψεις ή να τον ενθαρρύνεις. Ναι θα μπορούσα να το έχω κόψει νωρίτερα να έλεγα κάτι σε στυλ " τι ωραία που είναι τα αστέρια και με τον φίλο μου μου αρέσει να τα κοιτάμε" αλλά δεν το έκανα. Δε θεωρώ πάντως ότι υπάρχει διαφορά. Το θέμα είναι να μιλήσεις...

      Χωρίς αυτό να τιμάει εμένα και τις αναγνώστριες γένους θυληκού γενικά σου αναφέρω ότι εάν είχες βρεθεί σε γυναικείες συζητήσεις θα έπρεπε να ξέρεις ότι είμαστε πολύ μεγάλες ....!!! Δίνουμε πολλά ελαφρυντικά μεταξύ μας. Περισσότερα από όσα δίνουμε σε εσάς!

      Διαγραφή
    15. Και για να μην σε απογοητεύω πλήρως. Δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι. Εγώ έχω λίγο πιο αντρική αντίληψη σε πολλά θέματα...

      Διαγραφή
    16. Μια χαρά μπορείς να φλερτάρεις χωρίς να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου την άλλη φάση. Ίσα ίσα, όταν δεν την έχεις, διασκεδάζεις και περνάς ακόμη πιο όμορφα. Η άλλη φάση δεν είναι αυτοσκοπός.

      Όσον αφορά τις γυναικείες συζητήσεις γνωρίζω ότι αυτά που λέτε μπροστά σε άντρες δεν έχουν σχέση με αυτά που λέτε εσείς μεταξύ σας. Και κακώς, κάκιστα, δίνετε ελαφρυντικά εκεί που δεν πρέπει να δώσετε. Μετά μην απορείτε που πήγαν οι αληθινοί άνδρες. Θα έγραφα κι άλλα, αλλά μάλλον δεν είναι επί του παρόντος.

      Διαγραφή
  3. Αν και μισώ την Χαλκιδική θα συμφωνήσω στο γεγονός ότι δεν προχώρησες! Εύγε νεαρά μου! Ε, και άμα το μάθει ο Θ. έχει να σου προσάψει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε τρεμενς η καρδούλα μου το ξέρει τι ασκήσεις αυτοσυγκράτησης χρειάστηκε να επιστρατευσω...

      Διαγραφή
    2. Καταλαβαίνω, μη νομίζεις...

      Διαγραφή
  4. Αυτό, με τα ψιλά γράμματα που "όλα είναι ψέμματα" αλλά τ' αραδιάζω με μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια, με σκοτώνει! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "όλα είναι ψέμματα" είναι κατά το "δεν είναι αυτό που νομίζεις".

      Διαγραφή
    2. ...κι αφού έχεις καταφέρει και δεν ξέρει ο Θ. το μπλογκ, σημαίνει ότι ΠΟΤΕ δεν θα μας τον γνωρίσεις ;)

      Διαγραφή
  5. Χαχαχαχαχαχαχαχα όλα ελιναι ψέματα,ένα όνειρο!χαχαχαχα

    Πωπω άσχημα δεν πέρασες πάντως...και είναι περασμός σε νιώθω!Ο θεός σου στέλει πειρασμούς για να δει αν θα αντισταθείς ή όχι!

    Φιλιάα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα, με "εστειλες" Χριστινάκι.
    Πρώτον γιατί εισαι μάγκας και κράτησες χαρακτήρα. Είμαι πολύ περήφανη για σένα. Ναι, σε νιώθω γιατι άργησες να του πεις πως έχεις σχέση. Χρειάζεται και αυτό το φλερτ να μας ανεβάσει λίγο και ειδικά απο τέτοιους Τύπους:)
    Δεύτερο, καλά θα μας τρελλάνεις??? δεν ξέρει ο Θ για το μπλογκ σου? πως το έχεις καταφέρει αυτό το μαγικό???
    (Γιατί, ο Θ. με τι διμετρη "καυτή" πυροσβεστίνα θα ήταν "κρύος"??? Χα χα χα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α είναι εύκολο. Από το σπίτι μπαίνω μόνο όταν λείπει ο Θ και φροντίζω πάντα να σβήνω το ιστορικό!

      Διαγραφή
  7. Η δική μου Χαλκιδική,η Χαλκιδική του 1979,,ελευθερο κάμπινγκ στις Καβουρότρυπες,στον Αρμενιστη,παντού,όπου κι αν πηγαιναμε ήμασταν μόνο εμεις και η σκηνή μας,κανείς άλλος,α,ναι,και οι γυμνιστες στα βραχια στις Καβουρότρυπες!Να σκεφτεις οτι ο δρόμος σταματούσε στη Σάρτη και απο κει πήγαινες με καϊκι στην Τορώνη και στο Πόρτο Κουφό!Σαν εκει πουθενά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον αρμενιστή τώρα δεν κάνεις ελεύθερο για κανένα λόγο. Κάθε μερα και άλλο πάρτυ!!

      Στα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν πήγα...

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. χριστιν δε φαντάζομαι να είναι ειρωνικό το σχόλιο???? Λίγη συμπαράσταση βρε κορίτσια...χαχα

      Διαγραφή
  9. tha symfwnhsw me ton tremens.flertarhse h kopella,pou to mempto;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου!!!

      Αθώα κυρ πρόεδρε!

      Διαγραφή
    2. (μου θύμισες μια πολύυυυυυυυ γνωστή μου που λέει "συμφωνώ απόλυτα μαζί μου" χαχαχαχα)

      Διαγραφή
  10. Δεν είναι κακό το φλερτ. Όταν έχεις μακροχρόνια σχέση,είναι ένα είδος αναζωογόνησης.

    (...είπε και χάιδεψε τη γεμάτη εμπειρίες ζωής,γκρίζα χαίτη της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ότι τελικά δεν πήγες μαζί του είναι το μόνο ελαφρυντικό σου. Όλη η υπόλοιπη νύχτα και ειδικά η βόλτα στην παραλία (και οι δικαιολογίες για να μείνουν μόνα τα παιδιά, δεν τις μετράμε) ΕΙΝΑΙ μεπτά.

    Ας μην επαναλμβάνομαι εγώ είμαι με τον Θ.

    Υ.Γ. Θα έπαιρνα το μέρος σου αν είχες φωτογραφίσει το βλέμα θλιμένης αγελάδας-κουταβιού στο τέλος της περιπέτειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που παρατήρησα με αυτή την ανάρτηση είναι ότι όλοι οι άντρες είστε πολύ αυστηροί! Σε αντίθεση με τις γυναίκες που από τη στιγμή που δεν το προχώρησα μου δίνουν και συγχαρητήρια.

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και υπάρχει αντρική αλληλεγκύη. Και είμαι σίγουρος ότι αν οποιοσδήποτε άντρας έγραφε την ίδια ιστορία θα έπρεπε να κρεμμαστεί στο Σύνταγμα λες και είχε ψηφίσει ΠΑ.ΣΟ.Κ..

      Δεν είμαι αυστηρός απλά είμαι με τον Θ.(έχει γίνει συνήθεια),
      αν ήμουν αυστηρός θα έλεγα να σε κουρέψουν γουλή και να σου κρεμμάσουν ταμπελίτσα είμαι τεντι μπόις...

      Διαγραφή
    3. Αν έγραφε άντρας την ίδια ιστορία και έκανε αυτός την κίνηση ναι θα τον κρεμούσαμε. Εάν έκανε η τύπισσα την πρώτη κίνηση και αυτός έλεγε όχι, τότε οι γυναίκες θα λέγαμε "τι γλυκούλης" και οι άντρες "τι μαλάκας".

      Διαγραφή
    4. Μιλάω πάντα να γίνει η κίνηση από το άλλο πρόσωπο.
      Δηλαδή αν πήγαινε βόλτα στην παραλία και δεν είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του από την αρχή θα τον λέγατε γλυκούλη;;;;

      Υ.Γ. Εννοείτε τι μαλάκας...

      Διαγραφή
    5. Εάν έτρωγα εγώ τη χιλόπιτα θα έλεγα τι μαλάκας. Εάν μου λέγανε την ιστορία, θα μου έκανε εντύπωση ότι το είπε οπότε μάλλον θα έλεγα ότι είναι σωστός.

      Διαγραφή
  12. εντάξει νομίζω λογική η συμπεριφορά σου, έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες!!! :) .. ωστόσο ήσουν ειλικρινής με τον Τύπο και όλα καλά! φιλιά, να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Εβονιτάκι.. Η ειλικρίνεια είναι μεγάλο προσόν(?)...

      Διαγραφή
  13. Εγώ δεν θα σταθώ ούτε στον Θ,ούτε στον Τύπο, θα σταθώ στο ότι πάλι δεν έχουμε φωτογραφικό υλικό να κρίνουμε! :P Αμάν μισές δουλειές κάνεις χαχα
    Όμορφη ημέρα να έχεις και να περνάς όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όταν πάω μόνη μου διακοπές δε θα έχετε ποτέ φωτογραφικό υλικό... Ξεχνάω ακόμα και τη φωτογραφική να πάρω μαζί μου. Δεν το 'χω καθόλου... Ο Θ είναι ο φωτογράφος... Εγώ βαριέμαι αφόρητα!

      Διαγραφή
  14. Πειράζει που εγώ διαβάζοντας αυτές τις γραμμές: "Αργότερα όμως που γύρισα στη σκηνή και πήρα τηλέφωνο τον Θ και μιλήσαμε για όλα αυτά που για μας έχουν σημασία τότε ναι, αξίζει να έχεις σχέση." συγκινήθηκα;; Τα απλά και καθημερινά είναι που δένουν τους ανθρώπους..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου Χριστινιώ!
    Καλά δεν ξέρει ο Θ. για το blog?? Δεν σου δημιουργεί άγχος το να κρύβεσαι και να μην μοιράζεσαι μαζί του όλο αυτό..;
    Για το σκηνικό.. Έχω άλλη άποψη από τα παιδιά πιο πάνω και ας με βρίσεις. Όσες προκλήσεις και αν συναντήσουμε, αν η σχέση που έχουμε μας γεμίζει, δεν μπορούμε να φανταστούμε ούτε λεπτό να κάναμε κάτι με άλλον.. Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ κάτι για σενα, είναι καθαρά υποκειμενική άποψη. Αν αξίζει,που λες, να έχεις σχέση, αξίζει για όλα..Όχι μόνο για τα καλά.. αλλά και για τα ζόρικα.. Εκεί φαίνεται η μαγκιά!


    ΥΓ: Απενεργοποίησα το google plus από τα σχόλια, οπότε τώρα μπορείτε όλοι να σχολιάζετε.. (η άχρηστη πληροφορία της μέρας μάλλον!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι μεγαλύτερο άγχος θα ένιωθα εάν ήξερα ότι γνωστοί μου με διαβάζουν. Η ανωνυμία μου πάει πολύ!

      Τα σχόλια για αυτό τον λόγο τα έχω ανοιχτά για να ακούγονται όλες οι απόψεις. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσω ποτέ κανέναν...

      Στο θέμα μας τώρα συμφωνώ εν μέρει μαζί σου. Εάν έμπαινα στη διαδικασία να κάνω κάτι μαζί του τότε θα χώριζα. Είναι σημάδι ότι η σχέση έχει τελειώσει.

      Πολύ χαίρομαι που απενεργοποίησες το google+!

      Διαγραφή
  16. Πολύ όμορφη η Χαλκιδική όντως...

    Βρε δε φτες εσύ. Σε ξεμυάλισε η θάλασσα...

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή