Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τ' άντρα του πολλά βαρύ...

Εκεί που καθόμουν σήμερα και βαριόμουνα και χάζευα στα ιντερνέτια, βλέπω ένα άρθρο για το tantra sex? Do you know tantra sex? Αν δε ξέρετε μην περιμένετε από εμένα να μάθετε. Εκεί λοιπόν που διάβαζα και σκεφτόμουν αν όντως γίνονται αυτά και σε πόσα δευτερόλεπτα εμένα θα με είχαν πιάσει τα γέλια θυμήθηκα το Σωτήρη και τη καζούρα που του είχαμε κάνει για το τάντρα εγώ και η συγκάτοικός μου.

Πρέπει να έχουν περάσει περίπου 6 χρόνια από τότε. Ήταν ένα απόγευμα, που δεν είχαμε τι να κάνουμε και είχε έρθει ο Σωτήρης (φίλος μας) για καφέ σπίτι. Αφού συζητήσαμε για κάθε χαζομάρα φτάσαμε να μιλάμε για τάντρα σεξ. Ο Σωτήρης είχε μόλις δει μια ταινία σχετική και ήθελε να το καρναβαλίσει. Εδώ πρέπει να πω ότι σημάδι για το εάν ταιριάζεις με τους φίλους σου είναι όταν αρχίζετε να κάνετε ταυτόχρονα την ίδια πλάκα, να λέτε τις ίδιες μαλακίες χωρίς να έχετε προσυμφωνήσει κάτι. Τότε η φίλη μου ήταν με έναν φίλο του Σωτήρη, πολύ μπρουτάλ τύπο. Άρχισε λοιπόν να του λέει ότι με τον Δημήτρη (τον μπρουτάλ) κάνανε συχνά τάντρα. Καθόταν απέναντι  στους καναπέδες, κοιταζόταν βαθιά μέσα στα μάτια χωρίς να αγγίζονται και μετά από 3 ώρες "τελειώνανε". "Το καλύτερο σεξ της ζωής μου" του λέει "και χωρίς καν να με αγγίξει". Ο Σωτήρης ο καημένος γύρισε τότε σε εμένα για παρηγοριά. " Α εγώ θυμάμαι μια φορά ήταν ο Κώστας (τότε γκόμενος) στο δωμάτιο και εγώ στο μπάνιο και στέλναμε τόση ενέργεια ο ένας στον άλλον που πρέπει να τελείωσα δυο φορές απανωτά". Τη φάτσα του Σωτήρη ακόμα τη θυμάμαι και γελάω. Μας έκανε ένα σωρό ερωτήσεις και εμείς του απαντούσαμε με ύφος, λες και ήμασταν οι ιέρειες του σεξ. Αφού του καταρρακώσαμε την ψυχολογία και τον ανδρισμό, τον κοροϊδέψαμε για το πόσο πίσω είναι και αφού χαζογελάσαμε μεταξύ μας για τις άτυχες τις κοπέλες του, στο τέλος παραδεχτήκατε ότι του κάναμε πλάκα και ότι δεν έχουμε ιδέα για το τι μιλούσαμε.

Η επαφή μου λοιπόν με το τάντρα σεξ περιοριζόταν σε αυτή τη πλάκα μέχρι που ξεκίνησα να δουλεύω και η μοναδική συνάδελφος μου στο γραφείο ήταν μια πενηντάρα με ανεβασμένη  λίμπιντο. Διάβαζε περιοδικά για τάντρα, έβλεπε ταινίες για τάντρα, έψαχνε στο ίντερνετ για τάντρα...  Εάν δεν την θεωρούσα τόσο ούφο και εάν είχα καταφέρει να συζητήσω μαζί της έστω και μια φορά χωρίς να σκέφτομαι συνεχώς ότι υποτιμώ τον ευατό μου που συζητώ σοβαρά μαζί της μπορεί τώρα να είχα μεταπτυχιακό στο τάντρα σεξ και να μπορούσα να διαφωτίσω και εσάς. Κρίμα! Η ιστορία της πάντως έληξε άδοξα με τον σύζυγο της να μπουκάρει στο γραφείο για να δείρει τον προϊστάμενο μας γιατί τον κεράτωνε μαζί του. Εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους που ουδεμία σχέση είχαν με διαλογισμό και εσωτερική ενέργεια. Κοινώς ξεκατίνιασμα. Το οποίο εγώ το έχασα γιατί με είχαν αλλάξει γραφείο και όροφο. Πολύ είχα στεναχωρηθεί τότε θυμάμαι...



60 σχόλια:

  1. Άρα έπιασε τόπο το τόσο ψάξιμο αφού ήταν σε διαφορετικά γραφεία με τον προϊστάμενο κι όμως καταφέρνανε να "τελειώνουν" μαζί...ή κατάλαβα κάτι λάθος? :)

    Με τον Θ. να το προσπαθήσεις τότε και μετά να μας πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά ίσως και να έχεις δίκιο. Εγώ είμαι πιο πεζή, απλά υπέθεσα ότι πηγαίνανε σε κανένα ξενοδοχείο μετά τη δουλειά...

      Είμαι νευρικός άνθρωπος εγώ. Δε μπορώ να κάθομαι τρεις ώρες και να φαντάζομαι αστεράκια.

      Διαγραφή
    2. Α, αστεράκια φαντάζεσαι με το τάντρα σεξ? Τότε, όχι, άστο, δεν είναι για μένα.

      Διαγραφή
    3. Βασικά δε ξέρω τι φαντάζεσαι. Διαλογίζεσαι γενικώς. Κάνεις αναπνοές κτλ.. Δυσκολα πράγματα γενικώς.

      Εγώ νομίζω ότι εάν με αφήσεις 1/2 ώρα να διολογιστώ στο πεντάλεπτο θα έχω αρχίσει να κάνω λίστες για το σούπερ μάρκετ.

      Διαγραφή
    4. χα χα χα!θεϊκό αυτό που είπες με το σουπερμάρκετ

      Διαγραφή
    5. Στην περίπτωσή μου μάλλον θα σκέφτομαι συσκευές βασανιστηρίων...:)

      Ε μα είναι δυνατόν να προσπαθήσω να ολοκληρώσω με αστεράκια?!
      Ακόμα και στο "Demolition Man" κάτι βλέπανε και μετά βλέπανε τ' αστεράκια!

      Διαγραφή
    6. Η ανάρτηση πολύ καλή κι ο διάλογος που ακολούθησε εδώ θεϊκός! χαχα, αστεράκια και κέρατο με διαλογισμό! χαχα, δεν παίζεστε!

      Διαγραφή
    7. @ afrikanos Πάλι με πιάνεις αδιάβαστη με το Demolition Man.

      @Fri είναι τα γνωστά κερατιάτικα αστεράκια

      Διαγραφή
    8. ΑΜΑΝ!!! Γούγλαρέ το, δεν σε αντέχω άλλο! :Ρ :)

      Διαγραφή
  2. τώρα θα με κάνεις σαραντάρα γυναίκα( μες στη λίμπιντο,να τα λέμε αυτά-με τη σκέψη του ξημεροβραδιάζομαι!)να πάω να ψάξω τι εστί τάντρα!
    μάλλον μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωσή μου που μας χωρίζουν 700 μίλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας μπέρδεψες κι εμάς ,όπως το Σωτηράκη! δεν έχει να κάνει με απόσταση ,αλλά και πάλι ταλαιπωρία μου φαίνεται η διαδικασια που απαιτει!εγω θα αποκοιμηθώ αν ακολουθήσω τα βήματα που απαιτούνται χαχαχαχαχχα

      Διαγραφή
    2. Αχ σε μπέρδεψα η κακούργα και σου έδωσα φρούδες ελπίδες.Χαίρομαι όμως που το έψαξες... αποδεικνύεις ότι είσαι μια σαραντάρα μες στη λίμπιντο...χαχαχα

      Διαγραφή
  3. Έλα , έλα πες μας ότι μας κάνεις πλάκα σαν τον Σωτηράκη. Ε φανταστικό Χριστινάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του συζύγου του τα φόρεσε με τάντρα ή κανονικά; Γιατί έχει σημασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι μου είπαν όσοι είδαν το σύζυγο μάλλον κανονικά του τα φόρεσε. Εξαλλος σου λέει ήταν. Ε δε νομίζω να ήταν έτσι επειδή "διαλογίστηκαν" παρέα!

      Διαγραφή
  5. Αααα, ώστε αυτό είναι το Τάντρα...
    Τότε έχω κάνει σεξ με την Αννούλα στο γυμνάσιο, την καθηγήτρια των θρησκευτικών μου και ένα γκρουπ Σουηδέζες τουρίστριες στο μετρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την καθηγήτρια των Θρησκευτικών; wow!

      Διαγραφή
    2. Εσύ δεν χρειάζεσαι ενέργεια, έχεις τη μύτη!

      Διαγραφή
    3. Ήταν κομματος! Αλλά δεν είχα και εγώ τον Θεο μου!

      Θα κάνω πως δεν διάβασα την προσβολή σου αγαπητέ Τόμμυ...

      Διαγραφή
    4. Ποια προσβόλη ρε; Κοπλιμάντ ήταν!

      Διαγραφή
    5. @ partali Στο ταντρα αγαπητέ πάρταλε το ξέρουν και οι δυο ότι κάνουν σεξ. Εχω τη μικρή υποψία ότι στη περίπτωση σου η Αννούλα, η θρησκευτικού και το Σουηδογκρουπ δεν ήξεραν...


      Διαγραφή
    6. Τότε μπορεί και να τις βίασα ταντρικά...
      Θα πάρω μαθήματα από τον πρωτοπόρο του τάντρα στην Ελλάδα ΛΕΠΑ (κάνω έρωτα μαζί σου, με τηλεπάθεια) και θα επανέλθω!

      Διαγραφή
    7. χαχαχαχαχαχα Δεν υπάρχεις........χαχαχαχα

      Διαγραφή
  6. Χαχαχα αν ενας απο τους ορους ειμαι να καθομαι σε αποσταση απτη γατα μου και για ωρα χωρις καμια επαφη αλλα μονο να κοιταω ή θα γελαμε ή θα αποκοιμηθουμε και οι δυο!Με δυο δουλειες καθημερινα προτιμω αυτες τις 2,3 ωρες να γινει του Αγ.Βαρθολομαιου παρα να διαλογιζομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχα!!! Καλά ρε συ!! Έχασες το ξεκατίνιασμα;;;
    Έλεος! Μα τα χάνουνε τα καλά ρε μάνα μου;;;

    Το σχόλιο του Γάτου πολύ καλό!!! Χαχαχα!

    Σας φιλώ! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα καλά τα χάνω. Εφαγα στη μάπα την ηλίθια για ένα χρόνο και όταν σκάσαν τα πυροτεχνήματα εγώ έλειπα. Ασε να σκάσω ήμουν...

      Διαγραφή
  8. Νομίζω ότι πάει χαμένη η ενέργεια με την απόσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ντε! Και να σκεφτείς ότι όλο το κόνσεπτ της νέας εποχής είναι η εξοικονόμηση της ενέργειες...Οντως κρίμα είναι!

      Διαγραφή
  9. Χαχαχαχα! Πολύ καλό! Και η φωτό, όλα τα λεφτά! Τόση ενέργεια δηλαδή; Ούτε που το είχα ακούσει! Να το ψάξω,μήπως και μάθω κάτι η γυναίκα!

    Φιλί!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ , εγώ θα σου λύσω όλες τις απορίες. Αρχικά είσαι σε απόσταση, αυτοσυγκεντρώνεσαι, κάνεις αναπνοές, μέσα κοιλιά , έξω στήθος, εισπνοή , εκπνοή, ακούς ρυάκια που κυλάνε, πουλάκια που κελαηδάνε, βρίσκες το εγώ σου, το κέντρο σου κτλ...

      Εάν μετά από όλα αυτά συνεχίσεις και έχεις όρεξη για σεξ. Είσαι σεξομανής. Να το κοιτάξεις...

      Φιλιά

      Διαγραφή
  10. Για μια περίοδο είχε μεγάλη απήχηση το τάντρα σεξ, όλο για αυτό μιλούσαν!
    Τώρα ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα το έκανε, δεν ξέρω.
    Εγώ να κάθομαι 3-4 ώρες οκλαδόν και να διαλογίζομαι, λίγο απίθανο.. Να σκάσω στα γέλιο στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτο, πιθανότερο!
    Έχασες τα καλά, κρίμα! Εε, δεν πειράζει, και εις άλλα με υγεία, όλο και κάποια τρελή θα βρεθεί ξανά ;p
    Φιλάκιαα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την εμπειρία μου με την κυρία συνάδελφο μπορώ να σου απαντήσω ότι κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δε θα το έκανε...

      Διαγραφή
  11. επειδη έχω παρακολουθήσει σεχ εντ δι σιτι (νομίζω ότι) ξέρω (μάλλον) σε τι αναφέρεται το ταντρα σεχ. αλλά εκεί έδειχνε τη "δασκάλα" να εκτελεί διαφορες μεθόδους στον αντρα της και οι μαθήτριες να παίρνουν μάτι για να ξέρουν τι θα κάνουν κι αυτές στον δικό τους...τι όχι? άλλα κατάλαβα..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω χάσει αυτό άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο του σεξ εντ δε σιτυ?????????

      Ντροπή μου...

      Διαγραφή
  12. χαχαχα καλα το τι γελασα με την πλακα που κανατε στο φιλο Σωτηρη δεν το συζητω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Dear, καλώς σε βρήκα - είσαι το πρώτο μου σχόλιο! Α, μην απορείς καθόλου για το ποιά είμαι και τι στο καλό γράφω! Μου άφησες σχόλιο χτες βράδυ, αλλά εγώ (που είμαι μάστορας της μπλογκόσφαιρας και του ίντερνετ γενικά) δε μπορώ να συνδεθώ ξανά στο blog μου και να σου απαντήσω - και φυσικά, δε μπορώ να διορθώσω όλα αυτά που μου επεσήμανες, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ξέρω πώς!!! Και επειδή όλα τα υπόλοιπα που δοκίμασα απέτυχαν, είπα να ρωτήσω εσένα.... ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΣΤΟ GMAIL ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΜΟΥ;;;;;;;; Δεύτερη φορά τον έχασα μέσα σε λίγες ώρες. Βρε, μήπως δεν πρέπει να αποσυνδέομαι; Anyway....ουφ! Είμαι very, very ... χολοσκασμένη, πώς το λέτε εσείς εδώ στο Ελλάντα; Πάω να γκρινιάξω με την ησυχία μου και να μουτζώνω την οθόνη του υπολογιστή τώρα!!! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου και sorry που αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία, αλλά ...καταλαβαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα.. Δεν υπάρχεις λέμε...

      Εάν είχες δώσει το τηλέφωνο σου όταν έκανες το λογαριασμό στο gmail είναι απλό. Πατάς ότι ξέχασες τον κωδικό σου και μετά αποστολή με SMS και σου στέλνουν τον κωδικό. Αλλιώς δε ξέρω... Κάνε καινούριο λογαριασμό και καινούριο μπλοκ...Αυτή τη φορά βάλε κάτι ευκολο όπως 123456.... χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Χμ, μάλλον καινούργιο blog με κόβω να κάνω. Αλλά το πρόβλημα, που δεν έλυσα και με ανησυχεί, είναι το γιατί δε γίνεται δεκτός ο κωδικός μου. Γιατί όταν γράφω ότι τον "έχασα", δεν εννοώ ότι τον ξέχασα! Απλά, έκανα αποσύνδεση και όταν προσπαθούσα να ξανασυνδεθώ λίγο αργότερα, ο ίδιος κωδικός δε γινόταν δεκτός. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό!
      Δεν υπάρχω, ναι! Μέχρι να βρω τρόπο να ανακτήσω πρόσβαση, γκρρρρ!!! Καταραμένο gmail!
      Ελπίζω να τα ξαναπούμε. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. :-)

      Διαγραφή
    3. δοκίμασες να βάλεις τον κωδικό στα ... αγγλικά? ή χωρίς caps lock?...δεν ξέρω, ιδέες ρίχνω :D

      Διαγραφή
    4. Τα ίδια με τον αφρικανό θα έλεγα...Πολλές φορές αυτό το ρημάδι το caps lock παίζει άσχημα παιχνίδια... Εάν κάνεις νέο μπλοκ. Στείλε μου τη νέα σου διευθυνση.

      Διαγραφή
    5. Thank you, Αφρικανέ. Τα έχω δοκιμάσει όλα, δε γίνεται τίποτα (έχω λουστεί και με Ultrex, χαχα!)! Για κάποιον λόγο που ούτε η Βοήθεια του Google μπορεί να μου εξηγήσει, ο κωδικός μου δε γίνεται δεκτός με καμία δύναμη! Τελικά, access denied, ακόμη και στο ίδιο μου το blog!!!

      Διαγραφή
    6. Dear, δε θα ξανακάνω νέο blog μέχρι να λύσω το μυστήριο. Γιατί φαντάσου να κάνεις όλη τη δουλειά να στήσεις ένα blog και μετά, για ανεξήγητους - ακόμη - λόγους, να μη μπορείς να το διαχειριστείς! Μεγάλο σπάσιμο! Ξεκίνησα με τόση όρεξη και τώρα πρέπει να το παίξω Σέρλοκ Χολμς! Και δεν έχω χειρότερο από το να ψάχνω να βρω απαντήσεις σε ιντερνετικά προβλήματα! Αν όμως τα καταφέρω, ναι, θα σου στείλω τη διεύθυνση. :-)

      Διαγραφή
  14. Το τελευταίο που μπορείς να δοκιμάσεις (αν δεν...) είναι να γράψεις τον κωδικό σου όπως θα τον έγραφες αγγλικά αλλά στα ... ελληνικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γειά σου και πάλι! Είπα να σε ενημερώσω πως δημιούργησα δεύτερο ιστολόγιο (αφού το προηγούμενο μας άφησε χρόνους τόσο γρήγορα!): awordbeginstolivewhenitissaid@blogspot.gr (ναι, ξέρω, είναι σιδηρόδρομος, χαχα). Αν -και όποτε- βρεις ευκαιρία, "πέρνα". Καλή συνέχεια. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. tantra, tao, squirting, spanking, swinger clubs, ΣΜΝ, λαγνεία...διάθεση να έχεις να τα ψάχνεις! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγνωστες λέξεις... Πολλές άγνωστες λέξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο θείος Γούγλης να είναι καλά και θα τ' ανακαλύψεις όλα :)

      Διαγραφή
    2. Τελικά ορισμένα πράγματα καλύτερα ο θείος γουγλης να τα κρατάει για τον εαυτό του...

      http://www.lifo.gr/mag/features/3589?comments_page=2&comments_order=o#comments

      ΣΟΚ!

      Διαγραφή
    3. Τι ακριβώς σε σόκαρε?

      (άσε, θα μιλάμε πολλέεεεες ώρες...:) )

      Διαγραφή
    4. Είναι κουβέντα για ποστ κι όχι κόμμεντς :)

      Διαγραφή
  18. AXAXAXAXAXAXAXAX ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΣΤ!!!
    πωπω γελασα παρα πολυ με το ''υφος'' σου, γραφεις εξαιρετικα! το μπλογκ σου ειναι τελειο, συγχαρητηρια! εννοειται και..σε ''ακολουθω''.
    αν θες περνα και απο εμενα!!
    χχχ
    sharingthepointofview.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. xa xa!να προτιμήσω το κανονικό σεξ?τάντρα μάντρα και το κακό συναπάντημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή