Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Μaison Μartin Μargiela for H&M και πράσινα άλογα!

Από το πρωί σήμερα διαβάζω σε διάφορα fashion blogs για τη παρουσίαση που έγινε χθες βράδυ στα H&M  για τη συλλογή Μaison Μartin Μargiela for H&M. 

[εδώ κάπου νομίζω ότι αποχαιρετώ τους άντρες αναγνώστες μου. Αντίο tommy stark, αντιο Johny G, αντίο tremens, αντίο dreamer και τόσοι άλλοι που τώρα ξεχνώ].

Διαβάζω για το εάν τους άρεσε , εάν στριμώχθηκαν , εάν ποδοπατήθηκαν. Και τότε θυμάμαι τον Καποδίστρια που επειδή οι Έλληνες δε θέλανε να φάνε πατάτες έβαλε ένα φρουρό να τις προσέχει σαν κάτι το υπερβολικά πολύτιμο. Τότε οι Ελληνάρες, επειδή το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό, άρχισαν να κλέβουν τις πατάτες και τελικά να τις μαγειρεύουν. Αυτό μου θυμίζει η όλη ιστορία. Τα H&M είναι μια μάρκα της σειράς αλλά επειδή τα ρούχα αυτά είναι σε συνεργασία με ένα ακριβό οίκο τα παρουσιάζουμε σαν κάτι που θα τσακωθούν τα εγγόνια μας για το ποιος θα το κληρονομήσει και μας πείθουν ότι το να αγοράσεις 200€ ένα ζευγάρι παπούτσια από τα H&M είναι ευκαιρία ζωής!!

Από τα H&M ψωνίζω συχνά αλλά το να στριμωχτώ για να ψωνίσω το θεωρώ απαράδεκτο εάν δεν έχει εκπτώσεις 80% και βάλε!

Το ομολογώ, την Μaison Μartin Μargiela δεν την είχα ούτε ακούσει. Οπότε σήμερα μέσα σε όλον τον πανικό μπήκα και εγώ στο site H&M για να δω τη περιβόητη συλλογή. Με το μπαίνω στο site πέφτω πάνω σε αυτή τη κυρία:


και έμεινα να αναρωτιέμαι. Έχει λαιμό??Άραγε όταν ήταν μικρή και έλεγε στις φιλενάδες της ότι εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω μοντέλο εκείνες την κοροϊδεύανε?? Τώρα το έχουν μετανιώσει? Μήπως τελικά μπορώ και εγώ να γίνω μοντέλο?


Το έψαξα λίγο μήπως αυτή είναι αυτοπροσώπως η Μartin Μargiela και το παίζει μοντέλο για λόγους οικονομιας. Μήπως την έπιασε και αυτή η κρίση ή μήπως είναι οπαδός του DIY, αλλά μάλλον όχι. Είναι "μοντέλο". Κορίτσια. Αφού μπορεί αυτή, μπορούμε όλες!! Και συνεχίζω να βλέπω τη συλλογή και πέφτω πάνω σε αυτό:


και αναρωτιέμαι ξανά. Εάν βγω με το αριστερό κορμάκι έξω λέτε να μείνω έγκυος??? Λέτε να με κοιτάνε περίεργα? Μπα....

Τώρα αυτό το τελευταίο μπουφανάκι-πάπλωμα το ζήλεψα το ομολογώ. Πόσοι από εσάς δεν έχετε ταξιδέψει  με τρένο και σας έχει πιάσει μια νύστα? Και εκεί που έχετε αρχίσει να γλαρώνεται και έχει αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία του σώματός σας προσπαθείτε μάταια να σκεπαστείτε με το μπουφάν σας??#true story


Tέλος σε όλα αυτά. Πλέον μπορείτε να κουκουλωθείτε άφοβα και να κοιμηθείτε ωραία και ζεστά όπου και εάν βρίσκεστε. Μια υπέροχη ιδέα  ειδικά εαν είστε άστεγος ή εάν σχεδιάζετε να φιλοξενηθείτε σε φιλικό σπίτι. Σας ρωτάει η οικοδέσποινα κουβέρτα ή πάπλωμα? Και εσεις απαντάτε με περισσή χάρη "τίποτα από τα δύο χρυσή μου έχω το Μaison Μartin Μargiela μου μαζί" και φλαπ ξετυλίγεται το πάπλωμα!

Καλά ψώνια, και μη ξεχάσω: Εάν δω καμιά σας να προσπαθεί να μου το αρπάξει από τα χέρια την ξεμάλιασα.

31 σχόλια:

  1. Όχι μόνο σε διάβασα αλλά θα σχολιάσω κιόλας!

    Αν και απεχθάνομαι τα H&M επειδή τα θεωρώ αθλιότερα και από τα τσόλια στα καλάθια, οφείλω να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα απ τη νέα αυτή συλλογή. Είναι απόλυτα φρικτή, έυγε στη σχεδιάστρια, δεν πάει να πλύνει κανά πιάτο τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάφερα να κρατήσω έναν άντρα ανγνώστη μιλώντας για μόδα? Μπράβο μου!! Κια όχι μόνο σε έκανα να σχολιάσεις ιόλας (νομίζω πρώτη φορά). Ξανά μπράβο μου!!

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    2. Είναι αυτό που θλέλω να πηγαίνω κόντρα στο κατεστημένο!

      Διαγραφή
  2. Πρώτη φορά διαβάζω fashion news και να μ΄αρέσει τόσο πολύ!!!
    Λοιπόν, H$M έχουμε τη δυστυχή ευτυχία να μην έχουμε και όπως το βλέπω το πράγμα, σε λίγο στο Βόλο θα ψωνίζουμε μόνο από τη Λαϊκή γιατί θα έχουν κλείσει όοοοολα τα καταστήματα εκτός φαγάδικων και ασφαλώς τσιπουράδικων!
    Πάντως η συλλογή της κυρα Margielas είχε το κατι τις της, δε λέω. Ξεχωρίζει δια της σκοτεινότητάς της!

    Να σε δω με το κουβρ-λη μπουφάν, κι ας πεθάνω!

    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Βόλος.... Είναι η αγάπη μου αυτή η πόλη και όντως έχετε πάρα πολλά φαγάδικα... Και με πολύ ωραίο φαγητό!! Ακόμα και τα πιτόγυρα είναι πιο ωραία (και πιο μεγάλα)...

      Διαγραφή
    2. Γεια χαρα, θυμαμαι πριν 15 χρονια και βαλε
      ειχα βρεθει σε ωραιοτατη λαικη στον Βολο
      και ειχα κανει απιστευτο shopping!

      Διαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω με τον tremens.Απεχθάνομαι τα H&M...νιώθω ότι αν τους βάλεις μπαταρία αυτά τα ρούχα θα χορέψουν...Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά για αυτές τις αηδίες,προτιμώ να φορέσω το τζινάκι μου,πάλι πιό νορμάλ θα φαίνομαι.Άσε που τίποτα πιό σέξυ από το απλό...
    Καλησπέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι.. Πάω να βάλω μπαταρία στα ρουχα μου από το H&M.. Εαν αρχίσουν να χορεύουν θα γίνω πλούσια.. Θα γίνω γυρολόγος στα πανυγήρια.

      Καλέ τα τζιν εννοείται ότι είναι σέξι...

      Διαγραφή
  4. εντάξει πολύ τη χάρηκα την ανάρτησή σου!! :) σοβαρά τώρα η τύπισσα είναι μοντέλο??? τα ρούχα αυτά πραγματικά πωλούνται? και αν ναι, τα αγοράζει κάποιος? βέβαια να πω πως αυτό το παπλωματοπαλτό το βρίσκω ιδιαίτερα βολικό για μες στο σπίτι στην εποχή μας.. σκέψου το λίγο: ούτε πετρέλαιο, ούτε σόμπες, ούτε μ.....ς, τέρμα στα περιττά έξοδα! "παπλωματοπαλτό: το κρύο δε θα μας αγκαλιάσει φέτος!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα μου ντε, και στις δύο ερωτήσεις σου. Το παλτό αυτό μοιάζει με αυτές τις κουβέρτες SNAGGY με μανίκια!!!

      Διαγραφή
  5. χαχαχα Αφού μπορεί αυτή μπορούμε όλες!!! Ορίστε λοιπόν καθόμαστε και ταλαιπωρούμαστε,πάμε να γίνουμε μοντέλα!! Κάποτε έβρισκες κάτι στα H&M. Τελευταία όποτε πηγαίνω μου φαίνονται λίγο άθλια.Και έχουν τεράστια διαφορά από το ίντερνετ,σε θέμα ποιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αυτό λέω, πλέον το μόνο που χρειάζεσαι για να γίνεις μοντέλο είναι να έχεις ξινισμένη μούρη...

      Τελευταία όντως τα έχουν χαλάσει πολύ τα ρούχα τους. Ούτε εγώ βρίσκω κάτι.

      Διαγραφή
  6. Φοβερό το μπουφάν πάπλωμα!
    Κι εγώ δε θα στριμωγνόμουν ποτέ για να ψωνίσω.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψωνίσει πολλές φορές από H&M, αλλά έχω ευαίσθητο δέρμα και τα ρούχα που έχω πάρει από εκεί είναι τέλεια για μένα.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ευαισθησία στο δέρμα την έχω και εγώ. Εαν το ρούχο είναι πολύ συνθετικό με πιάνει φαγούρα. Από τα H&M δε με έχει πιάσει ποτέ.

      Διαγραφή
  7. Μόλις είδα ότι αναφέρθηκες ονομαστικά σε μένα είπα να μπω στον κόπο και να το διαβάσω.
    Για να μη λέω ψέματα δεν το διάβασα αλλά αφήνω ένα σχόλιο έτσι για το καλό.
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκεί που είσαι ειλικρινής...

      Τσάμπα το αφιέρωμα που σου έκανα...

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ με Κατερίνα. Παλιά ψώνιζα από H&M αλλά πλέον έχει όλο σαβούρες. Τα ρούχα της συγκεκριμένης, όχι για να στιμωχτώ να τα ψωνίσω...ούτε για να σκεπάσω τον ηλιακό το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχαχα εγώ αν θες να ξέρεις το διάβασα αν και ξέρω πολύ περισσότερες πληροφορίες από σένα(νια νια νια νια νια :Ρ:Ρ)γιατί η καλή μου αδερφούλα σπουδάζει για σχεδιάστρια μόδας!!Και το διάβασα ΌΛΟ!!! Επίσης να σημειώσω πως η κα. Μaison είναι αισχρή!!Είναι χάλια!!(μα τι καλός που είμαι!!)

    Φιλιάάά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα εσυ είσαι του χώρου δηλαδη...(πρέπει να αρχίσω να σε γλύφω μπας και κερδίσω κανα ρουχαλάκι)χιχιχι

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχαχα μην με γλύφεις..πες το στα ίσα θα τα κανονίσουμε!!χεχεχεχε

      Διαγραφή
  10. Εμένα με έχασες από το "Maison". Δεν τα ξέρω τα παιδιά και όπως βλέπω από τα μοντέλα, ούτε θα τα μάθω κιόλας. Εγώ λέω ότι λεφτά αξίζουν μόνο τα καλά παπούτσια -κι αυτό γιατί ένα κακό παπούτσι μπορεί να σε χτυπήσει από τον αστράγαλο μέχρι τη μέση. Από εκεί και πέρα... Τι maison τι σεζλόγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το έλεγα πως έπρεπε να βάλω άλλον τίτλο...

      αυτό που λες για τα παπούτσια είναι σωστό,αν και εγώ όλο βλακείες φοράω.

      Διαγραφή
    2. Την διάβασα όλη την ανάρτηση! Απλά ήξερα ότι δεν κατείχα το θέμα από τον τίτλο κιόλας, χαχαχα!

      Διαγραφή
  11. χα χα πολυ καλο το κειμενο σου!

    www.beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Μαυρόγατο μη δει το σχόλιο σου η κυρά Maison και μας τραβήξει καμιά μύνηση φοβάμαι...

      Διαγραφή
  13. Έπεσα τυχαία στο μπλογκ σου και μιας και ανέπτυξες τόσο ωραία αυτό το θέμα με τα H&M που τις προάλλες είπα μέσα μου "μα καλα, τι σαχλαμάρες?ποια ελληνίδα θα τα φορέσει?μαλλον στοχεύουν στους ψωνισμένους" λέω να συνεχίσω να σε διαβάζω.

    ΥΓ:προέρχομαι απο τον χώρο της μόδας και συγκεκριμένα του ρουχισμού-αν και πλεον ειμαι άνεργη, με κατέπληξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ήρθες στο μπλογκ μου. Ελπίζω να βρεις και τα υπόλοιπα θέματα μου ενδιαφέροντα. Εχεις μπλογκ? Εαν ναι στείλε μου το url γιατί δε σε βρίσκω.

      Οπως τα λες. Τα ρούχα είναι μόνο για φωτογράφηση. Εαν βγεις έτσι έξω θα είσαι σαν κινούμενος μπόγος.

      Διαγραφή
    2. Ναι ξεκίνησα και εγω εδω και μερικές μέρες μπας και "το ρίξω λίγο έξω" αχαχαχαχαα http://melikaikanella.blogspot.com Έτσι να πιάνεις εσύ τα θέματα μόδα να σε διαβάζω, γιατί εγώ τα σιχάθηκα!!

      Διαγραφή