Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Δέκα και να καίνε...

Άντρες οι οποίοι μας ξενερώνουνε. Άντρες οι οποίοι μας κάνουνε να κόβουμε λάσπη. Όλοι βγαλμένοι μέσα από τη ζωή. Τη δική μου ζωή!

1.Ο χαζός

Ή έστω  ο πιο χαζός από εμένα. Θα σας πάω πίσω στο Λύκειο τώρα. Μου άρεσε ένα παιδί ο Γιάννης. Για δύο χρόνια είχα γίνει η σκιά του. Όπου ήταν αυτός , ήμουν και εγώ. Στο τέλος ή βαρέθηκε να με βλέπει ή θεώρησε καρμικό το ότι συναντιόμασταν συνέχεια και αποφάσισε να μου την πέσει. Μέσα σε ένα μήνα τον είχα βαρεθεί. Καλό παιδί αλλά... Του έλεγα κάτι (τις καθιερωμένες μου εξυπνάδες) και με κοιτούσε στα μάτια σαν σκυλάκι. Τα μισά δεν τα έπιανε κιόλας... Ξενέρωμα! 

2.Ο όμορφος

Για να μην παρεξηγηθώ, μου αρέσουν πολύ οι όμορφοι τύποι! Μου τραβάνε το βλέμμα. Το κακό είναι ότι δεν έχω την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να τους κρατήσω. Να νιώσω άνετα και να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό. Βέβαια συνήθως αυτοί έχουν αυτοπεποίθηση που φτάνει για άλλους δέκα...Το οποίο είναι άκρως σπαστικό.

3.Ο κριτικός

(Ενίοτε και ο Κρητικός). Στη δική μου περίπτωση ήταν ο ίδιος με τον όμορφο. Ο τύπος δε γουστάρει εσένα αλλά μια άλλη που έχει φανταστεί ότι μπορεί να γίνεις. Αυτή η κατηγορία είναι η ιδανική για να σου δημιουργήσει άπειρα κόμπλεξ και συναίσθημα "ταπεινό χαμομηλάκι". Ο δικός μου κριτικός-όμορφος μου έλεγε συνεχώς "μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες. Θα μπορούσες να χάσεις λίγο ακόμα" .Και ήμαρτον, το έλεγε σε μένα που ήμουν 53 κιλά! Ή "τα μαλλιά σου μου αρέσουν περισσότερο ίσια. Σγουρά μου θυμίζουν τη μάνα μου που είχε κάνει περμανάντ όταν ήμουν 9". Ναι ρε φίλε ΑΛΛΑ εγώ είμαι σγουρομάλλα και από το να κάψω το κεφάλι μου στα κομμωτήρια προτιμώ να κάψω εσένα.

4.Ο εραστής δυτικών προαστίων

Για να μη λέω μόνο για τους άντρες. Όσο ρηχοί μπορούν να γίνουν οι άντρες άλλο τόσο μπορώ να γίνω και εγώ. Έχω γνωρίσει έναν τύπο ένα βράδυ και κανονίζουμε για ποτό την επόμενη μέρα. Έρχεται να με πάρει με αυτοκίνητο με αεροτομή. The End.

5.Ο επίμονος

'Εχουμε βγει δύο ραντεβού και δεν έχει συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Εγώ τότε δούλευα σε ένα παιδικό θεατρικό (θα σας πω κάποια στιγμή γι' αυτό) και λόγω Χριστουγέννων είχαμε κάτι σαν παράσταση στη Μεγάλη Βρετάνια. Χτυπάει το κινητό μου, δεν απαντώ. Ξαναχτυπά το κινητό μου, του στέλνω μύνημα για το που είμαι και τι κάνω. Με ρωτάει τι ώρα θα τελειώσω. Του λέω αργά. Μου λέει να σε πάρω να πάμε βόλτα. Του λέω όχι. Την ώρα που πια έχουμε τελειώσει κοιτάω το κινητό μου και βλέπω 100 αναπάντητες, τον αγνοώ και μου έρχεται μύνημα "Που είσαι σε περιμένω απ' έξω". Πίσω πόρτα... Λούις. The End.

6.Ο ψυχάκιας.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο τύπος άντρα σου δείχνει τα σημάδια ότι δεν πάει καλά από την αρχή. Το ότι εσύ τα αγνοείς, γιατί συνήθως έχει χαριτωμένο μουτράκι, είναι δικό σου πρόβλημα. Έχουμε βγει δυο τρεις φορές , έχω ακούσει τις απίστευτες παπάρες (στις οποίες για τον λόγο που προανέφερα δεν έδινα σημασία) και έρχεται η στιγμή που σε καλεί σπίτι του. Φαντάζεσαι διαφορα και αντ' αυτού βρίσκετε να μιλάτε για τις φοβίες του. Για το ότι πιστεύει ότι η καρδιά του θα σταματήσει να χτυπάει από λεπτό σε λεπτό. Ότι η τύχη του θα τον εγκαταλείψει άμεσα. Οτι εάν κοιμηθείτε μαζί να τον προσέχεις γιατί μπορεί να μην ξαναξυπνήσει. Και όλα αυτά με βλέμμα στο κενό! The Psycho killer, qu'est-ce que c'est. Fa Fa Fa Fa Fa Fa Fa Fa Fa Far Better Run Run Run Run Run Run away.

7.O πέφτουλας.

Πολύ αστεία κατηγορία. Εάν δεν τον πάρεις στα σοβαρά έχει πολύ πλάκα. Είχαμε συναντηθεί πρώτη φορά ένα βράδυ στο σπίτι μιας φίλης. Είχε τελειώσει η κόκα κόλα και εγώ προθυμοποιήθηκα να πάω στο περίπτερο να πάρω. Θα έρθω και εγώ μου λέει αυτός και φεύγουμε μαζί. Μέσα στο ασανσέρ με κολλάει στον τοίχο "Δε φοβάσαι μόνη μαζί μου στο ασανσέρ?" μου λέει με τη παθιάρικη φωνή των 19 χρόνων του. "Οχι,δεν είσαι και τόσο τρομαχτικός" του απαντάω και έχω πεθάνει στο γέλιο. Πάμε στο περίπτερο και καθώς επιστρέφουμε στο δρόμο με σταματάει και μου λέει "πιάσε τα μπράτσα μου. Δεν έχω πάει ούτε μια μέρα γυμναστήριο. Τα έχω κάνει στα χωράφια". (Τώρα που το σκέφτομαι αυτός άνετα έμπαινε και στην πρώτη κατηγορία). Μετά από κανένα τρίμηνο των πέτυχα έξω από κάτι μπουζούκια. "Δε σε είδα μέσα. Πάμε να πιούμε κανένα ποτό μόνοι μας? μου λέει. Eκείνη την ώρα βλέπω μια κοπελίτσα έξι μέτρα πιο πέρα που μας κοιτάει και παρατηρώ ότι στα χέρια του κρατάει μια φωτογραφία ,από αυτές τις κλασσικές των μπουζουκιών, αγκαλιά με την κοπελίτσα. "Και η κοπέλα?" τον ρωτάω. "Μπα τίποτα. Φίλη μου. Αμα θες την παρατάω." Γελοίος alert! 


8 & 9. Ο κολλημένος με τη μπάλα & δεν πάω τους κολλητούς σου (μάντεψε: ούτε αυτοί εσένα)

Αυτός ήταν δύο κατηγορίες από μόνος του. Βγαίνουμε λίο καιρό, πάντα μόνοι μας, και έρχεται επιτέλους ο καιρός να γνωρίσει τους φίλους μου. Εχουμε πάει για καφέ και εκτός από ένα χάρηκα και ένα γεια δεν ξαναμίλησε. Την υπόλοιπη ώρα έβλεπε μπάλα στην οθόνη πάνω από το κεφάλι μου. Με αποτέλεσμα οι φίλοι μου να με ρωτήσουν μόλις φύγαμε "θύμησε μου τι κοινό έχετε εσείς οι δύο?". Το γεγονός ότι δεν έβρισκα τι να τους απαντήσω ήταν αιτία χωρισμού.

10. Ο δήθεν κουλτουριάρης

Ο δε βλέπω τηλεόραση. Δε βγαίνω σε κλάμπ και σε μπουζούκια. Πάω μόνο θέατρο και κινηματογράφο και μετά κάνω κριτική σαν κακιασμένη γριά. Δε μου αρέσει ο πολύς κοσμός. Μου αρέσει να πηγαίνω εκδρομές στη φύση. Κτλ, κτλ ,κτλ...  Η αλήθεια είναι ότι όταν τον γνωρίσεις στην αρχή παραμυθιάζεσαι. Έτσι την έπαθα και εγώ. Γρατσούναγε μια κιθάρα και έπεσα τ' ανάσκελα. Για πρώτο ραντεβού πήγαμε σινεμά και μου ανέλυσε το πως γυρίστηκε η ταινία. Για δεύτερο ραντεβού πήγαμε σε ένα πειραματικό θέατρο. Για τρίτο ραντεβού δεν πήγαμε γιατί δεν του άρεσε ο πολύς ο κόσμος και καλύτερα σπίτι! Στο σπίτι του είχε μια μεγάλη βιβλιοθήκη με βιβλία. Βιβλία εγώ τότε δεν αγόραζα γιατί δεν είχα λεφτά οπότε συνήθως τα δανειζόμουν. Μπροστά σε όλη αυτή τη βιβλιοθήκη έπαθα ένα ντουβρουτζά. Κοιτούσα τα βιβλία και τον ρωτούσα "Πολύ ωραίο βιβλίο αυτό. Το έχεις διαβάσει?" Η απάντηση σε όλα ήταν όχι. Τα βιβλία ήταν κάτι σαν μπιμπελό. Και με ξενερώνουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν βιβλία για διακοσμητικά. 


Τέλος πρέπει να πω ότι όλα αυτά με ξενέρωσαν στους συγκεκριμένους ανθρώπους. Σε κάποιον άλλον , που θα τον γούσταρα περισσότερο, μπορεί να μη με πείραζαν. Δεν υπάρχουν γενικεύσεις στο συγκεκριμένο τομέα και από ότι έχω καταλάβει ο κανόνας του ποτέ μη λες ποτέ ισχύει απόλυτα!







Η ανάρτηση αυτή έγινε στο πλαίσιο ενός νέου μπλογκοπαιχνιδιού στο οποίο με καλέσαν η Έλενα Λ. , η Mayumi και η Κ†. Με τη σειρά μου θα καλέσω τις: 

1. Ασπασία από το My Lovable Baby
2.Εύη από το Sexta -feira
3.Νικολέτα απότο Littlemeandlittleyou
4.Writer από το Α, ναι;
5.Ξόμπλιο από τη Συννεφούπολη
6.Selcouth από το Moon Faces
7.Δελφινάκι από το Δελφινάκι
8.Μιράντα από το Μirantas little garden
9.Vasiliki An από το La pazza ragaza writes
10.Μαρίνα Ζ από το Το blog μου

Κανόνες:
1.Να γράψουμε τα 10 πράγματα που αν έκανε κάποιος άντρας δεν θα θέλαμε να τον δούμε στα μάτια μας.
2.Να καλέσουμε 10 φίλες να φτιάξουν το δικό τους Τop 10 Down
3.Να μεταφέρουμε το παιχνίδι με την εικόνα του
4.Να αναφέρουμε ποιος μας έδωσε πάσα. 


69 σχόλια:

  1. Κι αυτοί έχουν γκόμενες. Θα το γράφω μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O KANTHAROS έχει βλέψεις για spam.....Όχι;

      Διαγραφή
    2. Ναί έχουν... Μερικοί από αυτούς ξέρω ότι έχουν και παιδιά...

      Τι να πεις Kanthare...Τα σκουπίδια του ενός, ο θησαυρός του άλλου. Σε αυτό βασιζόμαστε όλοι!

      Διαγραφή
    3. Spammer κετσ'. Αλλά έχει δίκιο.

      Διαγραφή
  2. Ήδη με κάλεσε η K+ οπότε έπαιξα το παιχνίδι και έχω γράψει άρθρο για το τοπ 10 στο μπλογκ μου. Ευχαριστώ για την πρόσκληση anyway.
    Υ.Γ.Κι εγώ είναι λίγο σνομποκουλτουριάρα. Αλλά όχι σε σημείο να κλείνω ραντεβού στο σπίτι μου και να δείχνω την τεράστια βιβλιοθήκη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περάσω να σε διαβάσω...

      Κουλτουριάρα να είσαι. Ψευτοκουλτουριάρα να μην είσαι...

      Τώρα το σνομπ, προσπάθησε να το αποφύγεις. Θα περάσεις καλύτερα!

      Διαγραφή
  3. Τα είπες όλα! Κατηγορίες που όλες μας λίγο-πολύ αποφεύγουμε! Και όπως λέει και ο Kantharos, ακόμα και αυτούς θα τους δεις με γκόμενες... εκεί είναι να τρελαίνεσαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια φορά που γκρίνιαζα για τον Θ κάποιος μου είχε πει "κατά τη σάλα και τα έπιπλα". Τότε είχα παρεξηγηθεί αλλά μετά που το ξανασκέφτηκα έχει δίκιο. Ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει...

      Ασε που αν τους βάζαμε να κάνουν το αντίστοιχο DOWN 10 θα ρίχναμε πολύ γέλιο...

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν, τον "1" τον σκέφτηκα κι εγώ - αλλά είπα να μη φανώ κακιά! :-Ρ
    Για τις δε κατηγορίες 7 και 10 (σε συνδυασμό), είχα υποψήφιο, αλλά πια έμαθα να αναγνωρίζω αμέσως κάτι τέτοιους, οπότε πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να με ξαναπλησιάσει άτομο του είδους τους (οπτικοποίησε, τώρα: είμαι πρωτοετής φοιτήτρια, εβδομάδων μιλάμε, εσωστρεφής και ψαρωμένη. Κάθομαι στα απόμερα παγκάκια του Εθνικού Κήπου, διαβάζοντας μια αηδία περί αλόγων, που μόλις έχω αγοράσει. Λίγο μετά, έρχεται και κάθεται δίπλα μου ένα λιγούρι απίστευτο - όπως κατάλαβα σύντομα -, τουλάχιστον 15 χρόνια μεγαλύτερός μου. Πρώτη ατάκα: "Ηράκλειτο διαβάζεις;" Έπρεπε να του είχα πει ναι και να ζητούσα και τη γνώμη του για συγκεκριμένα σημεία της φιλοσοφίας του, να δούμε τι θα απαντούσε - αλλά ήμουν άβγαλτη η κορασίδα! Για να μην τα πολυλογώ, ο τύπος συνέχισε να με πρήζει, αν και φαινόταν ότι δεν είχα διαθεση για κουβέντα. Ντρεπόμουν όμως να τον ξαποστείλω. Έτσι πήρε θάρρος και άρχισε να με τραβολογάει δυνατά από το χέρι στα πιο έρημα μονοπάτια του κήπου, όπου δεν πάταγε κανείς. Εκεί κι αν τα χρειάστηκα! Φανταζόμουν δολοφονίες και βιασμούς, είχα φρικάρει! Και σκεφτόμουν συνεχώς, "Δε μου συμβαίνει εμένα αυτό!" Τελικά, φτάσαμε σε μια από τις εισόδους, όπου, για να με αφήσει να φύγω, ζήτησε πρώτα ο γελοίος να του δώσω ραντεβού και προσπάθησε να με φιλήσει!!! Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ο συγκεριμένος θα μπορούσε να είναι υποψήφιος και στην κατηγορία "ψυχάκιας"! ).
    Πάντως, οι "κριτικοί", αν δεν έχεις δαγκώσει πολύ τη λαμαρίνα μαζί τους, έχουν πολύ γέλιο. Σκέψου μόνο τι δούλεμα προσφέρονται να τους ρίξεις, χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δικός σου ήταν όλες οι κατηγορίες μαζί!!! Λαχείο!

      Τον κριτικό τον θεωρώ την πιο επικίνδυνη κατηγορία... Μπορεί να σου κάνει μεγάλο κακό!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ, επειδή είναι ο μόνος από όσους ανέφερες που δε φαίνεται από την αρχή η ακαταλληλότητά του και έτσι μπορεί να τον πάρεις στα σοβαρά και να αποκτήσει επιρροή επάνω σου. Ύπουλη περίπτωση. Και επικίνδυνη, ναι, αν έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Μπορεί να αφεθείς να σε "πλάσει", για να του γίνεις αρεστή, ή να νιώσεις πολύ άσχημα που είσαι, στα μάτια του, "ελαττωματική".
      Από την άλλη, όμως, αν σου αρέσει μεν, αλλά είσαι επιφυλακτική και σε θέση να διατηρείς την ψυχραιμία σου απέναντί του, μπορεί να προκύψουν ξεκαρδιστικοί διάλογοι - έστω και μόνο μέσα στο μυαλό σου. Όταν έγραφα το πρώτο μου σχόλιο είχα στο νου την εξής στιχομυθία, από μια τηλεοπτική σειρά: ο άντρας λέει στη γυναίκα ότι έχει πάρει μερικά κιλάκια και η γυναίκα του απαντά ότι είναι για τις ανάγκες της καινούργιας της ταινίας! Και σκέφτομαι, πόσο προστατευτικός μηχανισμός είναι το χιούμορ, τόσες φορές! :-)

      Διαγραφή
    3. To χιούμορ λειτουργει πολύ καλά για να σπάσει τον πάγο την στιγμή που θες να του σπάσεις το κεφάλι!

      αυτό που με προβληματίζει με τον συγκεκριμένο τύπο άντρα είναι ότι όση αυτοπεποίθηση και να δειχνεις ότι έχεις, όσο χιούμορ και να κάνεις, στο τέλος της μέρας θα κοιτάζεσαι με τα εσώρουχα στον καθρέφτη για να δεις που έχεις πάρει αυτά τα έξτρα κιλάκια...

      Διαγραφή
  5. Χαχαχα!! Πω, πω τι εχεις τραβηξει!! Ειδικα ο γρατζουνιστης κιθαρας, εχω διαβασει 2 βιβλια και ειμαι φιλοσοφος ειναι απαλευτο ειδος. Σε παραπεμπω σε λινκ:

    http://apt23official.tumblr.com/post/38467949470

    Πες μου οτι την εχεις δει αυτη τη σειρα, η Chloe (η μελαχρινη) ειναι θεα απλα!

    Σ'ευχαριστω που μου στελνεις το παιχνιδακι, θα το κανω συντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την έχω δει τη σειρά... ποια είναι?

      Διαγραφή
    2. Don't Trust the Bitch in Apartment 23. 2 σεζον κ μετα την εκοψαν. Ηταν λιγο μη συμβατικο το χιουμορ της αλλα ειναι απο τις αγαπημενες μου. Νομιζω θα σ'αρεσει κι εσενα η πρωταγωνιστρια.

      Διαγραφή
    3. Θα την ψάξω... Γενικά μου αρέσει αυτή η ηθοποιος.

      Διαγραφή
  6. "The Psycho killer, qu'est-ce que c'est. Fa Fa Fa Fa Fa Fa Fa Fa Fa Far Better Run Run Run Run Run Run away"........ΘΕΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! γλυκά φιλιά!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα μου τη δίνουν οι γυναίκες που έχουν και άποψη!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμμμμμμμάλιστα!

      Η γυναικα που δεν έχει αποψη είναι η νεκρή γυναίκα....:P

      Διαγραφή
  8. O ψυχακιας και ο πέφτουλας όλα τα λεφτά!!
    Χαχαχαχαχαχαχα θεααα!!
    Με έκανες και γέλασα και πρόσθεσα κάποια και στην λίστα μου!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο διαβάζω τέτοιες αναρτήσεις για το 10 DOWN τόσο μεγαλώνει και η δική μου η λίστα μου.Ανυσηχητικό!!!

      Διαγραφή
  9. Ποοο... σε νιώθω! Ειδικά στον κριτικό σε νιώθω απόλυτα! Για μισό χρόνο μετά χωρισμού ήμουν σε φάση "όντως μου πάνε τα ίσια καλύτερα. Πρέπει να χάσω δυο κιλάκια ακομα"......
    Όσο για τους άλλους, εντάξει, όπως τους περιγράφεις, η απόλυτη ξενέρα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά μετά από αυτόν γνωρίζεις πάντα κάποιον που του αρέσει να μπλέκει τα δάχτυλα του στις μπούκλες σου και θέλει να σε λούσει κάθε φορά που τα ισιώνεις και έρχεσαι στα ίσια σου!

      Διαγραφή
  10. Θα σου πω κι εγώ τα δύο χειρότερα μου... Βγήκαμε για καφέ πρώτο ραντεβού και πλήρωσε μόνο τον δικό του με κέρματα των πενήντα λεπτών. Δεύτερον έβγαινα με έναν στρατιωτικό κι όταν πήγα για πρώτη φορά σπίτι του είχε αφίσες της Βίσση στον τοίχο του δωματίου του!!! Εννοείται δεν με ξαναείδαν από τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Άννας ή της Λίας???? Είναι σοβαρό!!!

      χαχαχα... Αφησες τέτοια κελεπούρια?

      Διαγραφή
  11. Πολύ γέλασα με το τοπ τεν σου Χριστινάκι!χαχαΠράγματι 10 και να καίνε!
    Σε ευχαριστώ που με κάλεσες στο αντροπαίχνιδο αλλά μόλις σήμερα το έπαιξα.Δεν φαντάζομαι να θες να το κάνω πάλι γιατί δεν θα τ' αντέξω η δόλια!
    Φιλάκια στα μουτράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Τα έχω κάνει στα χωράφια" λέει,ααααχαχαχαχα.Εντάξει,έλιωσα σε αρκετά σημεία,αλλά εκεί...Συμφωνούμε κατά τα άλλα.
    Φιλάκια. :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπέρα...ενδιάφεροντα τα 10 σου :) ευχαριστώ που κάλεσες και μένα , αλλά με κάλεσαν κι άλλες και αρνήθηκα να το παίξω , δεν θα ήθελα να συμμετέχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω μα γιατί? Πολύ θα ήθελα να μάθω τι κακό κάνουν τα αρσενικά δελφίνια και ξενερώνουν τα θυληκά!
      Γλυκοκοιτάνε κουτσομούρες?
      Ξενερώνουν τα θυληκά επειδή την ώρα που αυτά κοιμούνται γαλήνια τη νύχτα στην επιφάνεια του νερού, τα αρσενικά αναδύονται κάθε μισή ώρα για να αναπνεύσουν.

      Τέτοια, ξέρεις, απλά καθημερινά...

      Διαγραφή
  14. Μόλις έκανα και το δικό μου top 10 και συνειδητοποίησα ότι δεν σκέφτηκα τον δήθεν κουλτουριάρη που πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικός. Να 'σαι καλά που το έθιξες!!
    Καλημέρες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το δικό σου τοπ10 ζήλεψα τον ναζιάρη... Μα πως γίνετε να ξεχάσω αυτή την κατηγορία... Ξενέρωσα με τον εαυτό μου..

      Φιλί

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Χαρά μου να σε κάνω να γελάς!

      Αλλά μαθαίνετε και τίποτα! Τόσα έχουμε γράψει τόσο καιρό οι γυναίκες της μπλοκόσφαιρας!

      Διαγραφή
  16. Ευχαριστώ για την πρόσκληση! Συμφωνώ σε πολλά, αλλά το 3 και το 5 απλά... τέλεια! :)) :)) Ειδικά με τον τύπο νο5 γίνομαι θηρίο!
    Πολλές καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πω και εγώ με τον Νο5 είχα πάθει φρίκη. Ενιωθε ότι με έπνιγε... Και φαντάσου δεν είχαμε κάνει τίποτα! Φαντάσου να ημασαν και ζευγάρι τι θα έκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α καλά, με τον δήθεν κουλτουριάρη είχα έμμεση εμπειρία (επειδή έβγαινε με μία φίλη μου τότε). Πολύ μούφα βρε παιδί μου, είχαμε φλομώσει! Έχω πετύχει και επίμονο, που είναι ενοχλητικό αν δε σου αρέσει ο τύπος (αν σου αρέσει, κολακεύεσαι και θες κι άλλο!). Εγώ ξενερώνω πραγματικά με έναν τύπο και μόνο... Του φλερταρά (αχαχα, τώρα μου ήρθε). Έτσι και φλερτάρει άλλη γυναίκα, τελείωσε... ξενέρωσα. Δε θες ρε φίλε να είσαι μαζί μου, άσε με κι εμένα ήσυχη, μην κάνεις τέτοια πράγματα που φέρνουν σε δύσκολη θέση εμένα και δεν τιμούν εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ο επίμονος εάν δε σου αρέσει είναι φρίκη... Εάν σου αρέσει δεν τον λε΄ς καν επίμονο. Τον λες καψούρη και χαίρεσαι...

      Φλερταράς δε μου έχει τύχει. Τι να φλερτάρει ΜΠΡΟΣΤΑ μου άλλη? Βαρύ! Πίσω μου κάνε ότι θες... Αρκεί να μην το μάθω...

      Διαγραφή
    2. 'Η να τον φλερτάρει άλλη μπροστά μου κι εκείνος αντί να κρατήσει αποστάσεις, να το δεχτεί. Δε λέω να φλερτάρει εκείνος απροκάλυπτα αλλά να δείχνει έστω λίγο παραπάνω ενδιαφέρον από όσο χρειάζεται. Τι να κάνω, δεν έχω πρόβλημα με άλλα (πχ να βλέπει όλη μέρα και νύχτα ποδόσφαιρο), έχω αυτό και είναι μεγάλο, χαχαχα!

      Διαγραφή
    3. Εντάξει λογικό είναι. Αν και να σου πω εάν μου τύχαινε μάλλον στο χαβαλέ θα το έπαιρνα. ΕΑΝ το έπαιρνα χαμπάρι γιατί γενικά είμαι πολύ Ζώον με κάτι τέτοια.

      Διαγραφή
  19. ρε συ πόοοοσο αληθινά και to the target όλα αυτά...
    πέραν από την δεδομένη ξεκαρδιστική πένα σου (heeeyyyy μήπως να γράφεις στην Athens Voice? αυτή η Μυρτώ είναι μπάζα μπροστά σου), εγώ θα σε διορθώσω στο εξής: όχι αγάααπη μου, δεν είναι γενικεύσεις αυτά, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
    ένας φυσιολογικόοοοοοοος άνθρωπος ρε γαμώτο, μα τόοοοοοσο σπάνιο είναι πια???
    εντάξει, τώρα να πω για τους κοιλιακούς που πόνεσαν με το Fafafafafa ή με τον τύπο που έκανε τα μπράτσα στα χωράφια, είναι περιττό φρονώ...
    ΤΟΠ: "Έρχεται να με πάρει με αυτοκίνητο με αεροτομή. The End."
    ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
    προσκυνώ ΕΥΛΑΒΙΚΑ
    (για το παιδικό θέατρο να μας πεις μια μέρα, αν και μπορώ να σε φανταστώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπου Μυρτώ βαζω Κοντοβά??? χαχα πλάκα εχεις!

      Οι φυσιολογικοί με τους φυσιολογικούς και οι μουρλοί με τους μουρλους!

      Διαγραφή
  20. Χαχαχαχαχα. Ξεράθηκα στο γέλιο πάλι :) Αχ βρε Χριστίνα, είσαι αποθέωση! Εσύ παιδί μου είσαι να σε δίνει συνταγή ο ψυχίατρος σε άτομα με κατάθλιψη. Μιλάμε θα στανιάρουν με το που θα σε διαβάσουν. Χαχαχαχα.

    Και εκεί που χαχάνιζα αμέριμνη μέχρι το τέλος της ανάρτησης, παθαίνω ντουβρουτζά με το που βλέπω το όνομά μου :-0
    Σε ευχαριστώ για την πρόταση/ πρόκληση. Υπόσχομαι να φτιάξω το δικό μου Τop 10 Down με την 1η ευκαιρία :) Έχει να φάει η μαρμάγκα, πολλά τάιπς οφ αρσενικά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω πώς και πώς τη λ΄σιτα σου... Για ένα περίεργο λόγο είμαι σίγουρη ότι θα θάψεις πολύ κόσμο. Σε έχω για πολύ αυστηρή!

      ΧΧΧ

      Διαγραφή
  21. Εγώ θα σταθώ στο καλλιτεχνικό σου ταλέντο κι ότι εκτός από ταινία του Αγγελόπουλο έχεις παίξει και στη Μεγάλη Βρετάνια...

    Υ.Γ. Είμαι με τον Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι το καλλιτεχνικό μου ταλέντο κατέληξε σε ξενοδοχείο σημαίνει κάτι?????

      Τουλάχιστον ήταν πολυτελείας!

      ΥΓ: Και εγώ!

      Διαγραφή
  22. Εντάξει,να σου πω οτι μου άρεσε,είναι περιττό.Το λάτρεψα,ειδικά η τελευταίες ατάκες σε κάθε κατηγορία...τι να σου πω κορίτσι μου!Μου άρεσε τρελά ο τρόπος που το παρουσίασες!!Ευχαριστώ και για την πρόσκληση,ήδη κοσμεί και τον δικό μου τοίχο!
    τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. που τα τσίμπησες αυτά τα ατομάκια βρε Χριστίνα! χχαχαχαχα... ένας κι ένας!!!! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χαχαχαχα! Πραγματικές καταστροφές όλοι τους...!
    Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τελειο ρε συ blog πολύ μου αρέσει σε ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο comment στο blog μου
    keep in touch
    http://daphniaslife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωραίο.
    Ελπίζω να το διαβάσουν άνδρες. Πολλοί άνδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα.... Οπως βλέπεις και από τα σχόλια οι περισσότερες είναι γυναίκες! Δυστυχώς!

      Διαγραφή
  27. Λοιπόν Χριστινάκι μου έβγαλα τα μάτια μου, να διαβάζω τέτοιες πρωτότυπες δημοσιεύσεις!Μπορώ να πω πως ξεστραβώθηκα.Αυτή είναι η τέταρτη.Φαντάζομαι όμως πως δε θα 'ναι μόνο αυτά, αλλά κι άλλα.Προσπαθώ πάντως να δω με ποιον μοιάζω περισσότερο κι απ' ότι βλέπω μάλλον με... ψυχάκια!Πρέπει να τρέξω να κοιταχτώ... κι ίσα που προλαβαίνω!χαχαχα!
    Η δημοσίευσή σου πολύ όμορφη και δοσμένη με αρκετό χιούμορ.Ο επίλογος όλα τα λεφτά... ισχύει και για τα δυο φύλα!
    Να 'σαι πάντα καλά και(αν και δύσκολο από αρχαιοτάτων χρόνων) να μην ξενερώνεις ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λόγω του παιχνιδιού που σας κράζουμε όλες. Αλλιώς ξέρεις εμάς δε μας αρέσει να σας κακολογούμε!!!

      Ψυχάκιας????????????????

      Νιώθεις και εσύ ότι η τύχη σου εξαντλειται?

      Διαγραφή
  28. συμφωνώ με τον επίλογό σου! αν δεν σου κάνει ο άλλος όλο κουσούρια του βρίσκεις...
    αν δεν αρχίζει και το όνομά του από Θ επίσης σε ξενερώνει πχ Αγησίλαος ,Ανάργυρος , Βρασίδας ,Γιακουμής, Ερμόλαος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσια μου είμαι απόλυτα σίγουρη για αυτό. Οσα "αποκλείτεται" είπα στη ζωή μου, τα λούστηκα κανονικά μετά...

      Διαγραφή
  29. Τι να πω κι εγώ; Καλός άνδρας είναι ο νεκρός άνδρας, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο της Γκάμπι Χάουπτμαν! Φυσικά, εξαιρείται ο κ. Μήτσος μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφή γυναίκα αυτή η Γκάμπι...

      ΥΓ: Με τον Γκάμπι Μπέαρ τι σχέση έχει?

      Διαγραφή
  30. Και τα δέκα έκαιγαν! Πολύ μου άρεσε!
    Πωπω πόσες κατηγορίες υπάρχουν τελικά!
    Να'σαι καλά Χριστίνα!
    Ελπίζω να μην τους ξανασυναντήσεις μπροστά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέτρητες κατηγορίες...

      Ευτυχώς τώρα βρήκα ένα που είναι 10 σε 1!!!

      Τρελή ευκαιρία!

      Διαγραφή
  31. Λοιπόν, Χριστίνα, πήρα το φτυάρι και άρχισα. Δες εδώ:
    http://www.mylovablebaby.com/2013/11/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι απολαυστική ανάρτηση ήταν αυτή;
    Με έκανε να αναζητήσω ολόκληρο το παιχνίδι και στα άλλα μπλογκς...
    Να είσαι καλά, και να βρεις τον κύριο αντι-τοπ-τεν... πραγματικά το εύχομαι!!!
    Φιλάκια πολλά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή