Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Διακοπές Vol 1 & 2


Αναχωρώ, φεύγω , την κάνω ... Ε πως αλλιώς να σας το πω. Θα σας λείψω για λίγο. Ναι σε σας αναφέρομαι, και στους 21 αναγνώστες μου! Εκ των οποίων ο ένας είμαι εγώ που πάτησα για δοκιμή προσθήκη στους αναγνώστες και τώρα δε μπορώ να βγω..Όχι ότι το έψαξα και ιδιαίτερα, με βολεύει να μεγαλώνει το αναγνωστικό μου κοινό!

Λοιπόν εν μέσω πανικού στη δουλειά κατάφερα να πάρω άδεια και να τους αφήσω να τρέχουνε. Μη μου πείτε, είμαι επαγγελματίας πάνω από όλα! Αλλά δε φταίω εγώ. Λίγο που ο μικρούλης ο αδερφούλης μου που παίρνει πτυχίο, λίγο η ζέστη, λίγο ο Ερμής που είναι ανάδρομος με κάνανε να θέλω να διακοπάρω..

Η πρώτη εβδομάδα θα κυλήσει οικογενειακά με πολύ φαί, ύπνο και κανάκεμα!! Και το καλύτερο είναι πως πάνω που θα έχουμε αρχίσει να παραγνωριζόμαστε με τους γονείς τότε θα την κάνω για άλλα μέρη! 

Με τον Θ είπαμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας. Βγήκαμε το Σάββατο και μιλήσαμε. Μου έκανε εντύπωση πόσα πράγματα είχε συνηδειτοποιήσει από μόνος του. Επίσης μου έκανε εντύπωση πόσα πράγματα είχα ξεχάσει να του πω ότι με πειράζουνε. Τα είχα πει στους φίλους μου, τα είχα πει σε σας, αλλά σε αυτόν όχι. Περίμενα να τα μαντέψει. Μέγα λάθος μου που πρέπει να το διορθώσω. Πρέπει να μάθω να μιλάω!

Παλιότερα δεν έδινα δεύτερες ευκαιρίες. Κακώς τώρα που το σκέφτομαι γιατί έτσι δημιουργούνται τα απωθημένα. Δεν είδα τι θα γινόταν αν το προσπαθούσα λίγο ακόμα. Αυτή τη φορά θέλω να είμαι σίγουρη. Ότι και αν συμβεί να ξέρω ότι εγώ από τη μεριά μου το προσπάθησα και απλά δεν ήτανε γραφτό.

Έτσι θα πάμε και Ρώμη. Είπαμε να συναντηθούμε στο αεροδρόμιο. Να το παίξουμε ρομαντζάδα και ραντεβού φάση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να περάσουμε όμορφα.

Αχ περιμένω πώς και πώς να φάω παγωτά, πίτσες και μακαρονάδες.. Μη γελάσετε αλλά διάβασα πάλι το Illuminati για να μπαίνω σε κλίμα Ρώμης. Λέω να δω και τη ταινία..


Τα λέμε σε δυο εβδομάδες με νεότερα από Ρώμη - Φλωρεντία!!!

 


7 σχόλια:

  1. καλές διακοπές καλά να περάσεις και καλή επιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ζηλεύωωωω!!! Καλές διακοπές να περάσετε υπέροχα - που ειναι το μονο σιγόυρο δηλαδή - κ να ξεκουραστείτε!
    Κ εγώ βρε το έχω κάνει αυτο που λες είμαι κ εγώ αναγνώστης του blog μου =)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να περάσετε όμορφα!!! Καλές διακοπούλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να περάσεις όπως ακριβώς επιθυμείς και μην πολυσκέφτεσαι απλά ζήσε κι όπου σε βγαλει.όταν ακολουθείς την καρδιά έχεις να δεις απίστευτα μέρη!!!
    καλό ταξίδι και επιστροφή με περισσότερα χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλές διακοπές! Ρώμη και Φλωρεντία! Από τις ομορφότερες πόλεις στην Ευρώπη! Δεν χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα, μόλις φτάσεις μπαίνεις στο κλίμα της ιστορίας, της κομψότητας, του όμορφου τρόπου ζωής! Να περάσεις καλά!
    Φιλάκια από Ν Αφρική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι δυνατόν να μην αναθερμανθεί έρωτας στη Ρώμη!
    φάε και για μένα!!!!
    καλές διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή