Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Τι δε ξέρετε για εμένα!

Είναι κάποια πράγματα που δεν σας εχω πει για εμένα και δε ξέρω κιόλας και γιατι δε σας τα εχω πει. Περισσότερο αμέλεια ήταν παρα εσκεμμένη ενέργεια.

Τους τελευταίους 19 μήνες η ζωή μου άλλαξε. Σε άλλους τομείς προς το καλύτερο και σε άλλους προς το χειρότερο. Πλέον δε βγαίνω όσο συχνα έβγαινα παλιότερα. Και όπως έχετε καταλάβει πλέον δε γράφω τόσο συχνα, ούτε σας διαβάζω τόσο συχνά ( ή μάλλον για να πω την αλήθεια δε σας διαβαζω καθόλου). γιατί δεν έχω χρόνο.

Και ενώ δεν έχω καθόλου χρόνο για το blog, φαίνεται ότι έχω πολύ χρόνο για να τρώω. Τον τελευταίο καιρό έβαλα 12 κιλά. Τα 7 τα έχω ήδη χάσει αλλά τα υπόλοιπα μου έχουν κατσικωθεί και δε λένε να φύγουν.

Τους τελευταίους 10 μήνες δεν εργάζομαι πια. Είμαι αρκετά μέσα στο σπίτι και ενώ θα έπρεπε να έχω άπλετο χρόνο δεν προλαβαίνω να κάτσω σε υπολογιστή. Σήμερα καθώς χάζευα στο fb  μπήκα για λίγο στο προφιλ του blog για να ξαραχνιάσω. Και τότε με έπιασε μια γλυκεια μελαγχολία. Είδα και μερικές γνωστες φατσούλες και σας θυμήθηκα. Δε ξέρω βέβαια πότε θα σας ξαναθυμηθώ, ούτε εαν θα ξαναγράψω. Απλά δεν ήθελα το τελευταίο μου ποστ να είναι μια μισοτελειωμένη ιστορία ταξιδιου. 

Γιατί ενώ έγραφα εκείνη την ιστορία ταξιδιού μια άλλη ιστορία ταξιδιού ακόμα πιο όμορφη ετοιμαζόταν.

Ενα ταξίδι στο θαυμαστό κόσμο της μητρότητας!

Τους τελευταίους 10 μήνες είμαι μαμά! Έχω ένα πανέμορφο κοριτσάκι που μου τρώει όλο μου τον χρόνο αλλά δε με πειράζει καθόλου! Οπότε ή θα το γυρίσω στο μαμαδομπλόγκιν (πράγμα αδύνατο, απορώ πως τα καταφέρνετε, εδώ δεν υπάρχει χρόνος ούτε για τουαλετα!) ή θα σας χαιρετίσω για λίγο καιρό μέχρι να βρω ρυθμούς. Δε θα μου πάρει πολύ. Σε 5-6 χρονάκια νομίζω θα τη βρω την άκρη!

Τα φιλιά μου...



35 σχόλια:

  1. Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας και να το χαίρεστε!!! :-)
    (Χάρηκα που είδα ανάρτησή σου μετά από τόσο καιρό και χάρηκα περισσότερο με τα νέα σου! Εμ, η ζωή προχωράει! Να είστε καλά να απολαμβάνετε τα νέα της δεδομένα!)
    Καλημέρα και καλή συνέχεια, μαμά Χριστίνα! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!! Πολύ όμορφα τα νέα σου με το ταξίδι προς την μητρότητα και σε περιμένουν πολλά όμορφα ταξίδια ακόμη καθώς θα την μεγαλώνεις. Πετυχημένη η γελοιογραφία.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σας ζήσει η μικρούλααααα!!!
    Είναι το ωραιότερο ταξίδι αυτό της μητρότητας και φρόντισε να το απολαύσεις και ας χάνεσαι από το μπλογκ. Οι στιγμές αυτές που θα ζεις από εδώ κι έπειτα, είναι οι πιο μαγικές που θα ζήσεις.
    Όπως είπες κι εσύ, σε 5-6 χρονάκια (μη σου πω και λίγο παραπάνω,χαχαχα), θα έχεις λίγο περισσότερο χρόνο για σένα και για γράψιμο.
    Σε νιώθω. Εμένα είναι 13 και 10 και μόνο το βράδυ που κοιμούνται χαλαρώνω λίγο και κάνω κάτι για μένα. Αλλά δεν το αλλάζω και με τίποτα αυτό.
    Φιλάκια και να περνάς όμορφα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ασε... Μερικές φορές δε χαλαρώνω ούτε το βράδυ... Φροντίζει η κόρη μου να ξυπνάει τακτικά. Νομιζει ότι της έλειψα και προσπαθεί να γεμίσει το κενό της μισής ώρας που είμαστε χώρια...

      Διαγραφή
  4. Να σας ζησει! Το ταξιδι στη μητροτητα ειναι απο τα ομορφοτερα που θα κανεις ποτε και ειναι το μονο που ποτε δεν τελειωνει!
    Να περνας καλα και να προσεχεις τον εαυτο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υποψιαζόμουν πως κάτι τέτοιο συνέβαινε...να σας ζήσει το ''πανέμορφο'' κοριτσάκι (χαχαχα) ! Αλλά μπήκες που μπήκες ,γράψε και μια αράδα για τον έρμο τον Θ , που έχει δυο κορίτσαρους στο σπίτι τωρα!Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς να του μεταφέρεις,εσύ δεν εχεις ανάγκη.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να γράψω για τον Θ.. Αυτός έχει αποχαζέψει... Ειδικά το Σκ ξεκινησε να φωνάζει μπαμπά η μικρή και πλέον φοράμε πάμπερς και στον Θ.

      Διαγραφή
  6. Ω, τι υπέροχα νέα!! Να τη χαίρεστε τη μικρή σας! Χάρηκα που είδα ανάρτησή σου μετά από τόσο καιρό, θα πω ότι σίγουρα θα ήθελα να διαβάζω την απολαυστική σου ματιά για όλα αυτά τα καινούρια και συναρπαστικά που βιώνετε, αλλά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο θα είναι με τη διαχείριση του χρόνου! Ό,τι καλύτερο εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπίτι ήταν αδύνατον να γράψω....Τώρα που ξεκίνησα πάλι δουλειά μου φαίνεται πιο εύκολο να ξεκλέβω ένα τεταρτάκι για να γράψω κάτι...

      Διαγραφή
  7. Ωωω τι όμορφα νέα!!! Να σας ζήσει η μικρούλα σας!! Θα βρεις τους ρυθμούς σου..σίγουρα είναι όλα πολύ διαφορετικά πια..άλλη ζωή τελείως για σας...και ο χρόνος σίγουρα πολύτιμος!! Όταν έχεις χρόνο να γράφεις! :) φιλιά πολλά και καλή υπομονή!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο όμορφα νέα!
    Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερή και τυχερή!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σας ζήσει Χριστίνα.
    Λογικό λοιπόν να μην έχεις χρόνο.
    Οπότε...απόλαυσέ το!
    Πολλά φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σας ζήσει το μπεμπέ Χριστινάκι μου!✿
    Το είχα ψυλλιαστεί ότι μπορεί να έγινες μαμά!
    Τα επόμενα 18 χρόνια, σε βλέπω να πήζεις!!! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να σας ζήσει η πριγκίπισσά σας, να είναι γερή, καλότυχη και ευτυχισμένη!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ω, να ένα υπέροχο νέο! Να σας ζήσει η μικρή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι υπέροχα νέα είναι αυτά! Εδώ και ένα χρόνο μπαίνω στο μπλογκ σου αναμένοντας νέα σου. Θυμάμαι την ατυχία που είχες και παλεύοντας η ίδια δυο χρόνια με την υπογονιμότητα σε είχα στο μυαλό μου! Παντρευτηκαμε και την ίδια χρονιά και αναρωτιομουν τι απέγινες... Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας γερό και καλότυχο να είναι! Μπορεί να μη σε ξέρω αλλά δ μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα με τα νέα σας! Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια θυμάμαι τα σχολια σου τοτε και ποσο σε ενιωθα αφου ημουν στην ιδια φαση με σενα. Εύχομαι να μην παλεύετε ακόμα και να ειστε ηδη γονείς.Εμείς ακόμα....

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Θυμάμαι τότε που είχα την ατυχία που τα λέγαμε και λέγαμε ότι θα τα καταφέρουμε... Είστε οι επόμενοι λοιπόν!!!!

      Διαγραφή
  14. Ξυπναω η καλη σου σήμερα το πρωι και τωρα μια φλασια.
    Καλε ποσο καιρο εχω βα μπω στο ιστολόγιο της Χριστινας; Ααα να δεις που θα έχει γίνει μαμά και δεν εχω πάρει χαμπάρι.
    Ημουν τοσο σίγουρη. Σου είχα στείλει και ενα μεηλ αν θυμασαι και καπου σου εγραφα "πιστεύω ο λόγος της απουσίας σου είναι ευχάριστος"
    Χάρηκα τοσο πολυ και ας μη σε ξερω. Να σας ζησει το κοριτσάκι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα μου σε ευχαριστώ πολύ! Το είχα διαβάσει το μειλ σου αλλά πραγματικά μου ήταν αδύνατο να απαντήσω. Μόλις καθομαι σε υπολογιστή έρχεται και πατάει όλα τα πλήκτρα του πλητκρολογιου μαζί. Οπότε η απάντηση μου θα ήταν κάπως έτσι γκξρηφοιθεςσηφοκεςηφ.

      Φιλάκια πολλά και ελπίζω να τα λέμε!!!

      Διαγραφή
  15. Με καθυστέρηση αλλάαπό την καρδιά οι ευχές μου:
    Να τη χαίρεσαι, να την καμαρώνεις (και να φύγουν και τα λίγα που έμειναν να σε βαραίνουν- κιλά ή ό,τι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο βρε Χριστινάκι!! Να σας ζήσει η μικρούλα σας!!

    Κοίτα να δεις, οι περισσότεροι στο ίδιο καζάνι βράζουμε ως προς τις μπλογκοεπισκέψεις μας: Ας πούμε εσύ το ανέβασες τον Φεβρουάριο κι εγώ το είδα τον Δεκέμβριο. Παρηγοριά ότι ήταν μέσα στο ίδιο έτος!

    Αχ, τέτοια θέλω να διαβάζω. Και πάλι να σας ζήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Strange "water hack" burns 2 lbs overnight

    More than 160 000 women and men are losing weight with a simple and secret "liquids hack" to drop 1-2lbs each night as they sleep.

    It's painless and it works with everybody.

    Here's how to do it yourself:

    1) Take a drinking glass and fill it with water half the way

    2) Proceed to learn this strange HACK

    and you'll become 1-2lbs lighter the very next day!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σας, η πίστωση μεταξύ ατόμων είναι μια οικονομική συναλλαγή που συνίσταται στο δανεισμό χρημάτων απευθείας από άτομα χωρίς την παρέμβαση τράπεζας. Τις περισσότερες φορές, γίνεται σε οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον. Αλλά πρόσφατα μπορείτε να δανειστείτε από έναν ξένο. Είμαι πρόθυμος να προσφέρω δάνεια σε οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα να το αποπληρώσει χωρίς ανησυχίες. Θα ανυπομονώ να ασχοληθώ μαζί σας εάν χρειάζεστε σοβαρά πίστωση και εάν είναι καλή θέληση.

    E-mail: ( simondurochefort@gmail.com )
    Viber ή Whatsapp: +33752366330

    ΑπάντησηΔιαγραφή