Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Κουλά όνειρα

Τι σημαίνει άραγε αν ονειρεύεσαι συνεχώς έναν πρώην σου με τον οποίο είχες χωρίσει πριν από τέσσερα χρόνια, δεν είχες στεναχωρηθεί καθόλου όταν χωρίσατε και δεν τον είχες ξανασκεφτεί ΠΟΤΕ μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια?

Μάλλον ότι είσαι του γιατρού....

Όταν μάλιστα τον ψάχνεις και στο facebook (και για καλή σου τύχη δε τον βρίσκεις) τότε μάλλον είσαι τελειωμένη υπόθεση!

Ας δεχτούμε απλά ότι είναι προγαμιαίο άγχος. Το οποίο επείδη με (μας) έπιασε για τα καλά αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τον γάμο για του χρόνου...

Μικροί είμαστε ακόμα βρε!!

Σε μια πρόχειρη αναζήτηση στο internet βρήκα άρθρα για το προγαμιαίο άγχος που πιάνει τους άντρες. Ότι τι δηλαδή, εμείς δεν είμαστε άνθρωποι? Δεν μπορούμε να φρικάρουμε ? Πρέπει δηλαδή όλες οι γυναίκες να σχεδιάζουμε το νυφικό μας από τα τέσσερα μας?

Ουφ!

3 σχόλια:

  1. Επρεπε να γινεις λιγο πιο αναλυτικη. Τι ειδους ονειρα βλεπεις; Εγω ονειρευομαι πολυ συχνα μια φιλη μου που δε μιλαμε πια, εχουμε μαλωσει. Δεν τη σκεφτομαι μες τη μερα αλλα τον υπνο, μου τον στοιχειωνει η ατιμη. Μηπως εχεις τυψεις για κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κερασούλα μου γενικά τον ονειρεύομαι. Ότι κάνουμε παρέα κτλ.Ότι τον γνωρίζω καικαλά τώρα. Κουλαμάρες κοινώς! Τύψεις δεν έχω, αλλά γενικά έχω μια ανησυχία για το μέλλον.

      Διαγραφή