Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πειράζει που είμαι μεγάλη Firmoo, πειράζει??

Όταν ήμουνα πιτσιρικάκι ήθελα να φοράω γυαλιά. Όχι να τα φοράω πάντα. Απλά μου άρεσε που έβλεπα μεγαλύτερους να φοράνε γυαλιά για να διαβάσουν και ήθελα και εγώ να μπορώ να βάζω-βγάζω γυαλιά και να το παίζω σοφή. Μετά έμαθα ότι αυτό λέγεται πρεσβυωπία και είναι αυτό που λένε "ου γαρ έρχεται μόνον" κουνώντας περίλυπα το κεφάλι. Τα χρόνια περάσαν και κάπου εκεί στο λύκειο μια συμμαθήτρια αγόρασε γυαλιά γιατί είχε ανεβάσει μυωπία. Όλες στη σειρά δοκιμάσαμε τα γυαλιά να δούμε εάν μας πηγαίνουν. Εμένα δε μου πήγαιναν αλλά για ένα περίεργο λόγο με αυτά έβλεπα καλύτερα. Το ίδιο απόγευμα πήγαμε οφθαλμίατρο και μέσα σε δυο μέρες είχα να μοστράρω τα καινούρια μου γυαλιά στην τάξη. Και το καλύτερο δε χρειαζόταν να τα φοράω συνέχεια παρά μόνο στον πίνακα. Οπότε τα είχα πάνω στο θρανίο μου, τα έβαζα τα έβγαζα και επιτέλους το έπαιζα σοφή...

Την εποχή εκείνη τα γυαλιά δεν ήταν μόδα. Δεν υπήρχε άνθρωπος, που να έχει σώας τας φρένας, και να φοράει γυαλιά  απλά για στυλ. Όποιος φορούσε γυαλιά ήταν στραβούλιακας, τζαμαρίας, φυτό και άλλα χαριτωμένα. Ευτυχώς εγώ είχα λίγη μυωπία οπότε τα γλίτωσα όλα αυτά τα "γλυκούτσικα" καθώς δε φορούσα ποτέ τα γυαλιά έξω. Αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα, ειδικά αργότερα που η μυωπία μου είχε αρχίσει να ανεβαίνει, να κάνω διάφορα τραγελαφικά. Να μη χαιρετάω κόσμο που συναντούσα στον δρόμο γιατί απλά δεν τους έβλεπα ή να χαιρετάω κόσμο που δεν τους ήξερα γιατί νόμιζα ότι τους ξέρω. Η κατάσταση όσο μεγάλωνα και άρχισα να γκομενίζω χειροτέρευε. Έβλεπα κάποιον απέναντι και μου φαινόταν κούκλος, τον κοίταζα, με κοίταζε, με πλησίαζε και .... πανούκλος!Και άντε τώρα να ξεφορτωθείς τον τύπο που αποδεδειγμένα φλέρταρες όλο το βράδυ. Τι να του πεις? "Sorry μάνα μου αλλά έχω μυωπία και δε σε είχα δει καλά"; Για να μην αναφέρω τις στιγμές που μπορεί να με κοίταζε κάποιος πραγματικά ωραίος και να τον έχασα λόγω στραβομάρας. Έτσι καθώς είχα αυτά τα σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσω αποφάσισα να βάλω φακούς.  Η στιγμή που έβαλα φακούς ήταν μαγική. Ήταν σαν κάποιος να μου κούνησε ένα εικοσάευρω μπροστά από τα μάτια και ξαφνικά να έφυγε το σύννεφο. Έβλεπα επιτέλους χωρίς ομίχλη!

Το ίδιο βράδυ , εγώ και οι φακοί μου, βγήκαμε να το γλεντήσουμε. Για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ εγώ έγινα λιάρδα. Έχοντας καταλάβει ότι πια δεν το 'χω και ότι το σημείο που ήμουν οκ ήταν τρία ποτά πριν, άρχισα να αγχώνομαι για το πώς θα βγάλω τους φακούς. Ξεμέθυστη και μου φαινόταν βουνό, φαντάσου μεθυσμένη. Άρχισα λοιπόν να παρακαλάω έναν φίλο μου που φορούσε χρόνια φακούς να πάμε στην τουαλέτα να μου τους βγάλει. Πάμε λοιπόν στις γυναικείες τουαλέτες και εκεί ακολούθησε διάλογος που θα πρωταγωνιστούσε άνετα στο dark room του Θέμου.

Φίλος: Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό σε άλλον.
Εγώ: Έλα δεν είναι τίποτα
Φίλος: Φοβάμαι μη σε πονέσω.
Εγώ: Από το να το κάνω μόνη μου καλύτερα να το κάνουμε μαζί. Οι φίλοι για αυτό είναι.
Φίλος: Κάτσε ακίνητη θα στον βγάλω τώρα.
(Ησυχία)
Εγώ: Μ' αρέσει που έβγαλα τα μάτια μου μαζί σου...

Από τότε πρόβλημα με τους φακούς δεν είχα. Ίσα ίσα αγάπη θα χαρακτήριζα τη σχέση που δημιουργήθηκε. Δεν τους αποχωρίζομαι ποτέ. Τα τελευταία γυαλιά που είχα φτιάξει με ζάλιζαν πάρα πολύ (έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?) και έτσι και εγώ τα φορούσα μόνο μέσα στο σπίτι και στην τηλεόραση. Επειδή όμως όποτε τα φορούσα συνήθως ήμουν ξάπλα, που σημαίνει ότι μετά από λίγο κοιμόμουν αγκαλιά με αυτά, τα έχω κάνει σαν ανάποδο σίγμα. Από το δεξί φακό βλέπει το μάτι μου και από τον αριστερό το φρύδι μου. 

Πλέον όμως τα γυαλιά είναι μόδα και έτσι αποφάσισα να πάρω καινούρια γυαλιά τα οποία θα τα προσέχω περισσότερο. Και πάνω που είμαι σε αναζήτηση νέων γυαλιών, τσουπ μου έρχεται μήνυμα από τη FIRMOO να μου κάνουν δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά. Την εταιρεία την ήξερα αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να παραγγείλω γυαλιά από το ίντερνετ. Έχω δύσκολο πρόσωπο και σχεδόν κανένα ζευγάρι δε μου κάνει. Παρόλα αυτά δεν είχα τίποτα να χάσω και έτσι μπήκα στο site για να κάνω την παραγγελία μου. Αρχικά ήθελα να τα πάρω όλα. Μετά συγκρατήθηκα, διάλεξα τρεις σκελετούς, ανέβασα πανεύκολα μια φωτογραφία μου έτσι ώστε να δοκιμάσω εικονικά τα γυαλιά και τελικά διάλεξα το παρακάτω ζευγάρι:


Όλα αυτά έγιναν Δευτέρα. Τρίτη το είχα κιόλας μετανιώσει. "Μωρέ σαν μπούφος θα είμαι. Πολύ μεγάλα είναι" σκεφτόμουν. Δεν πρόλαβα να πανικοβληθώ και να τα ακυρώσω,  την Παρασκευή ένας κούριερ μου χτύπαγε τη πόρτα. Τα γυαλιά μου είχαν φτάσει, κιόλας! Από Αμερική!!! Και παραδόξως δεν είμαι σαν μπούφος. Μου πάνε και είναι και ιδιαίτερα. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι η ποιότητα τους. Δε μοιάζουν φθηνά παρόλο που είναι (39$). 

Εάν λοιπόν θέλετε να αγοράσετε και εσείς γυαλιά, μια πολύ καλή και οικονομική λύση είναι να τα παραγγείλετε από την FIRMOO. Ειδικά με τη προσφορά που ισχύει για το δωρεάν πρώτο ζευγάρι γυαλιών δε βλέπω καν τον λόγο να μη δοκιμάσετε. Το μόνο που θα πληρώσετε είναι τα μεταφορικά για Ελλάδα που είναι περίπου 18€.




ΥΓ1: Εάν σας φάνηκε διαφημιστικό αυτό το ποστ είναι γιατί είναι.

ΥΓ2: Δε διαφημίζω ποτέ κάτι που δε μου αρέσει.

ΥΓ3: Εάν, εάν λέω, έχετε για παράδειγμα μια βιομηχανία γάλακτος βρε αδερφέ και θέλετε να διαφημιστείτε στείλτε μου εμένα ένα κεσέ γιαούρτι και εγώ θα πράξω αναλόγως.... Ω ναι, πουλάω φθηνά το τομάρι μου!

64 σχόλια:

  1. ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση Χριστινακι!
    μεγια τα γυαλια σου!
    καλοφορετα!
    ειναι πανεμορφα!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ! Ασε μπήκα στο τριπάκι και τώρα κοιτάω όλο για νεα γυαλιά... Μια χαρά ήμουν με τους φακούς μου...Τι τα θελα!

      Διαγραφή
  2. τελεια ιδεα αυτο το σάιτ,να στελνεις φωτο και να βλεπεις πως σου πηγαινουν!
    αν και 41 βλεπω τελεια ακομα!
    θα ηθελα να αδραξω την ευκαιρια και να πω σε τυχον εταιριες που θα δουν την αναρτηση σου ,πως δεχομαι να δοκιμαζω σαλάμια και μορταδελες!μερσί!
    καλοφόρετα τα γυαλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις Upload μια φωτογραφία σου και μετά της βάζεις γυαλιά.. Εχει πλάκα!

      Μα στα 41 είσαι νεούδι.... Σιγά μην είχες τέτοια θέματα!

      Νάσια εκεί αποσκοπούσα και εγώ με το τρίτο υστερόγραφο. Αλλά όχι μορταδέλα. Δε μου αρέσει!

      Διαγραφή
  3. Επειδη είμαι μεγάλος στραβούλιακας και άμεσα εξαρτημένη απο τους φακούς επαφής μου, θα ρίξω μια ματιά! Ειδικά αφου το πρωτο ζευγάρι είναι δωρεαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφοι ώστε.... Να ρίξεις! Και μια και δυο.... Και να βάλεις και φωτογραφία σου. Εμένα με γλίτωσε από το να παραγγείλω ένα ζευγάρι που θα γέλαγε κάθε πικραμένος εάν το φορούσα....

      Διαγραφή
  4. Πφφφφφ γυναίκες.....
    Καλοφόρετα βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίναι και για άντρες.... Αλήθεια...Να:
      http://www.firmoo.com/men-glasses.html

      Ευχαριστωωωωω!! (πάλι τους φακούς φοράω..., όπως και να το δεις έχεις καλύτερη όραση με τους φακούς)

      Διαγραφή
  5. Αχαχαχαχα Χριστίνα γέλασα με την καρδιά μου!!!! Η συνομιλία στην τουαλέτα κορυφαία! Είχα και έχω ακόμη, τη λόξα να φορέσω γυαλιά! Τα θεωρούσα από πάντα στυλ, σοφή δεν το σκέφτηκα πως θα δείχνω ίσως γιατί δεν θα έπειθα κανέναν!!! Τελευταία, το καλοκαίρι, πήγα σε οφθαλμίατρο. Μάταια, δεν μου βρήκε τίποτα, καίτοι 41 βλέπω μια χαρά δυστυχώς! Τα γυαλιά σου υπέροχα, άντε και γιαουρτάκι τώρα, με γεια σου με χαρά σου! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα. Ημασταν πολλοι τελικά οι προβληματικοί! Παντως εάν και προσπαθούν διαφοροι τον τελευταίο καιρό να με πεισουνε να κάνω λειζερ δεν πείθομαι με τίποτα. Η μυωπία μου εξακολουθεί να είναι από τα ελαττώματα μου που αγαπώ!

      Διαγραφή
  6. Ε... ε... έρχεται!! Η πρεσβυωπία εννοώ! Μόλις άρχισα να τεντώνω το χέρι και νομίζω ότι δεν είναι μακρυά ο καιρός που θα ψάξω για γυαλιά. Θα τα έχω υπόψιν λοιπόν!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς να την δεχτείς λοιπόν!!! Ενα άλλο καλό που έχουμε εμείς οι μύωπες, εκτός του ότι το παιζουμε σοφοί, είναι ότι αργούμε να αποκτήσουμε πρεσβυωπία.

      Διαγραφή
  7. χαχαχα! Πολύ γέλασα με την ομολογουμένως επιτυχημένη σου διαφήμιση!
    Καλέ θα μπω τώρα αμέσως να τσεκάρω το firmooo!
    Έχει και ηλίου;

    Έχεις βραβειάκι, θα χαρώ να το έρθεις να το πάρεις αν θες :-)
    http://apopsitexnis.blogspot.co.uk/2014/01/liebster-award.html

    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο!!!

      Ναι έχει και ηλίου, αλλά δεν τα πολυπρόσεξα γιατί κόλλησα στα μυωπίας!

      Διαγραφή
  8. Εγώ πάλι μέχρι το Γυμνάσιο δεν τα θελα τα γυαλιά. Μετά κατάλαβα τι είναι να έχεις 9 με 10 μυωπία και συμφιλιώθηκα με την ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστίνα τα γυαλιά σου απλά τέλεια!!!!Και να σου πω θα ρίξω μια ματιά γιατί κι εγώ χρειάζομαι....Όσο για τη διαφήμιση καλά έκανες...!Γιατί δεν το κατάλαβα ποιός το απαγορεύει να ποστάρουμε αυτα που μας αρέσουν;;;
    Καλοφόρετα τα γυαλάκια!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν...

      Αν αυτά που μας αρέσουνε μας κάνουνε και δωράκια... Ακόμα καλύτερα!

      Διαγραφή
  10. χαχχαχα, ωραία η ιστορία σου!!! εγώ σχολείο ήθελα να φοράω γυαλιά γιατί δίναν λέει στυλ.. έτσι είχα πάρει σβάρνα όλους τους οφθαλμίατρους στο Ηράκλειο (το βιβλιάριο υγείας μου είχε γεμίσει από επισκέψεις - κάθε εβδομάδα και σε διαφορετικό μέχρι να μου βρει μυωπία!).. έλα μου όπως που δεν είχα ούτε 0,5 βαθμό και φυσικά δε μου γράφαν!!! έτσι ποτέ δεν κατάφερα να γίνω τυπάκι με γυαλιά!!! μιλάμε για ανωμαλία!! χαχχα... όμορφη επιλογή έκανες!! εγώ είχα πάρει από Firmoo ηλίου και έμεινα πολύ ικανοποιημένη!! :) τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν πάρε από τη Firmoo γυαλιά μόνο με τζάμι... Και εάν σε λένε ψωνιο να λες ότι τα πήρες για την ακτινοβολία του υπολογιστή...:-Ρ

      Διαγραφή
  11. Γράφε Χριστίνα, γράφε! "Παίξε Πίπη, παίξε": http://www.dailymotion.com/video/xvqx7s_%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CE%B5-%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CE%B5_shortfilms

    Πολλά γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορώ να το ανοίξω το λινκ... Και δε μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να παίξω...:-Ρ

      Φιλιά

      Διαγραφή
  12. Ο τροπος που περιγράφεις κάτι τόσο απλό είναι μοναδικός!
    Μου εφτιαξες την διάθεση!
    Πολλά φιλιά να ευχαριστηθείς τα γυαλάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι η δύναμη των γυαλιών που με κάνει σοφή...

      Διαγραφή
  13. Δε κατάλαβα... Τι κακό έχει το "Sorry μάνα μου αλλά έχω μυωπία και δε σε είχα δει καλά";

    Τα γυαλιά που διάλεξες μου αρέσουν πάρα πολύ. Τα βρίσκω σοφιστικέ!

    Πάω να επισκεφτώ το σάιτ, διότι μια πρεσβυωπία την έχω η μεσήλιξ. Θα μου πεις προσφάτως έφτιαξα τα γυαλιά μου, αλλά να μην χαζέψω κι άλλους σκελετούς;

    Καλά, με το που πάτησα τον πρώτο σύνδεσμο είδα ένα καφετί πεταλουδε που το θέλω εδώ και τώρα! Να δες ποιο σου λέω: http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-2418.html#3799

    Άντε φεύγω, να πάω να χαζέψω και τα υπόλοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δες κι αυτό, δες κι αυτό: http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-2416.html
      Το θέλω, το θέλω, το θέλωωωωω!!!

      Διαγραφή
    2. Αφού είμαι σοφή.. Μόνο σοφιστικέ γυαλιά μου ταιριάζουν...

      Αυτά τα πεταλουδέ ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά σε μαύρο. Μετά ανέβασα φωτογραφία μου και γέλασαν μέχρι και τα πλήκτρα του πληκτρολογίου μου! Αλλά δεν είναι υπέροχα????

      Και τα δεύτερα που έβαλες είναι πολύ ωραία! Αχ, αχ... Μη με παρασέρνεις... είμαι πολύ επιρρεπείς σε ψώνια... Υπερκαταναλωτική... Αυτές τις μερες είμαι σε απεξάρτηση.

      Διαγραφή
  14. Με τις υγείες σου ο καινούριος σκελετός, πολύ κλάση μου κάνει κι έχεις να κάψεις καρδιές κι από κούκλους κι από πανούκλους, μόνο που τους δεύτερους θα τους ξαποστέλνεις έγκαιρα πια ;-)
    Καλησπέρα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και καλά ρετρό! Θα πουλάω μούρη η δικιά σου...Ακόμα δεν τα έχω συνηθίσει και νιώθω λίγο άσχημα γιατί είναι πιο μεγάλα από τα παλιά μου. Νιώθω ότι όλοι με κοιτάνε!

      Διαγραφή
    2. Άμα όλοι σε κοιτάνε, ακόμα καλύτερα, εκμεταλλεύσου το! ;-)

      Διαγραφή
  15. Thanks για την ενημέρωση!
    Τρέχω να ψάξω και εγώ!
    Αν συνδυάζεται δε και με δυνατότητα να δώ και την φάτσα μου με τα γυαλιά της επιλογής μου ακόμη καλύτερα!
    Αντα βρε,και καλά…..γυαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αυτό έχει πολύ πλάκα. Γιατί μπορείς να δοκιμάζεις γυαλιά με μηδέν κούραση! Μπορείς να δεις τι στυλ σου πηγαίνει! Και μπορείς να κάνεις shopping therapy χωρίς ζστην ουσία να κάνεις shopping.

      Διαγραφή
  16. Δεν φορούσα να δεις τους φακούς επαφής, την έπαθα και τώρα με βαράνε δεκατρείς!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=DedqgFlDDoU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχαχχαχαχχαχ

      Δεν το ήξερα και έχω λιώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Πολύ ενδιαφέρον. Κι εγώ τα γυαλιά μου τα χω απο το σχολείο. Έχουν μαζέψει λακ και γρατζουνιές που απορώ πως βλέπω.
    Πάντα μου φαινόταν περιττο να πάρω καινούρια αφού φοράω φακούς σχεδόν συνέχεια.
    40$ τα δίνω όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα σε παρόμοια κατάσταση ήταν. Δεν τα συμπαθούσα κιόλας και δεν τα πρόσεχα καθόλου.

      Δε θα δώσεις 40 αλλά 18€. Το πρώτο ζευγάρι που παραγγέλνεις στο κάνουν δώρο. Οπότε πληρώνεις μόνο τα έξοδα μεταφοράς που απ' ότι είδα είναι 18€. Απλά πρίν παραγγείλεις επισκέψου έναν οφθαλμίατρο. Εκτός από τη μυωπία σου ζητάει και την απόσταση από το ένα μάτι στο άλλο (για να κεντράρουν καλύτερα). Μπορείς βέβαια με έναν χάρακα να το μετρήσεις μόνη σου.

      Διαγραφή
    2. Τα παρήγγειλα τελικά πήρα αυτά:

      http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-2420.html#3804

      οι πιο εκκεντρικοί σκελετοί που μου άρεσαν δε μου πήγαιναν.
      Μου άρεσε και το κατσαβιδάκι μπρελοκ που ήρθε μαζί.
      Είναι καλής ποιότητας και αν σπάσουν δεν κλαις και τα χρήματα που έδωσες.
      Εξακολουθώ να τα φοράω μόνο μέσα στο σπίτι και προς το παρόν τα βάζω μόνο μέσα στη θήκη τους

      Διαγραφή
    3. Χαίρομαι πάρα πολύ που σου ταιριάξανε!!! Είναι πολύ όμορφα τα γυαλιά σου! Και εμένα μου άρεσαν κάτι τελείως εκκεντρικά αλλά πάλι καλά που δεν τα πήρα...Πάντως και εμένα μου έκαναν εντύπωση η ποιότητα τους. Είναι βαριά και δεν φαίνονται πλαστικά (είχα δοκιμάσει σε ένα μαγαζί στη Καλλιθέα που πουλάει φτηνά γυαλιά ~ μέχρι 50€~ αλλά εκείνα ήταν πλαστικά, τα δικά μου είναι κοκκάλινα)!

      Δεν είχες κανένα πρόβλημα έτσι? Και με τους φακούς όλα οκ? Στην πέτυχαν την μυωπία? (έχω ένα γενικό πρόβλημα εγώ με τα γυαλιά και πάντα μου φαίνεται ότι με ζαλίζουν, νομίζω όμως ότι είναι ψυχολογικό).

      Καλά με αυτό το κατσαβιδάκι με έσωσες λέμε! Ελυσες το μυστήριο... Το βρήκα πεταμένο μέσα στη τσάντα μου και ρώταγα τον Θ εάν το αγόρασε αυτός. Ούτε αυτός το είχε ξαναδεί , ούτε εγώ! Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το έκλεψα από κάπου και δεν το θυμόμουν!!! Ωστε αυτοί μου το είχαν στείλει??? Πάντως όντως είναι πολύ ωραίο! Ο Θ το καταχάρηκε!

      Διαγραφή
    4. Είναι πολύ ωραία, δε φαίνονται καθόλου φτηνά. Την απόσταση των ματιών την μέτρησα 3 φορές όπως λέει και στις οδηγίες και κράτησα το μέσο όρο. Είχε πλάκα όταν ανέβασα φωτογραφία πριν κάνω τη μέτρηση γιατί όλα τα γυαλιά μου έπεφταν τεράστια.Έχω μόνο μυωπία οπότε βλέπω πολύ καθαρά ειδικά σε σύγκριση και με τα προηγούμενα γυαλιά που είχα.

      Διαγραφή
    5. Καλοφόρετα λοιπόν... Αντε καιρός να τα βγάλεις και εκτός σπιτιού!!!

      Διαγραφή
  18. Α και μια απορία.
    Αφού έρχονται από Αμερική θα χρειαστεί εξουσιοδότηση εκτελωνισμού προς την κούριερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια απορία- αγχος την είχα και εγώ. Οχι δεν χρειάστηκε. Ισως να τα κρατάνε τελωνείο από ένα βάρος και πάνω. Εμένα μου ήρθανε μέσα σε 5 μέρες.

      Διαγραφή
  19. Εισαι απαιχτη βρε!! Κι εσυ κ τα γυαλια σου! Ωραια ειναι...
    Τι να σ κανω που πηρα προσφατα καινουρια γυαλια...αλλιως θα επιανε η διαφημιση σου...ισως...μπορει...δν παιρνω κ ορκο
    Μεγειες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγειές και σε σένα λοιπόν!!!!

      Καλοφόρετα! Είσαι και εσύ σοφή λοιπόν...

      Διαγραφή
  20. Με γεια τα γυαλιά!!
    Μοιάζουμε πάντως σε ένα...κι εγώ ήθελα να βάλω γυαλιά όταν ήμουν μικρή...
    όλο παραπονιόμουν πως δεν βλέπω μπας και ξεγελάσω κανέναν οφθαλμίατρο...χαχα...τζίφος όμως...έφτασα τόσο χρονών και ακόμα ούτε πρεσβυωπία δεν έχω...άμα δε σε θέλει...χαχα!
    Απολαυστικότατη η ανάρτηση!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα Προσπαθούσες να ξεγελάσεις τον οφθαλμίατρο?

      Αμα είσαι γεράκι, έχεις όραση καμπάνα... Μη κοιτάς εμείς οι τυφλοπόντικες...

      Διαγραφή
  21. Τέλεια ανάρτηση και με έπιασες πάνω στην ώρα που θέλω να αλλάξω σκελετό! Φοράω γυαλιά από τα 6 μου -ω, ναι, τα έζησα όλα εκείνα τα γλυκούτσικα που περιγράφεις, φορώντας τότε τα ωραία μου πατομπούκαλα- κι από επιλογή δεν φοράω πια φακούς, κάτι που έκανα για δύο περίπου χρόνια πριν από 5 χρόνια. Λατρεύω τα γυαλιά μου! Είμαι εντελώς γκαβή βεβαίως βεβαίως δίχως αυτά τόσο που τα έχω συνηθίσει! Βοήθησαν και οι γέννες ώστε να έχω έναν ωραιότατο, πλούσιο βαθμό, οπότε καταλαβαίνεις την τύφλα μου! Λοιπόν, πολλά είπα θαρρώ, μπαίνω να θαυμάσω σκελετούς κι ίσως τελικά να παραγγείλω κιόλας αν συμφέρει όντως!
    Σε φιλώωωω!
    ≧✯◡✯≦✌

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! και... μεγειά καλέ!

      Διαγραφή
    2. Ναι τα παιδάκια στο σχολείο παλιά ήτανε πολύ αυστηρά με τους γυαλοφόρους. Νομίζω (εχω την αίσθηση και ελπίδα) ότι πλέον αυτό έχει αλλάξει. Εχει φύγει λίγο αυτό το ταμπού. Φαντάσου ο παππούς μου (άνω τον 80) ακόμα δε θέλει να με βλέπει με τα γυαλιά. Νομίζει ότι τα γυαλιά θα μου χαλάσουν τα μάτια Βέβαια εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα του είναι που θα βρουν να με παντρέψουν μετά...

      Τσέκαρε το site, αν και φαντάζομαι ότι λόγω υψηλής μυωπίας θα έχεις υψηλές απαιτήσεις από τα τζάμια. Πάντως μπορείς να παραγγείλεις κάτι για πιο πρόχειρο (και ας έχει χοντρούς φακούς). Τα μεταφορικά θα πληρώσεις μόνο (15€)

      Διαγραφή
  22. Αχαχαχαχα. Δεν υπάρχεις λέμε...
    Κατάφερες και έκανες κωμωδία μία διαφημιστική ανάρτηση. Μας πώς το κάνεις, μου λες;
    Πολύ γέλασα πρωινιάτικα.
    Με γεια τα νέα σου γυαλιά (έκανα και ομοικαταληξία)

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από διαφημιστικές που μου ζητάνε να φτιάξω την ρεκλάμα των προιόντων τους...χαχαχαχα

      Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
    2. Η ρεκλάμα είναι μια λέξη που σιχαίνονται οι διαφημιστές!

      Διαγραφή
    3. Και γι αυτό δεν είμαι διαφημίστρια...;-)

      Διαγραφή
  23. Κι ότι σκεφτόμουν ότι πρέπει επιτέλους να αλλάξω φακούς στα γυαλιά μου..
    εγώ πάλι τα φόρεσα χωρίς να έχω μεγάλο βαθμό, ίσα να μου σπάει τα νεύρα η θολούρα απ΄τα αντικείμενα. ασε κιόλας που τα παλιά ΚΑΛΑ γυαλιά μου μού τα έκλεψαν! Βαριά κουβέντα αλλά seriously τώρα..τα άφησα σ' ένα σημείο στο πανεπιστήμιο, γυρνάω για μια στιγμή το κεφάλι και την επόμενη άφαντα! Πουλάκια έγιναν... ήταν και κατακόκκινα DKNY, ακόμα τα κλαίω...τώρα φοράω κάτι μπορντώ, ακόμα πιο αυστηρά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τον άτιμο/η... Που να μην του κάθονται τα γυαλιά στη μύτη...

      Η θολούρα είναι πολύ εκνευριστική!!! Το έχω ζήσει και το ξέρω! Παλιά, που δεν υπήρχαν τόσα σχέδια, αγόραζα και εγώ ακριβά γυαλιά. Πλέον έχουν βγει και αρκετά οικονομικά, ευτυχώς!!!!

      Διαγραφή
  24. Να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι διαφημίζω δωρεάν την Kinder και τα Ferrero Rocher. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπα, ώπα κάτσε... Που μου ρθες εδώ να μου φας τη δουλειά... Εμείς τι κάνουμε εδώ? Μπρίκια κολλάμε... Σε παρακαλω.. Στη σειρά... Μπορούμε και μόνοι μας φάμε δυο κούτες Kinder και τα Ferrero Rocher.

      Διαγραφή
    2. Κοπελιά εσύ πήρες τα Firmoo, σειρά μας τώρα!!!

      Διαγραφή
    3. Είμαι μονοφαγού....

      Αμα θες θα σου δώσω μια σοκολατίτσα.. ετσι για τη γευση... Βρε συ αυτά έχουν θερμίδες... Εγώ για σένα φροντίζω!

      Διαγραφή
  25. Ο διάλογος στην τουαλέτα απλά...απολαυστικός!
    Εγώ πάλι έχω εκείνο που φοβόμουν από μικρή: πρεσβυωπία! Αλλά τελικά τα πήρα τα γυαλάκια μου κι ας με δουλεύουν ψιλό γαζί όλοι! Αρκεί που μπορώ και διαβάζω!
    Φιλιά πολλά!

    Μπορώ να παραγγείλω και πρεσβυωπίας από το σάιτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ρε συ... Μικρή σου ξεκίνησε. αν και έχω φίλη που έχει από τα 20. Κάπως αλλιώς τη λένε όταν είναι σε μικρή ηλικία (δε θυμάμαι πως) αλλά εχει τα ίδια συμπτώματα...

      Εχει και πρεσβυωπίας και ορισμένα είναι πολύ ωραία... Οπως αυτό που έδειξε η Αθηνά πιο πάνω. Απλά η πρεσβυωπία μετριέται με + αντί για - που έχει η μυωπία.

      Διαγραφή
    2. Στα 42 έβαλα! Μικρή δε με λες ...αφού ήδη είμαι 43 και μισό!
      Άσχετα αν εγώ δεν τα αισθάνομαι καθόλου! Εγώ να σου πω την αλήθεια αισθάνομαι ...δεσποινίς ετών 39 :-Ρ

      Μισό βαθμό έχω ως τώρα + ....ελπίζω να κάτσει εκεί :-D

      Διαγραφή
    3. Μικρή είσαι για πρεσβυωπία!!! Αμα είναι να αισθάνεσαι μικρότερη κόψε κάτι ακόμα... Τι στα 39 , τέσσερα χρόνια κρύβεις... 29 να λες... :-P

      Διαγραφή