Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ψώνια από το Dorothy Perkins

Ένα από τα καλά του ότι παραμένουμε στο ευρώ είναι ότι μπορούμε να ψωνίζουμε ακόμα από το εξωτερικό.

Εγώ πρόσφατα άρχισα το e-shopping αλλά μπορώ να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένη. Ναι ξέρω ότι πρέπει να στηρίζουμε την ελληνική αγορά αλλά τι γίνεται όταν βλέπουμε ότι η ελληνική αγορά μας κατακλέβει. Ο Θ αγόρασε παπούτσια και μπλουζάκια Fred Perry στη μισή τιμή από ότι τα βρίσκουμε στα εμπορικά στην ελλάδα. Εγώ δε ψωνίζω τόσο φιρμάτα οπότε δε με ενδιαφέρουν και τα εν λόγω εμπορικά.

 Στα περισσότερα sites και blogs αναφέρονται πολύ στο asos.com για γυναικεία ρούχα. Εγώ έχω αγαπήσει το http://www.dorothyperkins.com. . Έχει απίστευτα φορέματα κυρίως για πιο καλές εμφανίσεις. Το φόρεμα που φορούσα όταν έγινα νονά το πήρα από εκεί καθώς και η αδερφή μου όταν βάφτιζε τον μπέμπη της. Ενώ μετανιώνω ακόμα για τα 300€ που έσκασα για το κουμπαροφόρεμα μου όταν έγινα κουμπάρα στο γάμο της φίλης μου. Ναι το καλό ντύσιμο είναι ακριβό αλλά αξίζει να δίνουμε τόσα χρήματα για ρούχα που θα φορέσουμε μία, άντε δύο, φορές;

Dorothy Perkins 45£


Οι τιμές είναι πολύ καλές , σε επίπεδο zara, και το κυριότερο δε κινδυνεύεις να βρεθείς με το ίδιο φόρεμα με κάποια άλλη.

Dorothy Perkins 39,50£
Αρκετά συχνά μέσα στο χρόνο κάνουν εκπτώσεις μέχρι και 70%. Επιπλέον συμφέρει να εγγραφείς στο newsletter για να λαμβάνεις κωδικους για free delivery. Τα έξοδα αποστολής δεν είναι πολλά έτσι και αλλιώς , είναι 6£.

Dorothy Perkins 49£
 Τα νούμερα τους εμένα μου κάθονται πολύ καλά. Αρκεί να μετρηθείς και να δεις που ανήκεις στο size guide τους. Εγώ που εδώ φοράω 36 εκεί είμαι στο 10.

Dorothy Perkins 28£
Για τυχόν επιστροφές προϊόντων πληρώνεις τα έξοδα αποστολής και επιστρέφεις ότι δε θέλεις μέσα στον ειδικό φάκελο. Αργούν  βέβαια κανα 15νθήμερο να σου επιστρέψουν τα χρήματα.

Dorothy Perkins 25£
Tέλος η ποιότητα των ρούχων είναι πάρα πολύ καλή. Αυτό δε το λέω μόνο εγώ , που είμαι και η πλέον άσχετη, αλλά και η μοδίστρα που της πήγα το ένα για μικροδιορθώσεις είπε ότι είναι καλοραμμένα.


Μη φοβηθείτε να το δοκιμάσετε..Καλά ψώνια!


15 σχόλια:

  1. dorothy perkins, topshop, μακαρι αργοτερα και river island, oasis..so much to choose from!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, ονομάζομαι Κική Καραπαναγιώτη .Επέσα τυχαια στο post σου για το dorothy perkins.Θα σου ήταν ευκολο να μου στειλεις ενα μηνυμα μεσω fb ωστε να σε ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με τον τροπο πληρωμης?
    fb Kiki Karapanagioti
    Σέυχαριστω εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα, ονομάζομαι Κική Καραπαναγιώτη .Επέσα τυχαια στο post σου για το dorothy perkins.Θα σου ήταν ευκολο να μου στειλεις ενα μηνυμα μεσω fb ωστε να σε ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με τον τροπο πληρωμης?
    fb Kiki Karapanagioti
    Σέυχαριστω εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου!!
    Ξέρεις αν πωλούνται κάπου στην Αθήνα τα ρούχα της Dorothy Perkins??
    Eυχαριστώωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ανώνυμε!!

      Δε πωλούνται σε κάποιο μαγαζί τα ρούχα της Dorothy στην Ελλάδα. Τα παραγγέλνεις από το σαιτ και σου έρχονται σπίτι μέσω ΕΛΤΑ. Τα νούμερα μόνο είναι το πρόβλημα αλλά πάνε περίπου όπως τα ZARA. Επίσης εάν κάτι δε σου κάνει μπορείς να το στείλεις πίσω και απλά χρεώνεσαι τα έξοδα αποστολής.

      Οτι άλλη ερώτηση έχεις θα χαρώ να σου απαντήσω.

      Διαγραφή
    2. Ok..Αν έχω κάποια άλλη απορία μελλοντικά, θα σε ρωτήσω ! :)

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα!!
    Ονομάζομαι Ειρήνη. Κατά τύχη έπεσα στη σελίδα σου και είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα μπορούσες να μου πεις πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για επαρχία; Και πως πληρώνεις στα dorothy; μπορείς και με αντικαταβολή;
    Σ΄ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ειρήνη! Τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 8 € ανεξάρτητα εάν είσαι επαρχία ή όχι. Πολύ συχνά βγάζουν κωδικούς για free delivery, οπότε καλό θα ήταν να γραφτείς στο newsletter τους έτσι ώστε να λαμβάνεις τους κωδικούς για τις προσφορές.

      Οσο για την πληρωμή εγώ στο ιντερνετ χρησιμοποιώ πάντα μια prepaid χρεωστική κάρτα που έχω. Γίνεται πάντως και με πιστωτική.

      Καλές αγορές...

      Φιλιά

      Διαγραφή
  6. να είσαι καλά! Σ'ευχαριστώ που μ'απάντησες. Λέω να το τολμήσω και θα δούμε...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα, το site δεν έχει σαν χώρα αποστολής την ελλαδα κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλνει Ελλάδα. Είναι σίγουρο. Εχω παραγγείλει τρεις φορές.Στις χώρες αποστολής κάτω από τη Γερμανία είναι η ελλάδα.
      (και εκεί κάτω από τη Γερμανία είμαστε, είναι η μοιρα μας)

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος εαν έχουν τελωνείο τα ρούχα που στέλνονται απ'το Dorothy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα! Προσπαθω να βαλω παραγγελια αλλα δε βρισκω Ελλαδα πουθενα!:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε ξέρω γιατί δεν τη βρίσκεις... Οταν πας να πληρώσεις εκεί που λέει country είναι ακριβώς κάτω από τη Germany και πάνω από τη Holy see.

      Καλές αγορές!

      Διαγραφή