Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Diary of Bliss

Η Κατερίνα από το http://positive-thinking-greece.blogspot.gr/ είχε μια πολύ ωραία ιδέα!! Το Diary of Bliss. Ένα εβδομαδιαίο ημερολόγιο από στιγμές που μας έκαναν να αισθανθούμε όμορφα. Που μας έκαναν να γελάσουμε. Στιγμές που εάν δε καταγράψουμε σίγουρα θα ξεχάσουμε. Γιατί ο ανθρώπινος νους έχει το ελλάτωμα να θυμάται με το πέρασμα των χρόνων περισσότερο τις αρνητικές στιγμές παρά τις απλές και όμορφες.

Κανονικά οι αναρτήσεις για το Diary of Bliss θα έπρεπε να είναι εβδομαδιαίες αλλά οι κανόνες είναι για να τους σπάμε! Εγώ θα πρωτοτυπήσω θα προσπαθήσω σε κάθε ανάρτηση μου να βάζω στο τέλος και κάτι για το Diary of Bliss .Από σήμερα και μπρος λοιπόν θα προσπαθώ μέσα σε κάθε ανάρτηση μου να αναρτώ και κάτι που με έκανε να χαμογελάσω. Κάτι χαζό αλλά και τόσο σημαντικό εκείνη τη στιγμή. Κάτι που είδα στο δρόμο, κάτι που μου είπε κάποιος, κάτι που μου έκανε κάποιος...


Diary of Bliss #1

Χθες το βράδυ μια παρέα στη δίπλα πολυκατοικία είχαν μαζευτεί στη βεράντα τους με κιθάρες και τραγουδούσαν. Ο τύπος με τη κιθάρα είχε θεϊκή φωνή. Εγώ εκείνη την ώρα έβλεπα τηλεόραση αλλά με το που τους άκουσα την έκλεισα και βγήκα και εγώ στο μπαλκόνι για τον ακούω καλύτερα. Πώς κρατήθηκα και δε τους χτύπησα το κουδούνι για να μπω και εγώ στη παρέα τους!! Τελικά αυτό είναι η χαρά της ζωής. Μια παρέα, μια κιθάρα και μπόλικα γέλια...Άντε και στα δικά μας γιατί πολύ σοβαρέψαμε σαν παρέα και δε μου αρέσει...


6 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Σ'ευχαριστώ και πάλι για την συμμετοχή σου!!Να ξέρεις,δεν υπάρχουν κανόνες!!Απλώς για να μην υπάρχει μπέρδεμα,πρότεινα να είναι εβδομαδιαίες..κι όποιος δεν προλαβαίνει δεν πειράζει εννοείται! Πολύ μου άρεσε η ανάρτησή σου, θέλω κι εγώ τέτοιες παρέες!!Μπράβο στα παιδιά που φτιάχνουν τόσο όμορφη ατμόσφαιρα.. Με κακοκεφιά,γκρίνια και νεύρα δεν βγαίνει τίποτα!Λίγο τρέλα θέλει η ζωή!! Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ξέρω ότι δεν υπάρχουν κανόνες και αυτό ακριβώς μου άρεσε. Οτι μας αφήνεις ελευθερους να γράφουμε ότι θέλουμε και όποτε το θέλουμε!! Με την ευκαιρία να σου πω ότι είναι ένα από τα πιο ωραία challenge..Γεμάτο θετική ενέργεια που τόσο έχουμε ανάγκη πλέον όλοι μας!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!! Τι όμορφη στιγμή, παρέα, λίγο κιθάρα και πολλά γέλια! Ευτυχία.. τόσο απλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η καλή παρέα είναι ψυχοθεραπεία!!!!
    καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή