Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Liebster awards, The History

Η Giota Mavreli από το http://4lifeidea.blogspot.gr/ μου έστειλε ένα βραβείο και την ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό:


Και τι κάνει κάθε blogger που σέβεται τον εαυτό του? Λέει ευχαριστώ, απαντάει στις ερωτησούλες και δημοσιεύει. Σωστά? Ναι. Αλλά αυτό το κάνει κάθε blogger που σέβεται τον εαυτό του όχι κάθε blogger που έχει πειραγμένη βίδα στον εγκέφαλο. Πάντα απορούσα ποιος τα ξεκινάει αυτά τα παιχνίδια. Έτσι άρχισα μια διεστραμένη ιστορική αναδρομή στα liebster awards. Πότε ξεκίνησαν? Ποιος τα ξεκίνησε? Ποιος τα παρουσίασε? Ποιοι διάσημοι καλεσμένοι βρέθηκαν εκεί? Τι φόρεσαν? Ώπα κάτσε ξέφυγα.

Άρχισα λοιπόν σιγά σιγά να ξετυλίγω το κουβάρι των  liebster awards. Στη Γιώτα το χάρισε η http://neamanoulaa.blogspot.gr/, σε αυτή το είχε χαρίσει το http://delfinaki-sunset.blogspot.gr,που το είχε χαρίσει η http://journeytofantasy.blogspot.gr/, που με τη σειρά της της το είχε χαρίσει η http://thecosmicsecret.blogspot.gr/ που της το είχε χαρίσει η...! Ουπς, πρόβλημα σε αυτή το έχουν χαρίσει δύο! 

Λύση προβλήματος. Έστω ότι της το είχε χαρίσει η http://whathappensnowat.blogspot.gr/   εάν οδηγηθούμε σε άτοπο τότε σημαίνει ότι η αρχική μας υπόθεση ήταν λάθος και συνεπώς η σωστή λύση είναι η   http://soundtrackofmy-e-life.blogspot.gr/Εμμένουμε δηλαδή στην αρχική μας υπόθεση και συνεχίζουμε... Που είχαμε μείνει? Α, ναι. Που της το είχε χαρίσει η http://notebookofclaire.blogspot.gr, που δεν το κατάλαβε γιατί εκείνη την ώρα κοίταζε την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε τη Γιαντικιάρογλου που μιλούσε με τη Ξανθοπούλου...

Anyway... Μετά από 1.365 beauty blogs  έμαθα ότι αυτη η ιστορία κρατάει από πέρυσι τον Οκτώβριο (και μάλλον πολύ πιο πίσω, βαρέθηκα να συνεχίσω) και ότι τον χειμώνα θα φορεθούν τα σκούρα μανό. Έτσι έληξε άδοξα η αναζήτηση της αλήθειας καθώς το πήρα απόφαση πως ποιο εύκολα θα μάθω εάν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα παρά ποιος ξεκινάει τα βραβεία. Έτσι θα χαλαρώσω και θα το απολαύσω απαντήσω στις παρακάτω ερωτήσεις:


  • το αγαπημένο μου φαγητό: Αχ αυτή η ερώτηση ήταν η χειρότερη μου όταν ήμουνα μικρή. Ημουν πολύ κακόφαγη ,σε σημείο ασιτίας, με ρωτούσαν λοιπόν ποιο φαγητό είναι το αγαπημένο σου και εγώ απαντούσα πατάτες τηγανιτές και γαλατόπιτα. Το άκουγε η έρμη η μάνα και την επόμενη μέρα είχαμε γαλατόπιτα για φαγητό. "Δε μ' αρέσει η γαλατόπιτα, εμένα οι πατάτες τηγανιτές μου αρέσουν" απαντούσα εγώ και αρνούμουν να φάω. Σας αφήνω να μαντέψετε τι απαντούσα όταν μου έφτιαχνε πατάτες τηγανιτές. Πλέον είμαι το πιο καλόβολο πλάσμα στον κόσμο όσον αφορά το φαγητό! Οπότε δε ξέρω τι να απαντήσω. Μάλλον οι μακαρονάδες!
  • δεν μου αρέσει στους ανθρώπους: η έλλειψη παιδείας
  • μου αρέσει οι άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα: να καταλαβαίνουν το χιούμορ μου και να μην πρέπει να εξηγήσω τι είπα και γιατί το είπα. Μερικές φορές το χιούμορ μου είναι μαύρο και άκρως παρεξηγήσιμο!
  • με ηρεμεί: η θάλασσα.
  • αγαπώ: τη ζωή. Και με αγαπά και αυτή!
  • με νευριάζει:   Ο ήχος του τηλεφώνου όταν τρώω, όταν κουβαλάω τσάντες, όταν ψάχνω τα κλειδιά μου, όταν κυνηγάω το μετρό, όταν προσπαθώ να κοιμηθώ, όταν μιλάω με κάποιον... Χρειάζεται να συνεχίσω?
  • δεν αποχωρίζομαι ποτέ: τα κλειδιά μου.
  • όταν ήμουνα μικρή χάζευα συστηματικά αφίσες: δεν ήμουν από τα παιδιά με αφίσες στο δωμάτιο μου. Η μαμά μου δε με άφηνε για να μη λερώσω τους τοίχους. Ποιος μίλησε για καταπίεση?


Το βραβειάκι το χαρίζω σε σας...
Δικό σας. Εϊ, ψιτ αναγνώστα.... Τσίμπα ένα .......βραβείο.

20 σχόλια:

  1. Το είχα ψάξει και εγώ λίγο όταν πήρα το πρώτο μου βραβείο και απ' ότι είχα καταλάβει είναι Γερμανικό (εξ ου και το όνομα). Δε μπόρεσα να βρω ποιος το ξεκίνησε, αλλά το νόημα ήταν (αρχικά) να δίνεται από μεγαλύτερα σε μικρότερα blogs ώστε να τα βοηθάει στο ξεκίνημά τους!
    Κοινώς έχουμε την ίδια χαλασμένη βίδα χαχαχα!
    Τώρα κάνει κύκλους, περνώντας από τον ένα στον άλλο!
    Ωραίες οι απαντήσεις σου! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ έχουμε το ίδιο πρόβλημα... Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχει έστω άλλος ένας!!

      Α, εσύ το πήγες πιο μακρια. Εφτασες μέχρι τη Γερμανία...

      Διαγραφή
  2. καλημερα και συγχαρητηρια για το βραβειακι σου! ομορφες οι απαντησεις σου! να εισαι καλα! φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειμαι κι εγω Οσκαρούχα και θα το παίξω σούμπιτο!
    και το να ΜΗΝ αφηνεις τα παιδια να κολλανε αφισες στους τοιχους ΔΕΝ λεγεται ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ
    α λ λ ά ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!

    ταιριάζουμε πολυ στις απαντησεις που εδωσες,να συμπεθεριάσουμε αν κάνεις κοριτσάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις είδα τις απαντήσεις σου!!!

      Καταπίεση λέγεται... τι θα πάθει ο τοιχος με λίγο σελοτέιπ? Ε????

      Διαγραφή
  4. Πολύ μου άρεσε η πρωτοτυπία της ανάρτησης, χαχα!
    Ωραίες και οι απαντήσεις σου, κι εγώ λατρεύω μακαρόνιαααα. Καρδουλίτσες.
    Καλημερέντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nομίζω ότι αν έβρισκες την απάντηση μετά θα έπρεπε κάποιος να σε σκοτώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω αν σας το έχω πει πως φτιάχνω καταπληκτικές μακαρονάδες ... χαχα
    ΥΓ: Αυτό με τις αφίσες το έχουν πολλές μαμάδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε ξέρω εάν σου το έχω πει αλλά πότε θα μας καλέσεις για φαγητό?

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία και πρωτότυπη ανάρτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κι εμένα με ηρεμεί η θάλασσα...και δεν είχα αφίσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φανταστώ για τον ίδιο λόγο? Καθαρή μαμά και εσύ? (για να μη πω υστερική και περεξηγηθούν ορισμένες... (γκουχου γκουχου στη Νάσια αναφέρομαι)

      Διαγραφή
    2. hahahahah oxi!!!
      apla pote den thaumaza ithopoious-tragoudistes klp!!oute mazeua afises-autokollita!

      Διαγραφή
  8. Μωρέ, τσίμπισα ένα.......βραβείο δις και ακόμα βολοδέρνω η γαϊδούρα!!! Με τη Γιαδικιάρογλου πολύ γέλασα!!! Τι παιδί είσαι! :) Φιλί! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α τώρα που το τσίμπησες πρέπει να γράψεις ... Ετσι είναι αυτά! Υπάρχουν κανόνες εδώ κυρά Πέτρα... Δεν ταξιδεψε το βραβειάκια από τη Γερμανία για να το απαξιώνετε εσείς εδώ στην Ελλάδα....

      Φιλιά πολλά πολυταξιδεμένη μου...

      ΥΓ: Να ξέρεις εγώ ήθελα και άλλη Ταιλάνδη...

      Διαγραφή
  9. Απολαυστικη η απαντηση σου Χριστινακι!
    Το εχει το ονομα φαινεται γιατι κι εγω μικρη δεν υπηρχε σχεδον τιποτα που να τρωω. Τωρα δεν υπαρχει σχεδον τιποτα που να ΜΗΝ τρωω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς το ίδιο και εγώ... Πλέον τρώω τα πάντα! Η φοιτητική μου ζωή φρόντισε για αυτο...

      Διαγραφή