Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Μπούμερανγκ

Το ξέρετε το μπούμερανγκ? Είναι αυτό που πέταγε η Ζίνα, στην ομότιτλη σειρά που παιζόταν για  χρόνια κάθε μεσημέρι στο STAR, καθώς φώναζε "αλλαλλαιλαλιιαλλλιλι" και έκανε τρεις τούμπες στον αέρα!



Ε λοιπόν έτσι την πάτησα. Στην προηγούμενη ανάρτηση μου πήρα μέρος σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων και για πλάκα κάλεσα να απαντήσουν και κάποιοι αρσενικοί αναγνώστες μου πιστεύοντας ότι δε θα απαντήσει κανείς. Ότι θα γράψουν στα σχόλια χαχαχα και αυτό θα είναι όλο. Αλλά αυτοί το πήραν τοις μετρητοίς και ξεκίνησαν να κάνουν αναρτήσεις. Αρχικά ξεκινήσαμε γλυκά με τους:

http://gatoseoistro.blogspot.gr/2013/01/blog-post_15.html 
http://makrykaikonto.blogspot.gr/2013/01/challenge-answered.html
http://partalia.blogspot.gr/2013/01/blog-post_15.html
http://deliriumtremens-tremens.blogspot.gr/2013/01/blog-post_16.html
http://humorinio.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7566.html

Και ως εδώ όλα καλά,μια χαρά γελάσαμε ! Αλλά μετά ανοίξανε οι ασκοί του Αιούλου. Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και συνεχίσανε και άλλοι... Πιο κάφροι.

http://parembassi.blogspot.gr/
http://peris-taseis.blogspot.gr/2013/01/blog-post_17.html
http://ocelebritis.blogspot.gr/2013/01/challenge-fuckin-accepted-bitch.html

Και ως εδώ και πάλι καλά. Αλλά έλα που του Ρασκόλνικωφ δε του έφτανε που έφαγε άδικα τις δυο γριές στη Αγία Πετρούπολη ήρθε και στην Ελλάδα τώρα να ξεσηκώσει τον αντρικό μπλοκόκοσμο. Έτσι κάτω από το λάβαρο της επανάστασης τους Ρας ξεσηκώθηκαν τώρα και μας ζητάνε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που αυτή τη φορά αυτοί έχουν θέσει.

Πρώτος ο ioannis_the_great δημιούργησε το ερωτηματολόγιο του και με προσκάλεσε πρώτη-πρώτη. Οπότε απαντάω:

1. Τι σημαίνει για εσένα Ζειμπέκικο και ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;
Ζειμπέκικο για εμένα είναι χορός. Όπως είναι το τσιφτετέλι, το καλαματιανό, το βάλς και διάφορα άλλα είδη χορού. Ως χορός λοιπόν μπορεί να χορευτεί και από τα δύο φύλα χωρίς να ακουστούν εκφράσεις τύπου "άει μωρή κότα που θες να χορέψεις και ζειμπέκικο, άντε ανέβα στο τραπέζι μας κούκλα μας γλυκειά". Δε καταλαβαίνω γιατί θεωρείται λεβεντιά το να χορεύεις τρεκλίζοντας, να σβήνεις τσιγάρα με το χέρι και να σηκώνεις το ποτήρι από το πάτωμα χωρίς χέρια. Είναι χορός. Μερακλώνεις, χορεύεις, κάνεις την πλάκα σου με την παρέα σου, διασκεδάζεις. End of story.

2. Τι είναι για εσένα Μαγκιά?
Μαγκιά για μένα είναι να μην  το παίζεις μάγκας. Δεν έχω χειρότερο από έναν άντρα που ψάχνεται για καυγά. Γιατί κοίταξες την γκόμενα μου? Τι είπες ρε για τον Θρύλο? Γιατί με κοίταξες στραβά? ΞΕΡΝΑΩ!

3. Τι θα κάνεις για να πάρεις με τον ΠΑΣ Γιάννενα το Champions League στο Football Manager?
Φαντάζομαι ότι θα έλιωνα ατελείωτες ώρες στο Playstation???

4. Γυναίκες, Λεφτά , Δουλειά. Αν μπορούσες να διαλέξεις μόνο ενά ποιο θα διάλεγες?
Μια γυναίκα που να έχει μια δουλειά με πολλά λεφτά!

5. Γιατί οι γυναίκες βρίζουν όλους τους άντρες ενω αυτές διάλεξαν τον Μαλάκα που έχουν δίπλα τους?
Για να πείσουν τον εαυτό τους ότι δεν έχουν διαλέξει αυτές τον χειρότερο μαλάκα που κυκλοφορεί άλλα ότι εκεί έξω κυκλοφορούν ακόμα χειρότεροι.

6. Τι είναι το οφσαιτ (offside) στο ποδόσφαιρο;
Το παραδέχομαι. Δεν καταλάβαινα τι είναι το offside μέχρι που διάβασα αυτό:

Φανταστείτε πως βρίσκεστε στον Καλογήρου ένα Σάββατο απόγευμα. Γίνεται Ό Χαμός και περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε.
Μία άλλη κυρία βρίσκεται στην αρχή της σειράς στο ταμείο και πληρώνει. Ανάμεσα σε εσάς και τη πρώτη κυρία (που πληρώνει) βρίσκεται μια τρίτη κυρία.
Ακριβώς πίσω από το κεφάλι της ταμείας βρίσκεται ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ζευγάρι παπούτσια που δεν είχε πέσει στην αντίληψή σας μέχρι πρότινος. Η ταμπέλα από πάνω του γράφει: ‘’Τέλος Εποχής – 50%”.
Παράλληλα με τον ενθουσιασμό σας με σφυγμούς εκστατικού χαρακτήρα, συνειδητοποιείτε πως η κυρία μπροστά σας κοιτάει ακριβώς τα ίδια παπούτσια που σας χάρισαν στιγμές ακαριαίας ηδονής.
Και οι δύο (εσείς και η εν λόγω κυρία) έχετε αφήσει τις τσάντες σας στις αντίστοιχες φίλες σας (γιατί shopping χωρίς την φίλη μας δεν είναι shopping) και έχετε πάνω σας μόνο τα λεφτά που χρειάζονται για τα ψώνια που κρατάτε.
Θα ήταν πραγματικά αγενές και ανήκουστο για μια ‘’chic” κοπέλα σαν και σας να μπείτε μπροστά από την κυρία χωρίς να έχετε την τσάντα με τα λεφτά μαζί σας (σας θυμίζουμε πως την κρατάει η φίλη σας) ενώ πάνω σας έχετε μόνο όσα λεφτά χρειάζονται για να αγοράσετε τα παπούτσια που κρατάτε.
Όμως για καλή σας τύχη διασταυρώνετε τα βλέμματά σας με τη φίλη σας η οποία καταλαβαίνει αμέσως την κατάσταση και ετοιμάζεται να σας πετάξει την τσάντα σας προκειμένου να έχετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε τα πεδιλάκια που μπανίσατε.
Εάν σας την πετάξει, για να την πιάσετε θα πρέπει να προσπεράσετε την κυρία-ανταγωνιστή σας και άρα να αγοράσετε πρώτη τα παπούτσια. Αυτό θα ήταν σωστό και καθόλου αγενές. Έτσι δεν είναι ?
Απεναντίας εάν περνάγατε μπροστά της πριν η φίλη σας σας πετάξει την τσάντα (και φαινόταν εν τέλει ότι της φάγατε την σειρά εν ψυχρώ και με μόνο σκοπό να ‘’αρπάξετε” τα παπούτσια από εκείνη) θα ήταν μεν σωστό αλλά πάρα πολύ αγενές (πράγμα που δεν σας αρμόζει).
Αυτό είναι το offside.

7. Άντρας η Άνδρας?
Άντρας να 'ναι καί ότι να ναι... Εκεί θα κολλήσουμε τώρα. δε βλέπεις τι γίνεται?

8. Αν είχες 40.000 € τι θα έκανες?
Ταξίδια.....

9. Ελένα Παπαβασιλείου ή Εμμανουέλα Αργείτη ?
Την Εμμανουέλα Αργείτη δεν τη γνωρίζω. Οπότε θα απαντήσω Ελένα Παπαβασιλείου.

10. Τι δεν λείπει ποτέ απο το πορτοφόλι σου?
 Χαρτάκια αποδείξεων. Έχω τον ευσεβή πόθο κάποια στιγμή να τα αποθηκεύσω κάπου αλλά μέχρι τότε τα κουβαλάω μαζί μου σαν τον πολυτιμότερο θησαυρό. Άσε που κάνουν και το πορτοφόλι μου να δείχνει φουσκωμένο! 


Αλλά δεν τελειώνουμε εδώ. Είχα και άλλη πρό(σ)κληση αυτή τη φορά από τον Tommy.

Τι είναι το πρώτο πράγμα που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον σε άτομο του αντίθετου φίλου: 

Για να μην λέμε και αηδίες αρχικά με κεντρίζει η εμφάνιση και η πρώτη εντύπωση . Δε πα να έχεις τέλεια δάχτυλα, σπινθηροβόλο βλέμμα αν δε μου κάνει κουκου από την αρχή δύσκολα θα μου κάνει στην πορεία. Βέβαια υπάρχουν πάντα και οι περιπτώσεις που σου κάνει κουκου στην αρχή αλλά μετά έρχεται η ξενέρα η ίδια. Αυτό οφείλεται κυρίως στο μυαλό του άλλου. Ε όπως και να το κάνουμε η ευφυία είναι αφροδισιακή...

Τσακώνεσαι με φίλο σου, ποιο είναι το φυσικό επακόλουθο;
Να μην μιλήσουμε για δέκα λεπτά. Τόσο μου κρατάει ο θυμός!

Βλέπεις τσοντάρα με το έτερο ήμισυ τι κάνεις:
Στη σφαίρα επιστημονικής φαντασίας που καθόμαστε εγώ και το έτερον ήμισυ και βλέπουμε τσόντα μάλλον βαριέμαι και σκέφτομαι ότι την επόμενη φορά πρέπει να διαλέξω εγώ ταινία. Σόρυ ρε παιδιά που σας το χαλάω αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο ντεκαβλέ από το να παρακολουθήσεις τσόντα και ειδικά με το έτερον ήμισυ! Εάν είσαι με παρέα και  ακολουθεί ταυτόχρονα ο ανάλογος σχολιασμός τότε οκ!

Πως βλέπεις συνήθως τις φίλες σου;
Σαν τις σκύλες που θέλουν να μου φάνε τον γκόμενο...χαχαχαχα

Βρίσκεις από κάπου λεφτά πως σκέφτεσαι να τα χαλάσεις:
Ρούχα.... Και μια ντουλάπα για να τα βάλω μέσα.
 
Αιδοίο ή κώλος:
Αυτό είναι ένα από τα αρχαίοτερα διλήμματα που ταλανίζουν τον αμοιρο τούτο κόσμο. Για προφανείς λόγους θα απαντήσω κώλος!
 
Βγάλε ένα βίτσιο σου:
Σόρυ Τομμυ  έχω προσπαθήσει πολύ για να χτίσω την εικόνα του καλού κοριτσιού. Δε θα τα καταστρέψεις όλα εσύ με μια σου ερώτηση... 
 
Αγαπημένη στάση τελειώματος  
Δεν είμαι πλεονέκτης. Μου αρκεί να τελειώσω... 

Και όπως λέει και ο Τομμυ είμαι η Χριστίνα και μόλις τελείωσα. Ωπα κάτσε αυτό το λέει η Πετρούλα 

Anyway. Υπάρχουν και κάτι άλλα ερωτηματολόγια (πχ αυτό) αλλά μιας και δεν καλέστηκα ονομαστικώς λέω να κάνω πως δεν το είδα...

 



38 σχόλια:

  1. ...και νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες, έτσι απλά, εσύ, η "Ντίρι-Ντάρι" που ξεκίνησε τον πόλεμο των άστρων, των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών!!!

    ΧΑ!


    Απλά είχα πολύ γεμάτο ΣΚ και ακόμα δεν πρόλαβα να σκεφτώ τον Δεκάλογο του Τρελού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ήξερα πως δε θα ξεμπέρδευα έτσι ευκολα... Ούτε από τα ερωτηματολόγια , ούτε από το Ντίρι-Ντάρι...

      Διαγραφή
    2. Έσπειρες ανέμους, θερίζεις θύελλες ;)

      αλλά μάλλον το δικό μου θα είναι και το τελευταίο (Θεία Έμπνευση, έλα επί της κεφαλής ημών!!! :) )

      Διαγραφή
    3. Ταυτιση απόψεων με το παρτάλι με μόλις 4' διαφορά...

      Διαγραφή
    4. Χο-Χο-Χο, τυχαίο??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! :)

      διατί να το κρύψωμεν άλλωστε?

      Διαγραφή
  2. προσκυνω στην επεξήγηση για το offside!! αχχααχαχααχαχχααχαχ κλαίω!!! αχααχαχαχαχαχααχαχα

    Να δω πόσο θα συνεχιστούν ακόμα αυτά τα παιχνιδάκια που μας κάνουν να πηγαινοερχόμαστε απο μπλογκ σε μπλογκ!!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κατάλαβες τώρατο οφσάιντ??? Αυτό εχει σημασία....

      Μάλλον θα συνεχιστούν για λίγο ακόμα...

      Διαγραφή
    2. νομίζω οτι κατάλαβα ΑΚΡΙΒΩΣ τι είναι το offside!!χαχα!
      Τέλειααα*

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Αγαπητή Χριστίνα και καλή εβδομάδα. Επρέπε να το περιμένεις οτι θα γινόταν αυτό. Υπάρχουν πολλοί που ψαχνόταν καιρό να δημιουργήσουν μια ανακατωσούρα στον φανταστικό μας Blogosmo και τους έδωσες την αφορμή. Ομολογώ οτι πίστευα πως πρέπει να τον χορεύουν μόνο άντρες μέχρι που είδα μια γυναίκα που χορεύε τέλεια και κυρίως το ένιωθε αυτό που χόρευε...Ο ορισμός του οφσαιτ όλα τα λεφτά. μεταξύ μας η απάντηση που έδωσες στον τόμυ για την εμφάνιση που πρωτοπροσέχεις στους άντρες δίνει και την εξήγηση γιατι πάτε και πέφτετε όλες στους μαλάκες...
    Όπως βλέπεις και με το σχόλιο του αφρικανού δεν τελείωσες ακόμα. Προβλέπω τουλάχιστον άλλα 2 ερωτηματολόγια να πρέπει να απαντήσεις
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είπα ότι προσέχω μόνο την εμφάνιση αλλά είναι λογικό να προσέχεις πρώτα την εμφάνιση. Δηλαδή όσοι λένε ότι προσέχουν τα μάτια θέλουν να μας πούνε ότι άμα τους τη πέσει μία 150 κιλά με γατίσια μάτια θα της κάτσουν?

      Ασε που η εμφανιση είναι κάτι υποκειμενικό. Ομορφος για εμένα μπορει να είναι κάποιος που για σένα είναι άσχημος. Πρώτα σε τραβάει η εμφάνιση και μετά ο χαρακτήρας. Εάν ο άλλος είναι μαλάκας. Τουλάχιστον είναι όμορφος μαλάκας!

      Το υποψιάζομαι ότι θα έχει συνέχεια...

      Διαγραφή
    2. Ομορφός μαλάκας!!!!χαχαχα έλιωσα. Μετά όμως να μην σας φταίτε όλοι οι άντρες. Προσεξέ θα σε παρακολουθώ και αν δω να γράφεις κάτι τέτοιο θα στο θυμίζω συνέχεια
      Θέλω να πιστεύω οτι δεν ειμαι μαλάκας. Ομορφός δεν είμαι σιγούρα με λίγα παραπανήσια κιλά. Δωστε ρε κορίτσια μια ευκαίρια και στους εύσωμους πριν μπλέξετε με τους λαλάκες

      Διαγραφή
    3. Την πάτησες... Εαν με παρακολουθήσεις θα δεις ότι δε βρίζω γενικά τους άντρες αλλά μόνο ένεν συγκεκριμένο!Αλλά μετά από λίγο μου περνάει...

      Διαγραφή
  4. Από τη στιγμή που δεν απάντησες στην πιο must ερώτηση μάλλον δεν με κάλυψες. Μπουαχαχαχαχαχαχαχα
    Αλλά όλοι για ένα ίματζ ζούμε σε αυτό τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα έχω λιώσει, δεν υπάρχεις απλά.
    Τελικά ναι, ξεκίνησε πόλεμος από ένα foundation!!
    PS: Charmed ones, ζήνα, πολλές κοινές σειρές έχουμε δει, μπράβο μας!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν σπέρνεις άνεμους θερίζεις θύελλες...

    Και καταθέρω ένσταση που δεν μας ανέφερες το αγαπημενο σου βίτσιο!
    Θα εξέταστεί προσεχώς στο μπλογκοδικείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ Παρτάλι για ένα κούτελο ζούμε σε αυτή τη κενωνία....

      Διαγραφή
    2. Φαντάσου τι μπορεί να σκέφτηκε που θα της χάλαγε την εικόνα!
      τς τς τς! Μπουαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  7. Η επεξηγηση του οφσαιντ ηταν απλα ολο το πορτοφολι γεματο στις παλιες καλες μερες χαχαχα!
    Μπραβο βρε Χριστινα με εκανες και γελασα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ αλλά είναι κλεμμένο!!

      Παντως εμένα αλήθεια με βοήθησε να καταλάβω τι είναι το οφσαίντ. Οχι ότι με ένοιαζε δηλαδή...

      Διαγραφή
  8. Χαχαχα,θεότητα!

    Τώρα το κατάλαβα κι εγώ το οφσάιντ και συμφωνώ σ' αυτό με την πρώτη εντύπωση στα γκομενάκια,την εξυπνάδα κ.λπ...

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εμφάνιση είναι αυτό που θα σε τραβήξει σε κάποιον και η εξυπνάδα αυτό που θα σε κρατήσει κοντά του!

      Διαγραφή
  9. Πολύ καλά τα πήγες!!!!!
    Μπράβο!!

    Φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είχα καταλάβει οτι είσαι τρελοκομείο Χριστινάκι αλλα μόλις μου το επιβεβαίωσες:)
    Σε χαίρομαι που εισαι τόσο αληθινή, τρελιάρα και ειλικρινής! Νόμιζες οτι θα γλυτωσεις από τα αρσενικά καθαρματάκια;;; Όλες σου οι απαντήσεις ξεχωριστές, άμεσες, ξεκαρδιστικές! Απολαυστική οπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Xαχαχαχα και σαν άντρας τα σπάς Χριστινάκι μου!!!Μπήκα κι εγώ στη διαδικασία και ομολογώ ότι δε δυσκολεύτηκα πολύ,μιας και είναι τελικά πολύ προβλέψιμα τα περισσότερα αρσενικά σε κάποια θέματα...
    Φιλάκια πολλά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο ;)

      Διαγραφή
    2. Να σου πω την αλήθεια εγώ σαν Χριστίνα απαντησα! Απλά το κακό με μενα είναι ότι σκέφτομαι σαν άντρας.

      Διαγραφή
    3. Aφρικάνε μου,τι εννοείς?χαχαχαχαχα :p

      Διαγραφή
    4. (και στις 2 σας) έχουμε μπλέξει τους ρόλους, μου φαίνεται :Ρ
      :)

      Διαγραφή
  12. χα χα.. άπαιχτη είσια Χριστίνα!! νομίζω τα κατάφερες καλύτερα μη σου πω από κείνους!!! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή