Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Έλα, έλα έχω τούλια, έχω γάζες λεεεεέω....

Χάθηκα. Έμπλεξα μέσα σε τούλια, γάζες και κορδέλες. Μπουρδουκλώθηκα και τα έκανα μαντάρα! Θυμάστε που σας έλεγα ότι παντρεύομαι και ψάχνω για νυφικό? Ε, λοιπόν ισχύουν ακόμα και τα δύο! Και παντρεύομαι και νυφικό δε βρήκα ακόμη. Λίγο η αναποφασιστικότητα μου, λίγο η αναβλητικότητα μου φθάσαμε στον 1 μήνα και 3 βδομάδες ακόμα. Εντάξει έχω βρει δυο που μου αρέσουν και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κλείσω το ένα.

Ερώτηση παγίδα:

Εάν είχατε ένα νυφικό που σας άρεσε πολύ αλλά δε σας πήγαινε και τόσο και ένα νυφικό που σας άρεσε λίγο αλλά σας πήγαινε πολύ, τι θα διαλέγατε? 

Απαντήστε και κερδίστε την αγάπη μου! (χωρίς κλήρωση, τη μοιράζω απλόχερα)

Λοιπόν, τι κατάλαβα αυτούς τους μήνες της "προετοιμασίας" του γάμου. Ότι όλοι κάνουν ό,τι θες. Όποια χαζή ιδέα σου κατέβει στο κεφάλι όλοι τρέχουν να την υλοποιήσουν. 

Παράδειγμα 1ο:

Είμαστε μεσημέρι στο εξοχικό μου. Όλη η οικογένεια κοιμάται εκτός από μένα και τον πατέρα μου. Ο μπαμπάς μου προσπαθεί να φτιάξει μια αποθήκη μόνος του. Την έχει χτίσει και πλέον είναι στο στάδιο που τη σοβατίζει. Ανεβοκατεβαίνει σε σκάλες, βάφει, ιδρώνει- ξεϊδρώνει. Εγώ κάνω βόλτες τριγύρω του πίνοντας βυσσινάδα, μπλέκομαι στα πόδια του και παίζω με τις μπογιές. Ξαφνικά βλέπω κάτι σανίδες πεταμένες και μου έρχεται η έμπνευση. Αρχίζω να ψάχνω στο σωρό με τις σανίδες. "Τι ψάχνεις" με ρωτάει ο πατέρας μου. "Να μωρέ, σκέφτηκα να βρω μια σανίδα , να γράψω πάνω "BRIDE" και να την κάνω πινακίδα να τη κρεμάσουμε έξω από τη πόρτα στο δωμάτιο που θα βάφομαι" του λέω εγώ. "Μισό λεπτό να κατέβω να βρούμε μια καλή. Αυτή σου κάνει?" μου λέει ενώ ταυτόχρονα μετακινεί όλα τα ξύλα στο σωρό για να βρει την καλύτερα σανίδα. Που σε αντίστοιχη περίπτωση, εάν δεν ήμουν νύφη, θα έψαχνε να βρει την πιο καλή σανίδα, μετά θα την έβρεχε και μετά....


Παράδειγμα 2ο:

Απογευματάκι στο σπίτι του Θ. Κάνω βόλτα στον κήπο τους και επιθεωρώ τα δέντρα. "Τι ψάχνεις" με ρωτάει ο πεθερός μου. "Ψάχνω ένα κλαδί για να το κάνω δέντρο ευχών για το τραπέζι του γάμου για να κρεμάνε καρτελάκια πάνω" του λέω και παρατηρώ από την έκφραση του ότι δεν καταλαβαίνει τι θέλω να κάνω. Ο πεθερός απομακρύνεται αμέσως και το επόμενο λεπτό τον βλέπω να έρχεται σέρνοντας πίσω του δυο ξερές κλάρες ελιάς. "Αυτά σου κάνουνε?" με ρωτάει. "Μμμ. Δε ξέρω. Αυτό μου αρέσει περισσότερο" του λέω και του δείχνω την κορυφή από την κουμκουατιά. Ο πεθερός απομακρύνεται ξανά και το επόμενο λεπτό επιστρέφει με μια σκάλα και ένα πριόνι. Δυο λεπτά μετά το λατρεμένο κλαδί ήταν στα χέρια μου! Το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ ωραίο κλαδί για μένα, μία κουτσουρεμένη κουμκουατιά για την αυλή και μια πεθερούλα να θρηνεί για τα δυο κιλά κουμκουάτ που πήγαν χαμένα!

Για αυτό σας λέω! Παντρευτείτε να σας κακομάθουν!



75 σχόλια:

  1. Όταν έψαχνα για νυφικό το δίλλημα μου ήταν: Σας αρέσουν 500 νυφικά και χωράτε σε 1, με το ζόρι, τι διαλέγετε;;; Το ένα φυσικά επέλεξα, το φόρεσα κακήν κακώς και πήγα περιχαρής στον γάμο μου, κούκλα :))))) Γιατί στο λέω αυτό; Διότι θα διαλέξεις αυτό που σε πάει, θα έχεις καλή διάθεση και θα είσαι κουκλάρα :)))) Στο λέει μια ατυχήσασα, που μια ζωή, φοράει αυστηρώς ό, τι της πάει κι ας της αρέσουν άλλα!!!! Με το καλό Χριστινάκι και κοίτα να εκμεταλλευτείς την εύνοια τους τώρα που γυρίζει, η επόμενη φορά που θα σε κανακέψουν θα είναι όταν με το καλό θα κυοφορείς :)))) Η ώρα η καλή γλυκιά μου!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι που σου πάει, αν το φορέσεις 2-3 φορές και συνειδητοποιήσεις πως όντως σου πάει δε θα σου αρέσει κιόλας;;; Λέω εγώ τώρα...
    Καθυστέρησε το γάμο κι άλλο, ώστε να σου κάνουν όλα τα χατίρια! Να το ευχαριστηθείς κι εσύ, και όταν βαρεθείς κανονίζεις το γάμο! χαχαχαχα!
    Η ώρα η καλή! Περιμένω να δω φωτογραφίες από το δέντρο των ευχών γιατί μου άρεσε πολύ σαν ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα Σατανικό το να καθυστερήσω το γάμο αλλά πιστεύω πώς εάν πω τώρα πως λέω να καθυστερήσουμε το γάμο θα με αρχίσουν στις γρήγορες όλοι μαζί!


      Τελικά πήρα ένα τρίτο νυφικό. Που και μου αρέσει και μου πάει! Τζακ ποτ!

      Διαγραφή
  3. Αγάπη μου, μου λειψες! Με το καλό να γίνουν όλα, είμαι σίγουρη θα είσαι μια κουκλάρα δίπλα στον Θ. Άκου: Βάλε αυτό που σου πάει πολύ! Χριστινάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!!! Τελικά δε πήρα κανένα από τα δύο! Πήρα ένα άλλο!

      Διαγραφή
  4. Θα είναι η μέρα σου και πρέπει να είσαι πιο όμορφη από ποτέ, επομένως.... αυτό που σου πάει! Και θα δεις, μετά θα το λατρέψεις! ;)
    Φιλάκια πολλά! Με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που μου πήγαινε ήταν παλαιού τύπου κορσέ!! Και δε μου άρεσε. τελικά βρήκα ένα αερινο, ρομαντικό που μου παει!

      Διαγραφή
  5. Θα διαλέξεις το νυφικό που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα...Αυτό που θα το φοράς και δεν θα σε φοράει...
    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εντάξει απάντησαν όλοι το ίδιο, το ίδιο κι εγώ λεπόν.


    (α ρε έρμε Θ τι μαμαδομουρμούρα θα τρως για τα κουμκουάτ που έχασε η μανούλα σου...στην γκαρδιά τση μπήκε η νύφη χαχαχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ τι θα τα έκανε τα κουμκουάτ???????? Γλυκό? Παχαίνει...
      Ποτό???? Επίσης!

      Τη γλίτωσα τη γυναίκα από έξτρα κόπο και θερμίδες.

      Διαγραφή
    2. ...είπε η γλυκιά νύφη...κρατώντας το μαχαίρι πίσω από την πλάτη...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      (πρέπει να κόψω τις ταινίες με την Μαίρυλ Στριπ)

      Διαγραφή
  7. Αυτο που σου αρεσει δεν σου πολυπαει ουτε με μετατροπες; Σε αυτη την περιπτωση παρε αυτο που σου παει να εισαι μια ΘΕΑ! Αντε με το καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που μου άρεσε ήθελε μετατροπές (που θα γινότανε) αλλά ήταν λίγο ρίσκο, Γιατί εάν δε μου πήγαινε ούτε μετά... Τι θα έκανα?

      Διαγραφή
  8. Με το καλό!!! Με το καλό!!! Αν ήταν η δικιά μου η πεθερά, θα είχαν γυρίσει τα χεράκια της (είναι δικό της κόλπο που το κάνει όταν συγχίζεται) κι ακόμα θα προσπαθούσαμε να της τα επαναφέρουμε στην αρχική τους θέση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχααχα...

      Ωραίο αυτό με τα χεράκια. Σα να το βλέπω μπροστά μου!

      Διαγραφή
  9. Όποιο σου πάει περισσότερο θα βάλεις και θα λάμπεις!!...και στο τέλος θα σου αρέσει κιόλας!
    Η ώρα η καλή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χμμμμ δεν ξέρω εάν σου λέω το σωστό, αλλά λόγω ιδιοσυγκρασίας και επειδή είμαι αγύριστο κεφάλι, θα διάλεγα να φορέσω αυτό που μου άρεσε και όχι αυτό που θα μου πήγαινε καλύτερα, πεπεισμένη ότι εφόσον μου αρέσει θα το υποστηρίξω και θα το κάνω να μου πηγαίνει!
    Επίσης θα έλεγα να σταματήσεις να ζητάς σανίδες και κλάρες και να ζητήσεις ένα αυτοκίνητο, ένα Mac ή έστω ένα iPhone βρε αδερφέ! Νομίζω είναι ευκαιρία τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε Αθηνά!!! Εάν δεν έβρισκα το νυφικό που τελικά πήρα και εάν είχα να επιλέξω ανάμεσα στα δύο αυτά νυφικά... Και εγώ αυτό που μου άρεσε θα έπαιρνα!

      Αγυριστο κεφαλι!

      Διαγραφή
  11. Βρε, δεν τίθεται ερώτημα. Αυτό που σου πάει θα πάρεις. Και θα 'σαι στις φωτογραφίες μια κουκλίτσα.
    Η ώρα η καλή. Φιλάκιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχ εγώ λέω να μείνεις αιώνια υποψήφια νύφη για να σε κακομαθαίνουν μόνιμα!! Που να περιμένεις και παιδάκι, εκεί να δεις τρεξίματα! Όσο για το νυφικό, εγώ προσωπικά θα έβαζα αυτό που εμένα μου αρέσει. Εσύ παντρεύεσαι κούκλα μου, εσύ πρέπει να να νιώθεις όμορφα με το νυφικό σου. Εξάλλου δεν υπάρχει άσχημη νύφη...εκείνη τη μέρα θα λάμπεις...άντε η ώρα η καλή και περιμένουμε υλικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τη γέννα όμως... Σταματάνε να σε κακομαθαίνουν ε??? Κακό αυτό!

      Διαγραφή
  13. Αυτά είναι διλήμματα ζωής! :) Δεν θα πρωτοτυπήσω, όποιο σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και πιο άνετα. Κάτι που δεν θα σε φοράει, αλλά θα το φοράς και θα ταιριάζει στην προσωπικότητά σου.
    Ο πεθερός σου πολύ τολμηρός με το πριονίδι,δεν σκέφτηκε μετά τι θα ακούσει..!! χαχαχα
    Πάντως δεν θέλω να σε σοκάρω.. αλλά υπάρχουν άνθρωποι που μας κακομαθαίνουν κι ας μην παντρευόμαστε! ;)
    Ωραία η ιδέα σου με το δέντρο των ευχών, θα το διακοσμήσετε και στο σπίτι σας έτσι!
    Η ώρα η καλή, να το απολαύσεις και να περάσετε τέλεια! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τι νόμιζες... Πως δεν έχουμε και εμείς προβλήματα??????????

      Πιστεψε με... Οταν παντρεύεσαι λειτουργεί κάπως στους άλλους , ειδικά στους μεγαλυτέρους, και στέκονται σούζα.... Η επιθυμία σου διαταγή τους! Μεγάλη πλάκα!

      Διαγραφή
  14. Εγώ πάλι έβαλα Αύγουστο μήνα μέσα στον καύσωνα χειμωνιάτικο νυφικό με μακρύ μανίκι, μόνο και μόνο γιατί μου πήγαινε. Σπυριά έβγαλα. Αν σε βοηθάει καθόλου αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ώρα η καλή!
    Εγώ θα σου πω να διαλέξεις το νυφικό που έχει μπει στην καρδιά σου... αυτό που γυρνάει πιο πολύ στη σκέψη σου το βράδυ πριν κοιμηθείς, αυτό που το αισθάνεσαι ως κομμάτι σου. Στη δική μου περίπτωση δεν είχα δοκιμάσει πολλά, επειδή ήξερα από την αρχή πώς περίπου ήθελα να είναι και έψαχνα προς αυτή την κατεύθυνση. Είχα μαζί μου και την κουνιάδα μου, η οποία μάλιστα με έβγαζε πρόχειρες φωτογραφίες να φοράω το καθένα, για να τα συγκρίνω με πιο ήρεμη σκέψη και αργότερα στο σπίτι. Με το που πρωτοφόρεσα όμως το νυφικό που διάλεξα τελικά, είπα μέσα μου: "αυτό είναι". Και αυτό ήταν! Ήταν "εγώ"...
    Με το καλό οι ετοιμασίες και να περάσετε τέλεια! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπ εσύ μου είχες ξεφύγει!!! Αχ και εγώ νόμιζα ότι ήξερα τι ήθελα αλλά τελικά δοκίμασα όλα τα νυφικά της αγοράς! Στο τέλος όμως το βρήκα!

      Διαγραφή
  16. Η ώρα η καλή! Καλά στέφανα να έχεις και να είσαι ευτυχισμένη με τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου.
    Όσο για το νυφικό, πάρε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο όμορφη.
    Δεν μπορώ να σου δώσω άλλη συμβουλή γιατί δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έπαιρνα κάτι που να μου ταιριάζει και να το φοράω, όχι να με φοράει- όπως προαναφέρθηκε σχεδόν από όλες.
    Γέλασα πολύ με τον πεθερό και το πριόνι! χαχααχα
    Άντε με το καλό γλυκιά Χριστίνα και σύντομα να μας πεις τελικά τι διάλεξες και τις εντυπώσεις του γάμου σου!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό το κλικ που λένε ότι ακούς με το νυφικό... Εγώ δεν το άκουσα.. υπάρχουν πολλά που μου άρεσαν και άλλα τόσα που μου πήγαιναν... Απλά στο τέλος πήρα αυτό που μου πήγαινε και μου ταίριαζε περισσότερο.

      Διαγραφή
  17. Πωπωωω παντρεύεσαι;;Εγώ χάθηκα περισσότερο.Η ώρα η καλή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. έλα και τον φάγαμε τον γάιδαρο!!!!!
    Στην ουρά θα κολώσουμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάνε μανούλα μου ότι θέλει η καρδούλα σου και μην το πολυσκέφτεσαι!
    Δικιά σου είναι η μέρα ότι θες να κάνεις!
    Ετσι ακι αλλιώς ότι και να φορέσεις κούκλα θα είσαι είμαι σίγουρη!
    Πολλά φιλιά και καλό Φθινόπωρο με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό που σου αρέσει να πάρεις....θα νιώθεις ακόμα πιο ομορφη ( μα γίνεται περισσότερο ;;;)
    Μας ελειψες....
    ΥΓ Είμαι Αθηνα αλλά δε ξέρω που. Ε και εγώ τι ζητάω; Να ξέρω που θα πάω απο τώρα. Την Πέμπτη ειναι ο αγιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!Πολύ χαίρομαι που ήρθες Αθήνα!!!

      Δηλαδή δε ξέρεις που θα πας τη Πέμπτη????? Οτι να ναι...

      Διαγραφή
  21. δεν ξέρω αν το έκλεισες το νυφικό... εγώ λέω να πάρεις και τα δυο!!! ένα για την εκκλησία και το άλλο για το γλέντι!!!! εεε? τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πωωω έχω χάσει πολλά επεισόδια κι όχι τίποτα άλλο μου θύμισες ότι έχω να κάνω κι εγώ τον θρησκευτικό γάμο και πλησιάζει και ο γάμος της κουμπάρας μου. Μας βλέπω να αλλάζουμε εναλλάξ τα στέφανα! Να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει. Αν και τα τούλια είναι ωραία μονάχα όταν είναι μίντί σε 60ς στυλ. Τα ωραία είναι τα αέρινα ριχτά. Καλά στέφανα κορίτσι μου. Περιμένω φωτό από τις μπομπονιέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα έρινα ριχτά σε εμένα ήταν σαν νυχτικά!!Τυπου κοιμόμουν και με ξύπνησαν να πάω να παντρευτω

      Διαγραφή
  23. Χαχαχαχα. Μου έλειψες τρελοκομείο! Εξαφανίστηκα για διακοπές, επέστρεψα από διακοπές και ήρθα τρέχοντας να μάθω τι κάνεις. Αν παντρεύτηκες...Αν γέννησες... :)))))))))
    Όταν μπαίνω εδώ μέσα, όλο γελάω.
    Όσο για το νυφικό, να πάρεις αυτό που σου αρέσει και να τους πεις να στο κάνουν να σου πηγαίνει ;) Ο πελάτης έχει απαιτήσεις. Αμ πώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μωρέ, δεν παίρνεις και τα δύο; Και εκείνη τη μέρα αποφασίζεις ποιο θες να βάλεις! Πες να σου τα αγοράσουν και τα δύο τώρα που είναι ευκαιρία και δεν σου χαλάει κανένας χατήρι... χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα αργά το σχόλιο σου!!! Τελικά ήρα ένα και αυτό δανεικό! Φτου!

      Διαγραφή
  25. Να σου πω από καημό δικό μου: Μου άρεσε ένα γαλάζιο (δε μου πολυπήγαινε, μεταξύ μας, γιατί ήταν στράπλες και θα μου έβγαινε τίποτα στο δρόμο γιατί τα έχω μπόλικα), έκλεισα το γαλάζιο, πήγε κρυφά η πρώην πεθερούλα (εδώ ξινίζω μούρη) και το άλλαξε με το άσπρο/δαντέλα υπερπαραγωγή που μου πήγαινε μεν αλλά θα κουραζόμουν να το σέρνω 6 μηνών έγκυος γυναίκα. Ε, περιττό να σου πω, το άσπρο φόρεσα ντε και καλά, χώρια τον καυγά! Οπότε, βάλε καλή μου ότι σου κάνει κέφι! Εκείνη τη μέρα εσύ θα είσαι η πιο όμορφη και με το βρακί να πας!
    ;) Φιλί σου στέλνω! Η ώρα η καλή! Πάντα αγαπημένοι να είστε! (α! ρώτα και τον μέλλοντα σύζυγο πως θα ήθελε να σε δει εκείνη τη μέρα. Πάντα μετράει η γνώμη του αντρός μας περισσότερο από των άλλων, θεωρώ.:) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα βρει ένα νυφικο που μου άρεσε. εκανα το λάθος να του το δείξω και έβαλε τα γέλια γιατί νόμιζε ότι κάνω πλάκα! Ε μετά από αυτή την αντίδραση δεν το ξαναδειξα τίποτα!

      Διαγραφή
  26. μα που είσαι επιτέλους????? παντερύτηκες και έριξες μαύρη πέτρα πίσω σου??? μη μου πεις πως ακόμη ζεις το μήνα του μέλιτος!! χεχε..τα φιλιά μου!! σε περιμένουμε σύντομα με νέες ιστορίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με καθυστ'ερηση μαθαίνω το καλό νέο Χριστίν.
    Έτσι είναι η ζωή, άλλος παντρεύεται άλλος εγχειρίζεται (κι οι δυό επιβιώσαμε ελπίζω).

    Να ζήσετε, να ευτυχήσετε
    για πολλά χρόνια με άνθη και καρπούς και κουμκουάτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έφυγε ο Οκτώβριος άρα τώρα έχεις γινει κυρια Θουθουδικου!!!
    Περιμένουμε αναλυτικο ρεπορταζ!!! Προς το παρον να ευχηθώ!!!

    Να ζήσετε χρόνια πολλά μαζί. Χρόνια όμορφα, χαμογελαστά και ερωτευμένα! Ο,τι καλύτερο και στους δυο σας ( να γίνετε τρεις, τέσσερις - σταματω εδω)

    Φιλιά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως τέσσερις είναι σχέση που λένε. Μετά μαζεύονται πολύ νοματαίοι ....!!! :p

      Διαγραφή
    2. Πονηρό μυαλό Ιsocratis!!

      αννούλα σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
    3. Και η οικογενειακή αποτελεί κι αυτή σχέση ...! εννοούσα ως δυο παιδιά βρεεε πονηροοοό! α χαχααχ!

      Διαγραφή
  29. Ε ψιτ κυρία Θ. περιμένουμε ανασκόπηση και τραγελαφικά του γάμου!!!!!
    Να ζήσετε πιτσουνάκια μου και να είστε πάντα γελαστοί και ευτυχισμένοι στο σπιτικό σας:)
    Πάντως οι γονείς και τα πεθερικά σου είναι απλά υπέροχοι!!! Τελικά έκανες όλα όσα σκέφτηκες ή τις έφαγες με τη σανίδα;;;; Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τα έκανα! Τα περισσότερα...

      Αχ να δω πότε θα έρθει η θεία έμπνευση και θα κάτσω να γράψω...

      Διαγραφή
  30. Τρελοθεία??? Σου έκατσε η λοταρία!!!!!!!!!!!! Για τσέκαρε το μαιλ σου...
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να ζησετε και ολα να ειναι ευλογημενα στη ζωη σας!!!!
    ¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸.¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽(●◡●)✽Οπως καθε χρονο δεν ξεχναω ποτε την μπλοκογειτονια ετσι και φετος περναω να σου ευχηθω ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸.¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽(●◡●)✽

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλέ, τι έγινε με εσένα; Παντρεύτηκες, νοικοκυρεύτηκες και μας ξέχασες; Μας έλειψες λέμε...Μας έλειψε το χιούμορ σου και η τρέλα που κουβαλάς. Έλα, χρειαζόμαστε την ψυχοθεραπεία μας. Παρουσιάσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον είμαι μαι παντρεμένη γυναίκα.. Δε μπορώ να σαχλαμαρίζω δεξια και αριστερα....



      χαχαχαχαχαχαχα Γελάω και μόνο που έγραψα μια τέτοια φράση!

      Διαγραφή
  33. Θα συμφωνήσω με την Ασπασία! Μας έλειψες! Φαντασου 6.40 το πρωί και εγώ μπαίνω απο το τρένο να δω αν έγραψες κάτι....
    Ο λαός απαιτεί της Χριστίνας τη γραφή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6:40 στο τρένο? Πω πωωωωωωωω!!!! Αρα τι ώρα σηκώνεσαι? Από τις 5μιση??? omg!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Που πας μανούλα μου από τις 6:40... Είπαμε να έρθεις Αθήνα για καλύτερα!

      Διαγραφή
    3. Γιατί που ήσουνα πριν βρε? εκτός του L.A ?

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα απο το τρένο!!! Μια μέρα ακόμα και μετά διακοπές!!! Ούτε τρένα, ούτε λεωφορεία.
      Απο Κρητη ήρθα. Είμαι ερωτικη μεταναστρια! Καλα να πάθω που ελεγα μια ζωή πως μπορώ να ζήσω παντού εκτός απο την Αθήνα....
      Καλές γιορτές σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα ερωτική μετανάστρια! χαχαχ! Τέλειος αυτοπροσδιορισμός!!! Ισχύει αυτό που λες. Πολλές φορές λουζόμαστε αυτά που αρχικά κοροϊδεύαμε! Καλές γιορτές και σε σένα Άννα!

      Διαγραφή
  34. Έτσι είναι! Ο κόσμος που σε αγαπά τρέχει για σένα για να γίνουν όλες εκείνες οι πολύ ωραίες στιγμές του γάμου αξέχαστες... Και έτσι κι εσύ θα τρέξεις να ικανοποιήσεις το κάθε αίτημα μιας φίλης, μιας ξαδέρφης που θα παντρευτεί...

    Να ζήσετε!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ.. Έννοια σου και εγώ στο γάμο τους! Νερό με το κόσκινο!

      Διαγραφή