Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Έδεσσα


Επόμενη στάση : Έδεσσα..
Στους μεγαλύτερους καταρράκτες της Ελλάδας..Τι όμορφη που είναι η φύση. Τι δύναμη που έχει..


Δε μείναμε πολύ στην Έδεσσα ήταν το ταξίδι του γυρισμού μακρύ μπροστά μας..  Πήγαμε μόνο στους καταρράκτες..Τι αδύναμος που νιώθεις μπροστά στη δύναμη της φύσης..


Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα με τόσες αντιθέσεις.. Θέλω να πάω παντού, να τη γυρίσω όλη.. Σε μαγεύει με την ομορφιά της... Δυστυχώς πλέον δεν έχουμε χρόνο για πολλές εξορμήσεις.. Μας τρώει το χρόνο η δουλεια.. Όσο ήμουν φοιτήτρια δε ταξίδεψα πολύ γιατί δεν είχα χρήματα.. Τώρα που δουλέυω και έχω τα χρήματα δεν έχω πια τον χρόνο.
Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η οικονομική κρίση.. Γιατί άντε έγω έχω -ακόμη- τα χρήματα να κάνω μικρές εκδρομές. Όταν όμως όλοι οι άλλοι φίλοι σου δε μπορούν πια γιατί με τα 800 ευρώ δε βγαίνουν και λογικό τότε τι κάνεις??


 Δε πειράζει εγώ θα συνεχίσω να ονειρεύομαι ταξίδια μακρινά ως τη Τζαμάικα...Σε πείσμα αυτών που μου λένε ότι δεν είναι καιρός για ταξίδια και ότι πρέπει να κάνω οικονομίες και να αποθηκεύσω κονσέρβες και σακιά με αλεύρι για τις δύσκολες μέρες.


Γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να ξοδέψεις τα χρήματα σου από ένα ταξίδι.. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη επένδυση.. Δε με νοιάζει ούτε που θα μείνω , ούτε τι θα φάω..  Αρκεί να δω κάτι καινούριο..

2 σχόλια:

  1. Φοβερές φωτογραφίες! Είχα πάει και εγώ Έδεσσα πριν από χρόοονια και είχα μαγευτεί από την ομορφιά...

    p.s. το καλοκαίρι είναι τόσο κοντά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή